Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

"Gay προπαγάνδα" σε Νηπιαγωγείο!


Καλιφόρνια (HΠA): Δασκάλα σε νηπιαγωγείο έδωσε στα παιδάκια να υπογράψουν κάρτες με τις οποίες υπόσχονται να υποστηρίζουν τους ομοφυλόφιλους, λεσβίες, bisexuals, κλπ και να τους υπερασπίζονται όταν κρίνουν ότι δέχονται ενόχληση.

Το σχολικό σύστημα στην Καλιφόρνια αρνείται να πει ποια μέτρα θα λάβει, αν τελικά λάβει κάποια, αφότου έγιναν καταγγελίες για την δασκάλα νηπιαγωγείου που ενθάρρυνε τους μαθητές της για να υπογράψουν "κάρτες δέσμευσης" υπέρ των ομοφυλόφιλων.

Κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής εκδήλωσης της "Εθνικής Εβδομάδας Συμμάχων" (National Ally Week – Μία εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στην «συμμαχία» κατά των παρενοχλήσεων κατά των ομοφυλοφίλων στα σχολεία), η Tara Miller, μια δασκάλα στο σχολείο Faith Ringgold School of Arts and Science στο Hayward, της Καλιφόρνια, μοίρασε στην τάξη της - του νηπιαγωγείου, κάρτες που παρήχθησαν από το "Gay, Lesbian and Straight Education Network" ("GLSEN" - "Ομοφυλοφιλικό, Λεσβιακό και Στρέιτ Δίκτυο Εκπαίδευσης").


Οι κάρτες ζητούσαν από τον υπογράφοντα (δηλαδή το παιδάκι του Νηπιαγωγείου!) να είναι "ένας σύμμαχος" και να δεσμευτεί στην "μη χρήση γλώσσας και εκφράσεων ενάντια σε λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και τρανσξέξουαλ (LGBT - Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), να παρεμβαίνει όταν αισθάνεται ότι μπορεί, στις περιπτώσεις όπου άλλοι χρησιμοποιούν εκφράσεις ‘αντί-LGBT’ ή παρενοχλούν άλλους σπουδαστές, και να υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες για ασφαλέστερα σχολεία.
(Πάνω η εν λόγω κάρτα, υπογεγραμμένη από τον μαθητή Ronald, που καλά καλά δεν ξέρει να γράφει το όνομά του...)

Το σχολείο έχει αναγνωρίσει ότι η συγκεκριμένη άσκηση δεν ήταν κατάλληλη για τα παιδιά νηπιαγωγείου.

Η Adela Voelker, μητέρα ενός παιδιού, η οποία δεν θέλησε να δώσει αναλυτικότερη συνέντευξη για αυτό το θέμα, είπε ότι ήταν εξαγριωμένη όταν βρήκε την υπογραφή του παιδιού της σε μια από αυτές τις κάρτες. Είπε ότι ήρθε ήδη, σε επαφή με μια μη κερδοσκοπική οργάνωση νομικής υπεράσπισης που ειδικεύεται στα δικαιώματα των γονέων.

Εν τω μεταξύ, ένα μέλος του σχολικού συμβουλίου, ο Jeff Cook, λέει ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις.

"Έχουμε έναν γενικό κανόνα ότι κάθε οδηγία πρέπει να είναι ‘ηλικιακά κατάλληλη’, και αυτή σαφώς δεν ήταν," είπε ο Cook, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο σχολικό συμβούλιο για πέντε χρόνια.

Η Val Joyner, εκπρόσωπος της σχολικής περιφέρειας, είπε στο FOXNews.com, μέσω e-mail , ότι για να αποφασίσουν οι εκπαιδευτικοί τι να διδάξουν επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, "μαζεύουν υλικό από τις κοινοτικές υπηρεσίες και άλλες εκπαιδευτικές ομάδες" και ότι "το υλικό αυτό έχει δείκτες του σχολικού επιπέδου, με τη βοήθεια των οποίων καθορίζεται η ηλικιακή-καταλληλότητα."

Η περιφέρεια είπε ότι οι κάρτες δέσμευσης προορίζονταν για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Ερωτηθείσα την προηγούμενη εβδομάδα εάν η περιφέρεια σκόπευε να λάβει μέτρα εναντίον της Miller, η Joyner είπε θα πρέπει να εξετάσει το γεγονός. Την Πέμπτη είπε στο FOXNews.com ότι δεν είχε κάποια απάντηση για το θέμα και ότι δεν θα έδινε πλέον συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης.

Η Joyner είπε σε ένα e-mail ότι η Miller, η δασκάλα, "προγραμμάτιζε να διδάξει τους μαθητές πώς να γίνουν ‘σύμμαχοι’ και ‘μεσολαβητές στις διαμάχες’, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων." Πρόσθεσε ότι η περιφέρεια δεν είναι συνήγορος κάποιου συγκεκριμένου σκοπού ή τρόπου ζωής και ότι δεν έχει ‘κανένα πρόγραμμα σπουδών για τον τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών και των τρανσξέξουαλ.’
Η περιφέρεια χρησιμοποιεί έναν "Επαγγελματία Ειδικό στην Εκμάθηση: την ‘Αμεροληψία’," ο οποίος είναι υπεύθυνος για να συλλέγει το υλικό και να βοηθάει τους δασκάλους να αποφασίζουν το περιεχόμενο της διδασκαλίας τους.

Ο Brad Dacus, Πρόεδρος του Pacific Justice Institute, της μη κερδοσκοπικής νομικής οργάνωσης που εκπροσωπεί την Voelker, είπε ότι οι γονείς στο σχολείο Faith Ringgold, δεν είχαν ενημερωθεί για αυτό που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην τάξη.

Είπε ότι η διδασκαλία μαθητών τόσο μικρής ηλικίας όσο της προσχολικής στα ζητήματα ομοφυλόφιλων, λεσβιών και τρανσξέξουαλ, είναι συνηθισμένη στην Καλιφόρνια, αλλά υπάρχουν "όλα τα είδη υλικού που ο μέσος γονέας θα μπορούσε να βρει απαράδεκτα ή ενδεχομένως βλαβερά" για το παιδί του.

Όταν ρωτήθηκε εάν η σχολική περιφέρεια έκανε κάποιο λάθος, είπε, "ενδεχομένως," αλλά αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες ή να πει εάν η Voelker θα μήνυε την περιφέρεια.

Ο Dacus δεν σχολίασε συγκεκριμένα εάν τα παιδιά που υπέγραψαν τη δέσμευση θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπεύθυνα (!) εάν το σχολείο αποφάσιζε ότι δεν την κρατούσαν. Είπε ότι είναι ανήλικοι και υπάρχει συγκεκριμένος βαθμός περιορισμένης ευθύνης, αλλά από ψυχολογική και συναισθηματική οπτική, είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση."

"Υπάρχει μια τεράστια πίεση που ασκείται στα παιδιά για να δεχτούν μια συμπεριφορά και μία φιλοσοφία υπέρ των ομοφυλόφιλων," είπε ο Dacus.

Εν τω μεταξύ, οι αντίπαλοι του γάμου ομοφυλοφίλων είναι στα όπλα με αφορμή το γεγονός, το οποίο ανέκυψε καθώς οι ψηφοφόροι της Καλιφόρνιας προετοιμάζονται να ψηφίσουν την Τρίτη για την πρόταση 8, η οποία θα ανέτρεπε την απόφαση του ανώτατου πολιτειακού δικαστηρίου που νομιμοποιούσε το γάμο ομοφυλοφίλων.

"Πώς διδάσκετε ένα 5-χρονο να υπογράψει μια κάρτα δέσμευσης για τα ζητήματα λεσβιών, ομοφυλόφιλων και τρανσέξουαλ, χωρίς να εξηγήσετε τι είναι τρανσέξουαλ και αμφιφυλόφιλος;" ρώτησε η Sonja Eddings Brown, εκπρόσωπος της οργάνωσης "Προστασία του Γάμου στην Καλιφόρνια" ("Protect Marriage California").


Πριν λίγες ημέρες, ψηφίστηκε, με ποσοστό 52%, η τροπολογία που ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση που επέτρεπε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Αβεβαιότητα υπάρχει τώρα για το τι θα συμβεί με τους "γάμους" των 18.000 ζευγαριών που πρόλαβαν να γίνουν στο 4-μηνο που μεσολάβησε και είχε ανοιχτεί το "παραθυράκι".

Στο μεταξύ ανάλογες απαγορεύσεις πέρασαν την Τρίτη στην πολιτεία της Αριζόνα με 57% και της Φλόριντα με 62%, ενώ οι ψηφοφόροι στο Αρκάνσας ενέκριναν μέτρο το οποίο απαγορεύει σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά.


Η Μασαχουσέτη και το Κονέκτικατ είναι τώρα οι μόνες πολιτείες στις οποίες επιτρέπεται ο γάμος ομοφυλόφιλων.


Μόλις δύο μήνες πριν, με μία πρωτοφανή απόφαση, η πολιτεία της Καλιφόρνια, είχε απαγορεύσει την παραδοσιακή ορολογία «γαμπρός» και «νύφη»!!!

Οι γάμοι θα γίνονται μόνο αν στα πιστοποιητικά αναφέρονται ως «Party A» (Συμμέτοχος Α) και «Party B» (Συμμέτοχος Β)!...

Ένα ζευγάρι, μάλιστα, που αποπειράθηκε να γράψει δίπλα από τα «Party A» και «Party B», επιπλέον τα κλασσικά «Νύφη» και «Γαμπρός», είδε την άδεια γάμου του να απορρίπτεται.

1 σχόλιο:

Manuel είπε...

Aπ' αρχής όμως της κτίσεως άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός·
-Κατα Μάρκον 10:6-

Αυτό ξέρω εγω!

Ο κόσμος ζητάει να γίνει σεβαστό το ελάτωμα δηλ. η ομοφυλοφιλία και όχι ο άνθρωπος ομοφιλόφιλος, αυτή είναι και η διαφορά με τον χριστιανό ο οποίος σέβεται μεν και αγαπάει τον ομοφιλόφιλο καταδικάζει όμως το ελάττωμα (αδυναμία).

Δεν θα αποκτήσουν λοιπόν ποτέ , κατα τη γνώμη μου, οι ομοφιλόφιλοι τον επιθυμητό σεβασμό απο τον κόσμο
επιβάλοντας ή ζητόντας υπογραφές απο παιδάκια νηπιαγωγίου, ή γενικά απαιτόντας ν΄ αναγνωριστεί ένα ελάττωμα σαν προτέρημα ή ως μία φυσιολογική ιδιαιτερότητα.