Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Το σχέδιο "απειλή από εξωγήινους" σε τελική φάση;


Βρετανία: SOS για... επίθεση UFO!

Αυτόν το τίτλο είχε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» το Νοέμβριο του 2006.

Το άρθρο έγραφε: «Για επέλαση εξωγήινων, από στιγμή σε στιγμή, στη Βρετανία προειδοποιεί ο πρώην επικεφαλής του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, σε θέματα περίεργων αντικειμένων.

Σύμφωνα με τον Nικ Πόουπ, η Bρετανία θα είναι ο πρώτος στόχος UFO, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα στους επόμενους μήνες διαψεύδοντας ουσιαστικά το συμπέρασμα βρετανικής μυστικής έκθεσης που είχε δημοσιευτεί πριν από έξι μήνες και σύμφωνα με το οποίο η Γη δεν κινδυνεύει από εξωγήινα όντα. O Bρετανός επιστήμονας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για εμφάνιση περίεργων αντικειμένων που θα απειλήσουν τη Γη μετά την παραίτησή του που ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας» .

Ο Άγγλος Νικ Πόουπ (Nick Pope) (φωτο) είχε προσληφθεί στο υπουργείο Άμυνας της Μ. Βρετανίας το 1985, ασχολήθηκε με θέματα του πολέμου του Κόλπου και την κατάσταση στην Βοσνία.

Από το 1991 μέχρι το 1994 ήταν υπεύθυνος για την έρευνα των εμφανίσεων των UFO και την πολιτική του υπουργείου σε τέτοια θέματα.

Σήμερα κατέχει τη θέση ανώτερου διοικητικού υπαλλήλου, που αντιστοιχεί με το βαθμό του ταγματάρχη του βρετανικού στρατού και αν και δεν εργάζεται πλέον επίσημα για την υπόθεση των UFO, εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά με την έρευνα πολλών παραψυχολογικών φαινομένων, ενώ έχει εκδώσει και τέσσερα βιβλία, στα οποία παρουσιάζει πειστικά επιχειρήματα για την ύπαρξη των UFO, βασιζόμενος στις περιπτώσεις που ερεύνησε με την επίσημη ιδιότητά του, προειδοποιεί ότι η γη δέχεται επισκέψεις εξωγήινων αεροσκαφών και επισημαίνει ότι κάτι πρέπει να γίνει επειγόντως (Η ιστοσελίδα του http://www.nickpope.net/)


Πρόσφατα το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας απελευθέρωσε αρκετά απόρρητα αρχεία για τα UFO, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα άρχισε να λειτουργεί ιστοσελίδα της γαλλικής διαστημικής υπηρεσίας, όπου τεκμηριώνονται περισσότερες από 1.600 θεάσεις ΑΤΙΑ, σε διάστημα πέντε δεκαετιών

Και εδώ αρχίζουν τα σενάρια...

Το 1994, ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φως, μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι Project Blue Beam”.

To Project Blue Beam (Επιχείρηση Μπλε Ακτίνα) φέρεται να είναι ένα μυστικό σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών που έχει σαν στόχο την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με χρήση προηγμένων τεχνολογιών που στηρίζονται στην ψευδαίσθηση, στην πλύση εγκεφάλου, στην τηλεπάθεια, τα τρισδιάστατα ολογράμματα, και πολλά άλλα πολιτικά - οικονομικά - κοινωνικά - θρησκευτικά σενάρια.

Ο Στόχος της επιχείρησης η οποία θα χρησιμοποιήσει τον ΟΗΕ ως Δούρειο Ίππο, είναι:

Μία Θρησκεία, Ένα Νόμισμα, Μία Κυβέρνηση, Ένας Ηγέτης.....

Ο Monast παρότι είχε πει πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του Monast!

Έκτοτε ο ίδιος όσο και το αποκεκαλυμμένο πρόγραμμα, έχουν γίνει θρύλος και έχουν τροφοδοτήσει τα σενάρια συνομωσιολογίας.

