Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Χριστιανοί γίνονται στόχος απειλών από εξαγριωμένους ομοφυλόφιλους


"Κάψτε τις γ.... εκκλησίες τους και μετά φορολογήστε τα απανθρακωμένα ξύλα"!
Οι αποφάσεις από τους ψηφοφόρους στην Φλόριντα, την Αριζόνα και την Καλιφόρνια να ακολουθήσουν τους κατοίκους 27 άλλων Πολιτειών των ΗΠΑ για τη συνταγματική προστασία του "παραδοσιακού γάμου" (μεταξύ άνδρα και γυναίκας) έχουν προκαλέσει τις απειλές για χρήση βίας ενάντια στους Χριστιανούς και τις εκκλησίες τους.
"Κάψτε τις γ.... εκκλησίες τους και έπειτα φορολογήστε τα απανθρακωμένα ξύλα, " έγραψε ο "World O Jeff " στο δημοφιλές ομοφυλοφιλικό μπλογκ "JoeMyGod blogspot", μερικές ώρες μετά από την επίσημη ανακοίνωση της Καλιφόρνια περί της έγκρισης της "πρότασης 8" (proposition8) με ποσοστό 52% υπέρ και 42% κατά.Νωρίτερα είχε φτάσει η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων για την έγκριση και από τη Φλόριντα και την Αριζόνα.
Οι τροποποιήσεις και στις τρεις Πολιτείες περιορίζουν ουσιαστικά το γάμο αποκλειστικά ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα.
Στην Καλιφόρνια πλέον, το μέτρο αναγνωρίζει ως έγκυρους μόνο τους γάμους μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Τριάντα Πολιτείες μέχρι τώρα έχουν υιοθετήσει τις τροποποιήσεις περί γάμου. Εντούτοις, στην Καλιφόρνια, οι αντιδράσεις ήταν ιδιαίτερα έντονες επειδή το Ανώτατο Δικαστήριο, το Μάιο, επικύρωσε το γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου για τους ομοφυλοφίλους.
Η πρόταση 8 υπερκέρασε την απόφαση του Δικαστηρίου, επανα-υιοθετώντας το ορισμό του γάμου όπως τον είχαν υιοθετήσει οι ψηφοφόροι της Καλιφόρνια 2000.
Σε ένα blog, ο "Tread" έγραψε, "Ελπίζω ότι οι άνθρωποι που ψήφισαν το ‘όχι στο 8’ θα έχουν μακρύ κατάλογο με ονόματα και μακριά μαχαίρια."
Ένας άλλος συνεργάτης του ιστοχώρου ‘JoeMyGod’ είπε, "Αν και οικονομικά υποστήριξα την ‘ψήφο στο όχι’ και εξέφρασα τη γνώμη μου σε όποιον ήθελε να ακούσει, δεν έχω σκεφτεί ποτέ να γίνω βίαιος ριζοσπαστικός και εξτρεμιστής για να υπερασπιστώ τα ίσα δικαιώματά μας. Τώρα όμως σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να γίνω τέτοιος. Ίσως αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα έχει αποτέλεσμα στην αλλαγή που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόμαστε και δικαιούμαστε."
Ένας συνεργάτης που αυτοαποκαλείται "Joe" είπε, " Ορκίζομαι, ότι θα δολοφονούσα ανθρώπους με τα χέρια μου αυτό το πρωινό."
Ο Matt Barber, (φωτο) υπεύθυνος για τις πολιτιστικές υποθέσεις της χριστιανικής νομικής εταιρίας Liberty Counsel, («Σύμβουλος Ελευθερίας»), αποκάλεσε τις δηλώσεις αυτές "εγκλήματα μίσους" για την πρόθεσή τους για να δημιουργήσουν βία ενάντια σε κάποιον με βάση μόνο και μόνο τις πεποιθήσεις του."
"Αυτό δεν έχει να κάνει με κάποιους ανθρώπους που εκτονώνονται επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι από μια πολιτική έκβαση. Αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα," είπε.
" Το ομοφυλοφιλικό λόμπι απαιτεί πάντα ‘ανοχή’ και διαφορετικότητακαι παίζει το ρόλο του θύματος. Υποστηρίζουν ότι αποκηρύσσουν τη βία και το ‘μίσος’. Εδώ όμως, έχουμε τους ομοφυλόφιλους να παρακινούν και ευθέως να απειλούν με βία ενάντια στους Χριστιανούς."
Στον ιστοχώρο "Queerty", ο "Stenar" ρώτησε, " Μπορεί κάποιος στην Καλιφόρνια παρακαλώ να πάει να κάψει τους ναούς των Μορμόνων εκεί; ΠΑΡΑΚΑΛΩ, το εννοώ σοβαρά. ΚΑΝΤΕ ΤΟ."
"Θα τους κάνω κάτι που θα τους προκαλέσει μεγάλο τρόμο. … Είμαι ένας ριζοσπάστης που είναι τώρα σε μια αποστολή για να τους κάνει να πληρώσουν για ό,τι έχουν κάνει", έγραψε ο "Jonathan."

Ο Barber, διευθυντής του «Σύμβουλου Ελευθερίας» είπε, «Αυτό δεν είναι ελεύθερος λόγος. Αυτά είναι 'εγκλήματα μίσους» υπό τον ορισμό της έννοιας.
Φανταστείτε εάν οι χριστιανικές ιστοσελίδες υποστήριζαν τέτοια βία ενάντια στους ομοφυλόφιλους.... Θα ήταν προσβολή, και δίκαια. Θα ήταν πρωτοσέλιδα των ειδήσεων σε εθνικό επίπεδο. Οι ομοσπονδιακές αρχές πρέπει αμέσως να ερευνήσουν αυτές τις απειλές και να διώξουν ποινικώς τους δράστες κατά στο έπακρον του νόμου."
-----------------------------------------------------------------------------------
Στις παρακάτω φωτογραφίες: αστυνομικοί στέκονται έξω από Εκκλησία Βαπτιστών στην Βοστώνη και προστατεύουν τους χριστιανούς που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα, παρακολουθώντας ένα συνέδριο με θέμα την "προστασία του γάμου", από το πλήθος των ομοφυλόφιλων, που είχαν συγκεντρωθεί έξω απ΄την είσοδο της Εκκλησίας φωνάζοντας συνθήματα όπως "κλείστε τους" και κρατώντας μέχρι και φέρετρο (!)












----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε ακόμα έναν ιστοχώρο, το "Americablog," ο"scottinsf" έγραψε, "Εμπιστευθείτε με. Έχω ένα μακρύ κατάλογο ονομάτων των Μορμόνων και των Καθολικών που ήταν μεγάλοι υποστηρικτές της πρότασης 8. … Όσο για τους Μορμόνους και τους Καθολικούς… τους προειδοποιώ να προσέχουν τις πλάτες τους "

«Ελπίζω ότι όλοι θα σαπίσουν στην κόλαση αυτοί οι υπηρέτες ενός ψεύτη και διεφθαρμένου διάβολου! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ," έγραψε ο Angelo.


Ένας συνεργάτης προχώρησε τόσο πολύ ώστε να απειλήσει ότι θα ξεσπάσει τις απογοητεύσεις του στην οικογένειά του.

"Θέλετε για να έρθω πίσω στο Αϊντάχο για τα Χριστούγεννα; Α!, περιμένετε, ο σύντροφός μου και εγώ δεν μπορούμε να μοιραστούμε το ίδιο κρεβάτι; Δεν μπορούμε να δείξουμε οποιαδήποτε στοργή ή οποιοδήποτε εξωτερικό σημάδι της αγάπης μας ο ένας προς τον άλλον; Ωραία λοιπόν, συγνώμη οικογένεια… δεν θα υπάρξει θείος Adam και όλα τα ακριβά δώρα του και η υπέροχη μαγειρική του για εσάς. Τα δώρα των παιδιών σας θα γίνουν τώρα δωρεές εξ ονόματός τους στην οργάνωση για τα ίσα δικαιώματα, της επιλογής μου. Το ίδιο θα συμβεί και με τα δώρα τα γενεθλίων σας και των δικών τους, τα δώρα του γάμου, της αποφοίτησης, και όλα τα άλλα δώρα που θα κάνω εις το εξής."

