Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Μόλις χάσατε την συντέλεια, αλλά έχει κι άλλη!


Η περί "συντέλειας του κόσμου" γραμματεία και η "άτακτη αδελφή" της, η "καταστροφολογία" πάντοτε συγκινούσαν και δημιουργούσαν ενδιαφέρον σε πλήθος κόσμου.
Από παλιά μέχρι σήμερα.
Σήμερα μάλιστα, το ενδιαφέρον παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένο με αποτέλεσμα εκατοντάδες βιβλία, περιοδικά, διαλέξεις, κινηματογραφικές ταινίες κλπ να προβάλουν την δική τους θέση, άποψη και "αποκάλυψη" δημιουργώντας μία τεράστια σύγχιση.

Θα πρέπει βέβαια να γίνει διάκριση από την "εσχατολογία" που αποτελεί τομέα της θεολογίας.

Η εσχατολογία ασχολείται με τα έσχατα γεγονότα της ιστορίας του κόσμου ή την κατάληξη του ανθρώπινου γένους.


Η ίδια η χριστιανική πίστη είναι εσχατολογική.

Το Σύμβολο της Πίστεως λέει: «προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος».


"Η Εσχατολογία όμως δεν είναι απλώς ο λόγος για την άλλη ζωή, ούτε το τελευταίο κεφάλαιο της Δογματικής. Διαποτίζει το σύνολο της εκκλησιαστικής και λειτουργικής ζωής και συνιστά την ενεργό προσμονή της ερχόμενης Βασιλείας του Θεού, τη δυναμική μεταμόρφωση και ανακαίνιση του σύμπαντος κόσμου" (Εκκλησία και Εσχατολογία, συλλογικό έργο, εκδόσεις Καστανιώτη 2003).

Ο Ιησούς Χριστός βέβαια είχε πει το γνωστό "Περί δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ει μη ο Πατήρ μου μόνος" (Ματθ. 24:36), αλλά ποιος δίνει σημασία;;...

Ας κάνουμε μια μικρή βόλτα στις πρόσφατες εσχατολογικές "αναλύσεις", "ερμηνείες" και παρερμηνείες που πολλές φορές όμως κρύβουν σοβαρούς κινδύνους.

–--------------------------------------
Μέλη σέκτας απογοητεύονται που η Ημέρα της Κρίσης δεν ήρθε, αλλα...η ζωή συνεχίζεται!


ΣΑΝΤΑ ΦΕ (ΗΠΑ) 3 Νοεμβρίου 2008

Απογοητευμένα είναι τα μέλη λατρείας στο Νέο Μεξικό, τα οποία διερωτούνται τώρα τι θα απογίνουν, αφού η πρόβλεψη της σέκτας στην οποία ανήκουν, ότι η μέρα της κρίσεως θα ερχόταν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου 2008, δεν βγήκε αληθινή.


Μέλη της οργάνωσης «Lord Our Righteousness», πίστευαν ότι θα εγκατέλειπαν τα εγκόσμια και θα ανέρχονταν στα ουράνια από την Παρασκευή το βράδυ.


Ο ενεργός ιστοχώρος τους σταμάτησε και αντιπρόσωπος της λατρείας απέστειλε σε εφημερίδα ηλεκτρονικό μήνυμα (email) ότι η επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης τερματίζεται.

Τα μεσάνυκτα ήρθαν και έφυγαν…

«Έψαχναν την απελευθέρωση από το Θεό», δήλωσε η Sarah Montoya, εξουσιοδοτημένη από τον ηγέτη της κίνησης Wayne Bent. Έχουν απογοητευθεί πρόσθεσε, αλλά η ζωή προχωρά!!!


Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι 45 ενήλικες, οπαδοί του Bent, είχαν τερματίσει τη δεκαπενθήμερη νηστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έπιναν ούτε νερό.

Η νηστεία πραγματοποιήθηκε ως διαμαρτυρία για τις κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν εναντίον του ηγέτη τους, και αφορούν παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικα κορίτσια.


Η εκπρόσωπος του Bent, ανέφερε ότι αυτός εξεπλάγηκε, διότι μετά τη νηστεία, ο οργανισμός μερικών μελών της σέκτας εξασθένησε, γι’ αυτό και θα αρχίσουν και πάλι σιγά σιγά να λαμβάνουν τροφή και νερό.


Τα μέλη της σέκτας πίστευαν ότι την Παρασκευή το βράδυ ολοκληρωνόταν το έτος του Ιωβηλαίου και ο Θεός επρόκειτο δήθεν να τους μεταφέρει από τη γη στον ουρανό.


Ο Bent, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του Μεσσία, τέθηκε υπό κράτηση διότι δεν είχε εμφανιστεί σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή
: Associated Press. Το βρήκα ΕΔΩ και στα ελληνικά ΕΔΩ


Πληροφοριακά:

- Ο γεννημένος το 1941, Wayne Bent αυτοαποκαλείται "Michael Travesser" και διδάσκει ότι ο Υιός του Θεού είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, που πρώτα εμφανίστηκε ως Ιησούς Χριστός, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση.


- Στην δεύτερη του εμφάνιση ήρθε σαν Travesser..


- Η σέκτα την οποία ίδρυσε ονομάστηκε “Strong City” («Δυνατή Πόλη») ενώ τώρα «Lord Our Righteousness» ( "Ο Κύριος η Δικαιοσύνη μας").


- Οι οπαδοί του, που ζούνε σε κοινόβιο στο Νέο Μεξικό (ΗΠΑ), τον αποκαλούν «Υιό του Θεού» και «Μεσσία».


- Το 2000, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο Θεός του είπε «είσαι ο Μεσσίας» και ότι ακόμα, του είπε "Θα λες πάντα την αλήθεια".


- Αργότερα κατάλαβε ότι ο Μεσσίας δεν είναι ένα πρόσωπο αλλά «η αφύπνιση της ψυχής»..


- Οι οπαδοί του Travesser δεν περιμένουν τον ερχομό του Χριστού από τους Ουρανούς.


- Το 2008 ένα πρώην μέλος της σέκτας κατηγόρησε τον Bent / Travesser ότι είπε δημόσια στους οπαδούς του, ότι ο "Θεός" του είπε έπρεπε να κοιμηθεί με επτά παρθένες! Δύο από τις επτά ήταν οι ηλικίας 15 και16 ετών κόρες του πρώην μέλους...


-----------------------------------------------


ΡΩΣΙΑ

Πέθαναν περιμένοντας το τέλος του κόσμου

Η εξαντλητική νηστεία και ο καρκίνος προκάλεσαν τον θάνατο δύο γυναικών μελών αίρεσης


ΜΟΣΧΑ.


Δύο γυναίκες, μέλη ρωσικής ορθόδοξης αίρεσης που πιστεύει ότι πλησιάζει η συντέλεια του κόσμου, πέθαναν στη διάρκεια της πεντάμηνης παραμονής τους σε σπήλαιο, αποκάλυψε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ένα άλλο μέλος της αίρεσης.


«Δύο άνθρωποι πέθαναν μέσα στο σπήλαιο και ενταφιάστηκαν εκεί» δήλωσε στον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Channel Οne ο Βιτάλι Νεντόγκον , ένα από τα 24 μέλη της αίρεσης που εγκατέλειψαν το σπήλαιο τις τελευταίες δύο εβδομάδες.


«Πρόκειται για μια γυναίκα ονόματι Ταμάρα,η οποία πέθανε από καρκίνο,και μια άλλη από τη Λευκορωσία, η οποία πέθανε εξαιτίας της νηστείας» είπε ο ίδιος.


Ο ηγέτης της αίρεσης Πιότρ Κουζνέτσοφ, (φωτο) ο οποίος δεν κλείστηκε στο σπήλαιο γιατί- όπως είπε- «ο Θεός μού έχει αναθέσει άλλη αποστολή», στην οποία δεν αναφέρθηκε, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.


Σύμφωνα με ρώσους αξιωματούχους, δεν αποκλείεται να αυτοτραυματίστηκε αποπειρώμενος να αυτοκτονήσει.


Τοπικοί αξιωματούχοι, οι οποίοι συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με τα μέλη της αίρεσης σε απομακρυσμένη περιοχή της Πένζα, στην Κεντρική Ρωσία, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα περί θανάτων εφόσον δεν έχουν εισέλθει στο σπήλαιο για να το ερευνήσουν.


«Οι διαπραγματεύσεις έχουν “παγώσει”επειδή τα μέλη της αίρεσης τηρούν τον όρκο της σιωπής.

Ο επίσημος αριθμός εκείνων που παραμένουν στο σπήλαιο είναι 11 άνθρωποι» (μεταξύ των οποίων και βρέφη (!), όπως φαίνεται και από την φωτογραφία) δήλωσε εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Πένζα.


Αν όμως οι ισχυρισμοί του κ. Νεντόγκον ευσταθούν, τότε μέσα στο σπήλαιο παραμένουν αυτή τη στιγμή εννέα άνθρωποι.


Ο αυτόκλητος «προφήτης» Pyotr Kuznetsov έχει τοποθετήσει τη Δευτέρα Παρουσία στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.


Υπέδειξε στους πιστούς του να «μπουν στη Γη», αλλά όταν ένα τμήμα του σπηλαίου κατέρρευσε από διάβρωση κάποιοι από αυτούς το εξέλαβαν ως «θεϊκό σημάδι» και βγήκαν στην επιφάνεια, σωματικά ράκη.


Δείτε το βίντεο



-----------------------------------------------------------------

Πολλοί Ολλανδοί προετοιμάζονται για την αποκάλυψη το 2012

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, Ολλανδία, 23/6/2008 (UPI)

Χιλιάδες Ολλανδοί λένε ότι περιμένουν το τέλος του κόσμου το 2012 και προετοιμάζονται για τη αποκάλυψη, σύμφωνα με τη Ολανδόφωνη εφημερίδα De Volkskrant, αποθηκεύοντας προμήθειες ανάγκης όπως σωσίβια και λοιπό εξοπλισμό.

Η εφημερίδα γράφει ότι μίλησε με χιλιάδες άτομα και παρότι οι θεωρίες ποικίλουν, οι περισσότερες προσδιόριζαν τη χρονολογία για το τέλος του κόσμου το 2012, οπότε και τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγιας.

Ορισμένοι όμως που μοιάζουν να βλέπουν με αισιοδοξία (!) την "εκπλήρωση της Αποκάλυψης", καθώς δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να ζήσουν στο σύγχρονο κόσμο.

"Ξέρετε, ίσως δεν είναι πραγματικά τόσο άσχημα ότι η Ολλανδία θα καταστραφεί," λέει η Petra Faile στην de Volkskrant. "Δεν μου αρέσει να είμαι πια εδώ. Πάρτε για παράδειγμα την μετανάστευση. Συνεχίζουν να αφήνουν αυτούς τους ανθρώπους να μπαίνουν μέσα. Αποτέλεσμα θα είναι να χτιστούν περισσότερα σπίτια, με τα οποία οι Κάτω Χώρες, θα βαρύνουν ακόμη πιο πολύ. Η χώρα θα βυθιστεί ακόμη χαμηλότερα, γεγονός που θα κάνει τις πλημμύρες να επιδράσουν χειρότερα. "


--------------------------------------

Δεκάδες Προφητείες για Καταστροφές στις Η.Π.Α.!

Πηγή: http://www.antidogma.gr

9 Οκτωβρίου 2008.


Το Ινστιτούτο Άρλινγκτον, ένα “think tank” (δηλαδή ίδρυμα μελετών) που ασχολείται με τις μελλοντικές εξελίξεις, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει μια άνευ προηγουμένου “καταιγίδα” γραμμάτων που προφητεύουν σεισμούς, πυρηνικά ατυχήματα και τρομοκρατικές ενέργειες ή θανατηφόρες καταιγίδες.

(Η πρωτότυπη ανακοίνωση βρίσκεται εδώ).


Ένας μεγάλος αριθμός από μέντιουμ προβλέπουν ότι ένα γεγονός μεγάλης έκτασης θα συμβεί τους επόμενους μήνες (Οκτώβριο και Νοέμβριο), το οποίο μάλιστα θα σχετίζεται με …εξωγήινους!


Το Ινστιτούτο αναφέρει ότι έχει συλλέξει παρόμοιες "προφητικές αναφορές" που προέβλεπαν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, μερικές από τις οποίες είχαν γραφτεί μέχρι και 6 μήνες πριν το γεγονός!