Περιληπτικά το σχέδιο αποσκοπεί την κατάρριψη των θρησκειών και ιδιαίτερα του Χριστιανισμού, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους και «αποκαλύψεις στοιχείων», όπως αρχαιολογικές «ανακαλύψεις» (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα δημιουργήσουν σοκ και αμφισβήτηση σχετικά με αυτά που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Μερικοί λένε ότι η «ανακάλυψη» του «τάφου του Χριστού» που πρόβαλε ο James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο "Κώδικας Ντα Βίντσι".

Προς την κατεύθυνση αυτή μεγάλο ρόλο θα παίξει η βιομηχανία του Hollywood.
Επίσης οι διάφορες θεάσεις των UFO, κατά τον Monast, είναι έργο της NASA η οποία έχει την δυνατότητα να προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό.

Για την δυνατότητα δημιουργίας, από τους Αμερικανούς, ολογραφικών εικόνων που δημιουργούν παραπλάνηση βλέπε: http://www.washingtonpost.com/wp-srv/national/dotmil/arkin020199.htm

Τέλος μετά τις "προβολές" και το χάος που θα δημιουργηθεί θα μεταδοθεί μήνυμα «εισβολής εξωγήινων» ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα ανοίξει τον δρόμο στην παρέμβαση των δυνάμεων του Ο. Η.Ε. με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης απόλυτου ελέγχου και μίας ενιαίας Θρησκείας.

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994, λίγο πριν πεθάνει κάτω από πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

Άλλο σενάριο...

Χρησιμοποιώ αποσπάσματα από το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Hellenic NEXUS

Το 1967 κυκλοφόρησε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο με τον τίτλο Report from Iron Mountain (Αναφορά από το Σιδηρούν Όρος).

Επίσημα θεωρείται φάρσα. Είναι όμως;

Το έγγραφο αυτό υπαινίσσεται ότι προέρχεται από το αμερικάνικο Υπουργείο Άμυνας, επί υπουργού Ρόμπερτ Μακναμάρα, (φωτο) ο οποίος ήταν μέλος του πανίσχυρου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR).

Σύμφωνα με αυτό, το 1963 μία άκρως Απόρρητη Επιτροπή ανώτερων αξιωματούχων των ΗΠΑ, συναντήθηκαν μυστικά σε μία θωρακισμένη υπόγεια βάση, το «Σιδηρούν Όρος», στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Αποστολή τους ήταν να επεξεργαστούν στόχους και μεθόδους για τον έλεγχο του πληθυσμού της γης, όταν ο Ψυχρός Πόλεμος θα τελείωνε και οι δύο υπερδυνάμεις θα έδιναν την θέση τους σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ο ειδικός βοηθός του τότε (1967) προέδρου των ΗΠΑ, Τζόνσον, σε θέματα Εθνικής Ασφαλείας, Walt Rostow, (μέλος του CFR) ανακοίνωσε ότι η έκθεση αυτή ήταν πλαστή. Η εφημερίδα Washington Post που ανήκε και διευθυνόταν από την Katharine Graham, (μέλος του CFR), την αποκάλεσε "απολαυστική σάτιρα"...

Στο έγγραφο τονίζεται η σημασία του πολέμου στην χειραγώγηση των μαζών και την «σταθεροποίηση της κοινωνίας», πλην όμως ο πόλεμος πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό με έναν άλλο τρόπο.

Θα πρέπει να δημιουργηθεί μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, υπό την οποία όλα τα κράτη θα υποταχθούν και θα αφοπλισθούν, αφού θα έχει δημιουργηθεί ένας παγκόσμιος στρατός.

Θα πρέπει όμως να υπάρχει ένας πειστικός «εχθρός» που θα φοβίσει αρκετά τον κόσμο ώστε να παραδοθεί πιο εύκολα στην Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η υποταγή απαιτεί κάποια αιτία και η αιτία απαιτεί κάποιον "εχθρό".

Ο «εναλλακτικός εχθρός» θα πρέπει να υπονοεί μία άμεση χειροπιαστή και άμεσα αντιληπτή απειλή καταστροφής. Οι «εναλλακτικοί εχθροί» που προτάθηκαν ήταν μία εκτός ελέγχου μόλυνση του περιβάλλοντος και μία απειλή από εξωγήινους.

Όταν δημοσιεύθηκε η αναφορά, το 1967, η ιδέα των εξωγήινων φαινόταν παρατραβηγμένη για τον μέσο άνθρωπο. Τα χρόνια όμως που ακολούθησαν, όλο και μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού άρχισε να πείθεται ότι μπορεί να υπάρχουν εξωγήινα όντα σε άλλους πλανήτες που παρακολουθούν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Σε αυτό συντέλεσαν πολύ τόσο η κινηματογραφική βιομηχανία, όσο και η κυκλοφορία μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας.

Παρακάτω ένα βίντεο με την ταινία του Στήβεν Σπήλμπεργκ «Στενές Eπαφές Τρίτου Τύπου» (Close Encounters of the Third Kind) του 1977.

Στην ταινία αυτή (που εγώ την είχα δει 8 φορές!!! - γιατί κάποτε είχα «τρέλα» με τα UFO και τους εξωγήινους…) και η οποία βραβεύτηκε με ΟΣΚΑΡ, εργάστηκε ως σύμβουλος ο Δρ Ζακ Βαλλέ γνωστός Γάλλος αστρονόμος και Ουφολόγος, βοηθός του «θρυλικού» 'Aλλαν Χάινεκ -Allen Hynek)... Τον Βαλλέ, που στην ταινία παρουσιάζεται ως "καθηγητής Claude Lacombe", υποδύεται ο διάσημος γάλλος σκηνοθέτης Φρανσουά Τρυφφώ.

Παρόλο που, πριν από 40 περίπου χρόνια, αναγνώριζαν ότι δύσκολα θα μπορούσαν να πείσουν τον κόσμο για τις εμφανίσεις UFO, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν "απαγωγές από εξωγήινους", σημειώθηκαν αναρίθμητες εμφανίσεις UFO, δημιουργήθηκαν λέσχες ανθρώπων που έχουν δει εξωγήινους ή έχουν απαχθεί από αυτούς..


Η πιο χαρακτηριστική ταινία (και για μένα πιο «ξεδιάντροπα» προπαγανδιστική) είναι η "Ημέρα Ανεξαρτησίας" (Independence Day).

Στην ταινία αυτή του 1996, η Γη έχει δεχθεί εισβολή από εχθρικούς εξωγήινους, οι οποίοι έχουν ασύλληπτα ανώτερη τεχνολογία και έχουν έρθει με τον γιγαντιαίο και επιβλητικό στόλο τους να κατακτήσουν την Γη και να την κάνουν αποικία τους, εξολοθρεύοντας πρώτα όλους τους κατοίκους της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Είναι χαρακτηριστικές δύο εικόνες:

1) Μέσα σε ένα κλίμα υστερίας και πανικού για την επερχόμενη μαζική επίθεση των UFO, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ( με το όνομα Thomas Whitmore) καλεί στις 4 Ιουλίου, Ημέρα της επετείου της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, (εξού και ο τίτλος της ταινίας) ΟΛΑ τα έθνη, να ξεχάσουν τις επουσιώδεις διαφορές τους, όπως λέει, και να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό, γιατί πλέον κινδυνεύει η ανεξαρτησία και η ίδια η ύπαρξη όλων των ανθρώπων του κόσμου. (θυμηθείτε τον λόγο του Ρήγκαν που γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο!..)













Ο λαός παραληρεί και σύσσωμοι όλοι οι στρατοί του κόσμου παραδίδονται στην ηγεμονία των ΗΠΑ, η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό και την διοίκηση των αεροσκαφών.

Χαρακτηριστικά εμφανίζονται αεροσκάφη με τους πιλότους τους έτοιμους για δράση, από το Ισραήλ (πρώτο πρώτο), το Ιράκ (...προ της πτώσης Σαντάμ), την Ρωσία και την Κίνα.

Τα ενωμένα έθνη νικούν (φυσικά με ήρωες Αμερικανούς πιλότους) και οι λαοί πανηγυρίζουν έξαλλα...

2) Η άλλη εικόνα είναι στην αρχή όταν αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στους ουρανούς τα τεράστια UFO. Η σκηνή είναι πάντα ίδια.

Τεράστια σύννεφα καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό.

Πολλές φορές στριφογυρνάνε και άλλες φορές βγαίνει από μέσα τους φως που μοιάζει με φωτιά. Η ίδια σκηνή εμφανίζεται και στην ταινία «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου», την ώρα που έρχεται το UFO να "απαγάγει" τον μικρό Barry. Αν προσέξετε στο βίντεο, φαίνεται κάπου στην αρχή.


Τώρα προσέξτε μία περίεργη «σύμπτωση»...

Σκηνές από την Δεύτερη Έλευση του Χριστού:

«Προσέξτε, έρχεται μαζί με τα σύννεφα, και θα τον δει κάθε μάτι ....» (Αποκάλυψις 1:7)

«Και τότε θα δουν τον Υιό τού ανθρώπου να έρχεται μέσα σε σύννεφο και με δύναμη και πολλή δόξα.». (Λουκάς 21:27)

«..Και ο Ιησούς είπε: ….και θα δείτε τον Υιό τού ανθρώπου....να έρχεται μαζί με τα σύννεφα του ουρανού.». (Μάρκος 14:62)

«…και τότε, θα θρηνήσουν όλες οι φυλές τής γης, και θα δουν τον Υιό τού ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα.» (Ματθαίος 24:30)

«…ας τρομάξουν όλοι αυτοί που κατοικούν στη γη· επειδή, έρχεται η ημέρα τού Κυρίου, επειδή είναι κοντά· ημέρα με σκοτάδι και πυκνό σκοτάδι, ημέρα με σύννεφο και ομίχλη· σαν αυγή απλώνεται επάνω στα βουνά ένας πολυπληθής λαός και ισχυρός·

.… Φωτιά κατατρώει μπροστά του, και φλόγα κατακαίει πίσω του…» ( Ιωήλ 2:1-3)

«Και είδα, και ξάφνου, ένας ανεμοστρόβιλος ερχόταν από τον βορρά, ένα μεγάλο σύννεφο, και φωτιά περιστρεφόμενη· και ολόγυρά του μια λάμψη, κι από μέσα απ' αυτό φαινόταν σαν όψη ηλέκτρου, μέσα από τη φωτιά..» (Ιεζεκιήλ 1:4)

Όλα τα παραπάνω εδάφια που μιλάνε για την τρομερή Δεύτερη Έλευση (ή Παρουσία) του Ιησού Χριστού και του πλήθους των Αγίων που θα τον ακολουθούν, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Η φοβερή αυτή επέλαση των Ουράνιων Στρατευμάτων που δημιουργεί τρόμο σε όσους θα την ατενίζουν, συνοδεύεται από: Σύννεφα. Δύναμη. Φωτιά. Λάμψη.

Σύμφωνα με την Αποκάλυψη ο Παγκόσμιος Ηγέτης (Αντίχριστος) θα συγκαλέσει τους στρατούς από όλα τα έθνη να συγκεντρωθούν στην κοιλάδα του Μεγγιδώ, (φωτο) στο βόρειο Ισραήλ.

Εκεί θα διεξαχθεί η Τελική Μάχη, η Μάχη του Αρμαγγεδώνα. «Και συνήθροισεν αυτούς (ο Αντίχριστος) εις τον τόπον τον καλούμενον Εβραϊστί Αρμαγεδδών. (Αποκάλυψις 16:16).

Το ερώτημα όμως είναι ΠΩΣ θα πείσει ο Αντίχριστος τους ηγέτες όλων των κρατών να στείλουν τα στρατεύματά τους στον Αρμαγγεδώνα;;;

Γιατί η Αποκάλυψη λέει, ότι θα συναχθούν στρατοί από ΟΛΑ τα έθνη. «…είναι πνεύματα δαιμόνων, που εκτελούν σημεία, τα οποία εκπορεύονται προς τους βασιλιάδες τής γης και ολόκληρης της οικουμένης, για να τους συγκεντρώσουν στον πόλεμο εκείνης τής μεγάλης ημέρας, του Θεού τού Παντοκράτορα (Αποκάλυψις 16: 14).

Και λέω εγώ...

Μήπως τελικά, θα είναι αυτοί οι εξωγήινοι που θα έρθουν από τον Ουρανό για να επιτεθούν στην Γη;

Μήπως κάποιοι μεθοδικά κάνουν όλη αυτήν την προεργασία για εκείνη την Ημέρα; Και δεν μιλάω για ανθρώπους ανυποψίαστους. Και σκεπτικιστές. Αλλά για αυτούς τους γνωστούς - αγνώστους ανθρώπους του σκότους, που κινούν τα νήματα. Που βρίσκονται πάντα στο παρασκήνιο, αλλά με την λαχτάρα να δουν επιτέλους, τα σχέδιά τους να υλοποιούνται. Το όνειρό τους να παίρνει σάρκα και οστά. Και το καθεστώς της τυραννίας, του τρόμου και του σκότους, επιτέλους, να εγκαθιδρύεται. Και τον δικό τους άνθρωπο να κυβερνάει. Αν είναι έτσι, τότε είναι οι μόνοι που ξέρουν τον πραγματικό εχθρό τους. Και προετοιμάζονται από τώρα.. Και ταυτόγχρονα ετοιμάζουν τις μάζες...

Για σκεφτείτε το…

6 σχόλια:

zeitgeist είπε...

Εκπληκτικό άρθρο!

SkyWatcher είπε...

Να σαι καλά φίλε μου. Σε καλοσωρίζω στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ. Έριξα μια βιαστική ματιά στο μπλογκ σου. Σου εύχομαι καλή δύναμη.

stefanos είπε...

O XAΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ 13-06-2009 ΘΕΜΑ Ο,ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΨΕΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Bill είπε...

Μετά από αυτή την διάλεξη το FBI τον σκότωσε έξω από το σπίτι του, και το θέμα θάφτηκε...Αν και ο Cooper αυτοπροσδιοριζόταν ως "αναγεννημένος χριστιανός" νομίζω ότι έπεσε πραγματικά διάνα με αυτά που είπε, και νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα είχε φώτιση Θεού....Ο χρόνος θα αποκαλύψει και η πείρα τοις νήφουσι. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με τους εξωγηινους, υπαρχει στο διαδικτυο ενα βιντεο μιας γυναικας υψηλοβαθμου στελεχους καποιας επιτροπης (δεν θυμαμαι το ονομα της). Εκεινη ειχε εργαστει πριν απο καμποσα χρονια μαζι με εναν καθηγητη για την αναπτυξη των πυραυλων. Εκεινη λοιπον εβγαλε το σχεδιο τους στην φορα και ειπε οτι στην ουσια οι ιδιοι ειναι που θα πεισουν τον κοσμο οτι κινδυνευει απο εξωγηινους και οτι θα πρεπει να ολοκληρωσουν την αμυνα του διαστηματος !!!

Unknown είπε...

λετε πως ο Serge Monast, πεθανε λιγες μερες μετα την δημοσιευση της εργασιας του το 1994 . στην https://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Monast λεει πως πεθανε το 1996