Ο γράφων συνέχισε, "Θυμηθείτε, είμαι οργισμένος. Και είμαι δυνατός από τα χρόνια μου στο γυμναστήριο και πραγματικά είμαι έτοιμος να ξεσπάσω την απογοήτευσή μου πάνω σε κάποιον ή κάτι."

Υπήρξαν επίσης προτάσεις για διαφορετικού τύπου βία.
"Ελπίζουμε ότι οι ομόφυλοι σερβιτόροι στο ξενοδοχείο τους θα ουρήσουν σε όλα τα ποτά που σέρβιραν σε αυτούς τους κρετίνους," έγραψε ο "Jake" για τους προστάτες του παραδοσιακού γάμου."


"Εάν προγραμματίζετε ένα γάμο ετεροφυλόφιλων στην Καλιφόρνια… να προετοιμάζεται για τα φασαρίες. Υποδείξτε κάποιον για να προσέχει τους χώρους στάθμευσης… Πρόκειται να έχετε πολλά απρόσμενα έξοδα. Προσθέστε $500 στον προϋπολογισμό σας για την ασφάλεια. … Προετοιμαστείτε για λουλούδια που δεν θα διαρκέσουν στην υποδοχή ή τα σμόκιν που θα είναι δύο νούμερα μικρότερα ή τη μουσική στην υποδοχή που είναι πάρα πολύ δυνατή ή το κέικ που θα έχει λίνο αστεία γεύση," ανέφερε μια άλλη απειλή. "Φοβηθείτε. Φοβηθείτε πολύ. Είμαστε παντού."

Άλλος έδωσε ακόμη και τις διευθύνσεις των εγκαταστάσεων των Μορμόνων.

Οι Μορμόνοι, οι Καθολικοί και άλλες χριστιανικές Εκκλησίες, δραστηριοποιήθηκαν στην υποστήριξη του καθορισμού του γάμου μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας.


Στο μεταξύ...

Τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και οι ημερήσιες εφημερίδες στις ΗΠΑ προτίμησαν να μην κάνουν ρεπορτάζ για την "τραμπούκικη" επίθεση, που έλαβε χώρα την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου, στην Πεντηκοστιανή Εκκλησία με το όνομα «Mount Hope» («Όρος Ελπίδας») στο Lansing του Michigan, κατά τη διάρκεια της οποίας ομάδα οργισμένων ομοφυλόφιλων, μίας ακραίας φιλο-ομοφυλοφιλικής, φιλο –αναρχικής και φιλο- σατανιστικής (!) οργάνωσης με την ονομασία «Bash Back!», φώναζαν "Ο Ιησούς είναι ομοφυλόφιλος" και έριχναν προφυλακτικά και φυλλάδια μέσα στον χώρο της Εκκλησίας, μπροστά από τον άμβωνα.

Από τότε που πολίτες της Καλιφόρνια ψήφισαν υπέρ της πρότασης 8, με την οποία απαγορεύεται ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, γκέι ακτιβιστές σε ολόκληρη τη χώρα έχουν καταφέρει να έχουν ευρεία και ευνοϊκή κάλυψη από τα μεγάλα κανάλια και τον τύπο.

Ωστόσο, σχεδόν όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όπως το ABC, το CBS, το NBC, το FOX και το CNN δεν αφιέρωσαν ούτε ελάχιστο χρόνο για τις επιθέσεις στο Μίσιγκαν την περασμένη Κυριακή.

Οι δε εφημερίδες «The New York Times», “USA Today”, Los Angeles Times και Washington Post αγνόησαν το περιστατικό.

Μόνο τα τοπικά κανάλια, όπως το NBC Affiliate NBC25 στο Michigan και «συντηρητικά» δίκτυα, όπως το World Net Daily, κάλυψαν το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο από τα γεγονότα στο Μίτσιγκαν. Υπάρχουν σατανιστικά σύμβολα και συνθήματα όπως "Αυτές οι 'αδελφές' σκοτώνουν φασίστες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: