Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Πρώην κατάσκοπος της ΜΙ5 λέει ότι είναι ο Μεσσίας!


"Είμαι ο Θεός", λέει ο λιποτάκτης κατάσκοπος David Shayler

Ο πρώην κατάσκοπος της MI5 (Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες) και στη συνέχεια λιποτάκτης και φυγάς David Shayler, μπορεί να πλέον να μην έχει καμία από τις εξουσίες που είχε στην υπηρεσία του αλλά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει πλέον τη μεγαλύτερη δύναμη και εξουσία που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Και αυτό επειδή μετά από μια περίοδο διαλογισμού που ακολούθησε τη φυλάκισή του για παραβίαση του απορρήτου κρατικών μυστικών, ισχυρίζεται ότι είναι ο "Μεσσίας"!

Χτες το βράδυ, ανακηρύσσοντας το εαυτό του «Θεό», εξήγησε: «Αυτό που θα έλεγα στους ανθρώπους είναι: σας φαίνομαι για διανοητικά άρρωστος; Ακούγομαι διανοητικά άρρωστος;»...

«Ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα είναι γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος -όσο πεπεισμένος μπορεί να είμαι για οτιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο- ότι το σύμπαν αλλάζει μορφή και η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί και εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω στη διδαχή των ανθρώπων»...

Ο κ. Shayler, ήταν για χρόνια φυγόδικος μετά την αποκάλυψη της παρανομίας στην καρδιά της Μυστικής Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένου και του ισχυρισμού ότι η ΜΙ5 ήταν υπεύθυνη για μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Λίβυου ηγέτη συνταγματάρχη Καντάφι.


Τελικά επέστρεψε οικιοθελώς στην Βρετανία όπου και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση το 2002.

Έκτοτε, ζει κάνοντας ομιλίες σε ενασχολούμενος με θεωρίες συνωμοσίας.

Η άποψη του Shayler για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ότι έγινε χωρίς κανένα αεροπλάνο αλλά με ολογράμματα αεροπλάνων που έκρυβαν πυραύλους σε συνδυασμό με διαστημικά όπλα.


Χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο More4 News, ο κ. Shayler προέβη στην αξιοσημείωτη δήλωση ότι είχε επισκεφτεί έναν πνευματιστή ο οποίος επικοινώνησε με το πνεύμα της Μαρίας Μαγδαληνής που τον έχρισε Μεσσία.

Ο ίδιος είπε στην εκπομπή «Ξαφνικά όλη μου η ζωή απέκτησε νόημα. Ένοιωσα ειρήνη και αναλογίστηκα γιατί έγινε ο,τι έγινε και γιατί το σύμπαν μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή που εγώ προσπαθώ να πω την αλήθεια για όλα.»

Ο 41-χρονος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει αναγραμματισμός του "David Shayler, Righteous King" ("David Shayler, Δίκαιος Βασιλιάς") στην ράβδο του Ααρών, την οποία έφερε πάντοτε μαζί του ο αδελφός του Μωυσή στην Παλαιά Διαθήκη. Είπε, «το κοίταξα αλλά η λέξη Βασιλιάς στα Εβραϊκά ήταν "chav". Έτσι, εκείνη τη στιγμή αναλογίστηκα ότι γράφει David S, H, A... βλέπω το όνομά μου και σκέφτομαι οτι κάποιος προσπαθεί να μου πει, επειδή αυτό είναι το ανείπωτο όνομα του Θεού, κάποιος προσπαθεί να σου πει ότι είσαι ο Θεός: David Shayler, righteous chav" ("David Shayler, Δίκαιος Βασιλιάς.

"Ακόμη είπε ότι η νεοαποκτηθείσα Θειότητά του, του έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξει τον καιρό και ότι μέσα από το διαλογισμό του, κατάφερε να στηματήσει τις καλοκαιρινές απόπειρες βομβιστικών επιθέσεων στο Λοδίνο και ότι βρήκε το χρόνο να μεταδώσει το «φως» εξασφαλίζοντας στην αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα Μίντλσμπρο μια θέση στον τελικό του κυπέλλου UEFA του 2006, απέναντι στη Σεβίλη.
Δυστυχώς, οι δυνάμεις του δεν ήταν αρκετά δυνατές ώστε να εξασφαλίσουν και τη νίκη της...

Ο Shayler επίσης πιστεύει ότι είναι η μετενσάρκωση πολλών Ρωμαίων Αυτοκρατόρων συμπεριλαμβανομένου του Μάρκου Αντώνιου, καθώς επίσης του Leonardo Da Vinci, του Τσε Γκεβάρα (σημείωση: ο Shayler γεννήθηκε 2 χρόνια πριν το θάνατο του Τσε Γκεβάρα...), του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του βασιλιά Αρθούρου, του Λώρενς της Αραβίας, του Πλάτωνα και του Πυθαγόρα, του Τουταγχαμόν, κ.α.

Τον Αύγουστο του 2007 έγραψε στις Times του Λονδίνου ισχυριζόμενος ότι είναι η μετενσάρκωση ενός Ιουδαίου επαναστάτη που λεγόταν 'Astronges'.

Για τον Shayler, «ο Ιησούς της Καινής Διαθήκης είναι ένα αρχέτυπο. Το όνομά του πηγάζει από το 13ο όνομα του Θεού στην Καμπάλα (Ιουδαϊκός μυστικισμός που έγινε διάσημος από την ποπ σταρ Μαντόνα και από πολλούς λέγεται ότι είναι η θρησκεία της ελίτ της νέας τάξης πραγμάτων), που βοηθά στην ενεργοποίηση της συνείδησης (ή «συνειδητότητας») μέσα μας.

«Ήμουν πάντως σταυρωμένος με ακάνθινο στεφάνι και καρφιά όταν ενσαρκώθηκα ως Astronges, ένας Ιουδαίος επαναστάτης που θανατώθηκε από του Ρωμαίους τον τελευταίο προ Χριστού αιώνα», έγραψε. Πάντως δεν υπάρχουν στοιχεία για το όνομα 'Astronges' και μάλλον αναφέρεται στο Athronges, (έναν Ιουδαίο βοσκός που εμφανίστηκε την εποχή του Ηρώδη Αρχέλαου (23 π.Χ - 18 μ.Χ) και αυτοπροβλήθηκε ως "Μεσσίας".

Το Σεπτέμβριο του 2007 ο Shayler φέρεται να είπε «είναι η τελευταία μετενσάρκωση του Αγίου Πνεύματος ή του Πνεύματος του Ιησού (η συνειδητότητα του Ιησού). Όπως το Άγιο Πνεύμα είναι η ενσάρκωση της φύσης του Θεού, εγώ είμαι η ενσάρκωση του Θεού ως πνεύμα και άνθρωπος».

Ο Shayler σκοπεύει να "γιορτάσει" την επέτειο των 10 χρόνων, από τότε που ανακαλύφθηκε η παράνομη δραστηριότητά του από τος Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες, με μία "επί όρους ομιλία"...

Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί παρόμοιο περιστατικό ήταν το 1991, όταν ο πρώην τερματοφύλακας της Κόβεντρι Σίτι, David Icke, (φωτο) διακήρυξε ότι είναι «ο προφήτης».

Το 1991, ο Icke, (ο οποίος υπήρξε και δημοσιογράφος, παρουσιαστής τηλεοπτικού προγράμματος και μέλος των Πρασίνων), είπε στο «Terry Wogan chat show» ότι είναι ο Γιος του Θεού και ότι η Βρετανία θα υφίστατο καταστροφικά παλιρροϊκά κύματα και σεισμούς.

Αυτό οδήγησε στο να θεωρηθεί διανοητικά ασθενής.

Στον πυρήνα των θεωριών του κυριαρχεί η άποψη ότι ο κόσμος κυβερνάται από μια μυστική σέκτα που λέγεται "Παγκόσμια elite" "Ιlluminati" την οποία συνέδεσε με τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" .

Το 1999 εξέδωσε το βιβλίο "Το μεγάλο Μυστικό" ("The Biggest Secret") στο οποίο γράφει ότι οι Illuminati είναι μια φυλή σαυροειδών (Reptilian humanoids) γνωστή και σαν Αδελφότητα της Βαβυλώνας και ότι πολλές γνωστές προσωπικότητες είναι στην πραγματικότητα άνθρωποι-σαύρες μεταξύ άλλων ο Μπους, η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, o Κρις Κριστόφερσον και άλλοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: