Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 5 Ιουλίου 2008

"Το μόνο που πρέπει να τους πείτε είναι ότι υπάρχει απειλή από το υπερπέραν.."


"80% του αμερικάνικου λαού πιστεύουν στα UFO και θεωρούν ότι η Αμερικάνικη Κυβέρνηση τους αποκρύβει το γεγονός ότι γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων".

(Από Έρευνα που έγινε το 1997)

βλέπε: http://www.cnn.com/US/9706/15/ufo.poll/


Ένας Πλαστός Εχθρός...

Αποσπάσματα από το άρθρο "Counterfeit Foe - The Ultimate Hegelian Dialectic"

http://www.propagandamatrix.com


Ο Hermann Goering, (1893 - 1946), Πρόεδρος του Reichstag, (1932 μέχρι 1933), ηγετικό μέλος του Ναζιστικού Κόμματος και Διοικητής της Luftwaffe είχε κάποτε δηλώσει:

«Φυσιολογικά, οι απλοί άνθρωποι δεν θέλουν τον πόλεμο: Ούτε στη Ρωσία, ούτε στην Αγγλία, ούτε και στην Γερμανία. Αυτό είναι κατανοητό. Αλλά, σε τελευταία ανάλυση, είναι οι ηγέτες της χώρας που καθορίζουν την πολιτική και είναι πάντα απλό θέμα να παρασυρθούν οι άνθρωποι, είτε εάν υπάρχει δημοκρατία, ή φασιστική δικτατορία, ή Κοινοβούλιο, ή κομμουνιστική δικτατορία. Είτε φωνάξουν, είτε δεν φωνάξουν, οι άνθρωποι πάντα μπορούν να παρουσιαστούν μπροστά στην προσφορά των ηγετών. Αυτό είναι εύκολο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι τους πείτε ότι δέχονται επίθεση και να καταγγελθούν οι φιλειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και ότι εκθέτουν την χώρα σε κίνδυνο. Λειτουργεί πάντα το ίδιο σε οποιαδήποτε χώρα.».

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Henry Kissinger, πρώην Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κατά την διάρκεια της μυστικής συνόδου της Λέσχης, το 1991 στο Εβιάν της Γαλλίας δήλωσε:

«Σήμερα, η Αμερική θα εξοργιζόταν αν στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών έμπαιναν στο Λος Άντζελες για να επιβάλουν την τάξη. Αύριο θα ευγνωμονούν!

Αυτό είναι αλήθεια ιδίως αν τους πούμε ότι υπάρχει μια απειλή από το υπερπέραν, είτε πραγματική είτε δημοσιευμένη, και η οποία απειλούσε την ίδια την ύπαρξή μας.

Είναι τότε που όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα εκλιπαρούν για να αποφύγουν από το κακό. Το μόνο πράγμα που φοβάται ο άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν του παρουσιαστεί αυτό το σενάριο, τα προσωπικά δικαιώματα θα εγκαταλειφθούν για την εγγύηση ότι θα ζήσουν η οποία θα τους δοθεί από την Παγκόσμια Κυβέρνηση».


Ο Ronald Reagan, (1991-2004), πρόεδρος των ΗΠΑ, από το 1981 έως το 1989, δήλωσε στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών : «Στην εμμονή μας με τους ανταγωνισμούς αυτής της χρονικής στιγμής, τους καιρούς, ξεχνάμε συχνά πόσο ενωμένα είναι όλα τα μέλη της ανθρωπότητας.

Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, παγκόσμια απειλή, για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό. Σκέφτομαι πολλές φορές, πόσο γρήγορα οι διαφορές μας παγκοσμίως θα εξαφανίζονταν εάν αντιμετωπίζαμε μια εξωγήινη απειλή έξω από αυτόν τον κόσμο».

Ο Reagan επανέλαβε αυτά τα συναισθήματά του στους δημοσιογράφους, καθώς αποχωρούσε από τον Λευκό Οίκο για το Σικάγο, στις 5 Μαΐου 1988: «Αλλά, έχω αναρωτηθεί συχνά τι θα γινόταν, εάν όλοι μας στον κόσμο, ανακαλύπταμε ότι δεχόμαστε απειλή από μία εξωτερική δύναμη από έναν άλλο πλανήτη.

Ξαφνικά δεν θα διαπιστώναμε ότι δεν έχουμε καθόλου διαφορές μεταξύ μας, ότι είμαστε όλοι οι άνθρωποι, πολίτες του κόσμου και δεν θα ενωνόμαστε όλοι για να πολεμήσουμε εκείνη την ιδιαίτερη απειλή;».

[Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 4 Δεκεμβρίου του 1985, ο Reagan ομολόγησε ότι είχε ζητήσει από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ (Mikhail Gorbachev) να προχωρήσουν σε μια αμερικανοσοβιετική συνεργασία για το ενδεχόμενο εξωγήινης απειλής.]


Ο Δρ Steven Greer είναι ο διευθυντής του Προγράμματος «Disclosure Project», ενός μη κερδοσκοπικού ερευνητικού προγράμματος που εργάζεται για να αποκαλύψει πλήρως τα γεγονότα για τα UFO, την εξωγήινη νοημοσύνη, και τα ταξινομημένα προηγμένα συστήματα ενέργειας και προώθησης.

Σε ένα άρθρο του τον Ιούνιο του 2002, προειδοποιεί για το πώς μια ψεύτικη εισβολή UFO θα παρουσιαζόταν στο κοινό έτσι ώστε να θυσίαζαν πρόθυμα την ελευθερία τους και θα συσπειρώνονταν γύρω από την κυβέρνηση κόντρα στους κακούς εξωγήινους.


Όπως στην ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας», ("Independence Day", του Robert Emmerich) μια προσπάθεια να ενωθεί ο κόσμος μέσω του μιλιταρισμού θα ξετυλιγόταν, με την χρησιμοποίηση εξωγήινων ως το νέο κοσμικό αποδιοπομπαίο τράγο (σκεφτείτε τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του τρίτου Ράιχ).

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την ταινία αυτή και το ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ θα γράψουμε σχετικά σε κάποιο επόμενο άρθρο)


Το 1991 κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου, κορυφαίο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. (USAF) συνέταξε σχέδιο για να προβάλει μια γιγαντιαία ολογραφική εικόνα του Αλλάχ πέρα από τη Βαγδάτη. Η κλίμακα αυτού του προγράμματος προϋπόθετε έναν καθρέφτη αρκετά χιλιόμετρα πιο πέρα επάνω στο διάστημα. Εντούτοις, μια πρακτικότερη μέθοδος προτάθηκε. Όταν ο θερμός αέρας βρίσκεται πάνω από τον κρύο αέρα, η διαφορά στην πυκνότητα είναι αρκετή να κάμψει φως. Στα υψηλότερα ύψη, ένας αντικατοπτρισμός μπορεί να κάνει ολόκληρα τα τοπία να εμφανιστούν στον ουρανό. Ένας τεχνητός αντικατοπτρισμός θα μπορούσε θεωρητικά να γίνει με τη θέρμανση της ατμόσφαιρας με τα ραδιοκύματα ή τα μικροκύματα.

Η USAF είχε έπειτα το πρόβλημα να κάνει την εικόνα να μιλά… Το σχέδιο εγκαταλείφθηκε όταν συνειδητοποιήθηκε ότι οι εικόνες του Αλλάχ είναι απαγορευμένες στο Ισλάμ! Ο Ιρακινός που θα έβλεπε δεν θα καταλάβαινε τι κοίταγε! Επίσης, οι πρακτικές δυσκολίες στη μετάδοση μικροκυμάτων αποδείχθηκαν μεγάλες…


Το 1999 ο διάσημος παραγωγός του Hollywood, Steven Spielberg παρευρέθηκε στην διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg στην Sintra, της Πορτογαλίας.

Τι δουλειά έχει ο Spielberg, μία κορυφαία προσωπικότητα της «βιομηχανίας του θεάματος», να συναντιέται μυστικά με κορυφαίους τραπεζίτες, στρατιωτικές ευφυΐες και διεθνείς ηγέτες;;;

Σε όλη τη σταδιοδρομία του, από την δεκαετία του 1970, μέχρι σήμερα ο Spielberg φαίνεται να έχει μία εμμονή με το θέμα εξωγήινοι.

Από το 1977 με το «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» (Close Encounters of the Third Kind), στον «ET» το 1982 και στο «Deep Impact» το 1998.

Αρχίζοντας από τον Δεκέμβριο του 2002, το τηλεοπτικό κανάλι «SciFi» θα καλύψει μία Μίνι-Σειρά του Spielberg, συνολικής διάρκειας 20 ωρών, που θα ασχολούνται με την απαγωγή από εξωγήινους…


Η οικογένεια Rockefeller διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην καθιέρωση των παγκόσμιων μυστικών εταιριών Λέσχη Bilderberg, CFR, και Τριμερής Επιτροπή.
Αντιπροσωπεύουν την κορυφή της μονοπω
λιακής κεφαλαιοκρατικής ελίτ.

Τον Αύγουστο του 1995 ο Laurance Rockefeller, (19102004),(φωτο), συνάντησε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Bill Clinton, μόνο του στο ράντσο του στο Wyoming, για να συζητήσουν περισσότερο εκτενέστερα για το ζήτημα των UFO Στις 18 Δεκεμβρίου 1995, η εφημερίδα «New York Daily News» ανέφερε ότι ο δισεκατομμυριούχος Laurance Rockefeller, χρηματοδοτούσε μια έκθεση 150 σελίδων σχετικά με τα UFO που τιτλοφορήθηκε «Τα Καλύτερα Διαθέσιμα Στοιχεία», η οποία θα στέλνονταν στη συνέχεια στο Μπιλ Κλίντον και σε άλλους παγκόσμιους ηγέτες.


Ένα πολύ γνωστό παράδειγμα για το πως μπορούν να χειραγωγηθούν οι μάζες είναι η δραματική αφήγηση από τον ηθοποιό Orson Welles του βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του H.G. Wells «Ο Πόλεμος των Κόσμων» ("War of the Worlds").

Στις 30 Οκτωβρίου του 1938 το Ραδιόφωνο CBS στην Αμερική έπαιζε Radio ορχηστρική μουσική, όταν ξαφνικά σταμάτησε και ένας δημοσιογράφος διέκοψε το πρόγραμμα για να μεταδώσει μία επείγουσα ανακοίνωση. Ένας παράξενος μετεωρίτης είχε πέσει στη γη…Με συνεχείς διακοπές του προγράμματος, ο δημοσιογράφος σύντομα μετέδωσε ότι ο μετεωρίτης στην πραγματικότητα δεν ήταν μετεωρίτης, αλλά κάποιο διαστημόπλοιο από το οποίο βγήκε ένα περίεργο πλάσμα το οποίο ανατίναξε αυτούς που κοιτάγανε με μια θανάσιμη θερμότητα-ακτίνα.. Ο κόσμος που άκουγε το πίστεψε και πανικοβλήθηκε!

Τα σπίτια εκκενώθηκαν και ανακοινώθηκε ότι πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στρατιωτικός νόμος. Οι αρχικές εκτιμήσεις απεικόνισαν μια πανικοβλημένη αντίδραση ενός εκατομμυρίου ακροατών από τους συνολικά έξι εκατομμύρια..…Προφανώς, οι άνθρωποι δεν είναι (τόσο) απλοϊκοί σήμερα.

Εντούτοις, η νοημοσύνη psy-op και η τεχνολογία είναι ικανή να εξαπατήσει τους ευκολόπιστους σχετικά με μία εχθρική εξωγήινη απειλή.

3 σχόλια:

Ακρίτας είπε...

Προσωπικά μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα των εξωγήινων, γιατί αν μη τι άλλο το θεωρούσα ανάξιο λόγου. Πίστευα και πιστεύω ότι η "πίστη" αυτή περί σχέσεων και επαφών με εξωγήινους, υποτιμά την νοημοσύνη μας και μας εισάγει σε μια σφαίρα νοσηρής συναισθηματικότητας και μωρού σχολαστικισμού. Με εντυπωσίασε όμως το γεγονός ότι ασχολήθηκε ο ΟΗΕ για το θέμα αυτό. Είναι σίγουρη και υπεύθυνη αυτή η πληροφορία;
Όσο για το Βατικανό είναι γνωστή η γενική στάση του για την αντιμετώπιση παρόμοιων θεμάτων. Με σχολαστικισμό και νομικίστικη αντίληψη, είναι πρόθυμο να μπει στα "χωράφια" της επιστήμης σαν ειδικός επιστήμονας και από την άλλη αδυνατεί να εκφέρει λόγο πίστεως ευαγγελικής γιατί έχασε το νήμα της παράδοσης.

egolpion είπε...

καλησπέρα,

έχω την εντύπωση πως ο ΟΗΕ είναι ένα ακόμα φερέφωνο της Νέας Τάξης οπότε αξιοπιστία δεν έχει. Θυμηθήτε τις αποφάσεις του ΟΗΕ στις περιπτώσεις των πολέμων του Αφγανιστάν και Ιράκ καθώς και τις τελευταίες δηλώσεις περί Συρίας - Ιράν. Είναι γεγονός πως όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζουν κάτι...μπροστάρης μπαίνει ο ΟΗΕ.
Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς σε λίγο θα είμαστε εξωγήινοι ετσι που παμε!Εξωγήινοι,δεινόσαυροι ,φαντάσματα, παραψυχολογία,αστρολογία μεντιουμ Yuri Geler,θετική και αρνητική ενέρ- γεια, κάρμα, νιρβάνα....και δε συμμαζεύεται....και μετα μου λες οτι ζούμε στομ αιώνα της επιστήμης κ ο άνθρωπος ελευθερώθη απο τη μαγεία και τα φαντάσματα του παρελθόντος, μεχρι του σημείου να γίνει άθεος!!Τί ειρωνεία!Αλήθεια, όπου λείπει ο Θεός μπαίνει ο διάολος με τα χίλια πρόσω- πα.....!!!Αχ καημένε κόσμε....στο μεσαίωνα πίστευες στους δράκους-σύμβολο του σατανά που σκότωσε ο Άη-Γιώργης-τώρα πιστεύεις στους φεινόσαυρους με τισ ευλογίες της επι στήμης- ή καλύτερα μασωνίας....στην αστρολογία, στο καρμα......Αχ τί σού 'μελε να πάθεις!Σήμερα ο κόσμος πιστεύει στη μαγεία κ το σατανα κ δε τό χει καταλάβει!