Προφανώς εκείνες οι προβλέψεις δεν ήταν επιβεβαιωμένες, και για αυτό το Ινστιτούτο ξεκίνησε ένα πείραμα για να μη χάσει την ευκαιρία που ίσως θα έχει αυτή την φορά.

Προσπαθεί να συλλέξει τις πρόσφατες προβλέψεις και να τις συγκρίνει με τα γεγονότα που θα συμβούν. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα προσπαθήσει να μελετήσει τα όποια χαρακτηριστικά τους και να εντοπίσει τα "δείγματα" (“patterns”) που ίσως εμφανίζονται ανάμεσα σ’ αυτά και τα οποία ίσως επιβεβαιώσουν την ύπαρξη κάποιας πραγματικής παραφυσικής ικανότητας πρόβλεψης.


Στα πλαίσια αυτής της έρευνας, που ονομάζεται “WhetheReport”, ζητάει από όλους όσους έχουν κάποιες παρόμοιες εμπειρίες “πρόβλεψης” να τους γραψουν και να τις περιγράψουν.


Μια ερμηνεία για το κύμα αρνητικών προφητειών μπορεί να είναι ότι αυτές είναι αποτέλεσμα του πολιτικού κλίματος στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολιτικές αλλαγές, οικονομικό χάος και γενική αστάθεια.


Όμως, οι εποχές της αστάθειας χαρακτηρίζονται πάντοτε και από άσχημα γεγονότα, καθώς οι άνθρωποι σε τέτοιες εποχές δεν είναι απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις όποιες καταστάσεις δημιουργούνται.


--------------------------------------------

Σχετικά με το περίφημο 2012


Οι περισσότερες πληροφορίες είναι από το: astro. pblogs.gr


Η φιλολογία, που έχει αναπτυχθεί γύρω από το έτος 2012 έχει αρχίσει να ανησυχεί τους ανθρώπους και οφείλεται στο βιβλίο και στα κείμενα στο διαδίκτυο, τους δίσκους CD από τον κ. Τζένκινς (John Major Jenkins - φώτο) που ισχυρίζεται μαζί με άλλους, ότι σύμφωνα με το ημερολόγιο των Ινδιάνων Μάγιας (Long Count), αυτήν την ημερομηνία ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό.


Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ισχυρίζεται, μεγάλα φαινόμενα στον ουρανό και στη γη με αποτέλεσμα την καταστροφή του κόσμου, το τέλος του κόσμου, The End of the World.


Τα ίδια περί συντέλειας του κόσμου, σε λιγότερο από 4 χρόνια, ισχυρίζονται και άλλοι όπως ο Λόρενς Ε. Τζόζεφ, Αμερικανός φυσικός και συγγραφέας του βιβλίου Apocalypse 2012.


Και αυτή η πεποίθηση βασίζεται στις γραφές του ημερολόγιου των Μάγια, του μυστηριώδους προκολομβιανού λαού που άκμασε στην Κεντρική Αμερική από το 1800 π.Χ. ως το 1450 μ.Χ.


Σύμφωνα με αυτές στις 20 Δεκεμβρίου 2012 ολοκληρώνεται ο κύκλος της Μεγάλης Μέτρησης.

Επιπλέον, την επόμενη ημέρα από αυτή την ημερομηνία είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και ο Ήλιος θα είναι ευθυγραμμισμένος με το κέντρο του Γαλαξία για πρώτη φορά μετά από 26.000 χρόνια...

Το 1950, σύμφωνα με αυτές τι θεωρίες, έκλεισε ένας κύκλος και άρχισε ο Μεγάλος Κύκλος, που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012.

Για την Ελλάδα, η ώρα της κρίσης θα είναι η μεσημβρινή ώρα 13 και 13, πρώτα λεπτά.


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες δηλώσεις του κ Τζένκινς σε διαλέξεις, που δίνει σε μεγάλες αίθουσες στην Αμερική με 295 δολλάρια είσοδο για κάθε άτομο, αλλά και στην ιστοσελίδα του, διαπιστώνω να ισχυρίζεται, ότι δεν πρόκειται για συνολική καταστροφή της Γης, αλλά κάποιας (μεγάλης;) περιοχής του πλανήτη μέσα στο 2012, ενώ η ακριβής ημερομηνία 21-12-2012 απουσιάζει πλέον.


Επιπλέον, έχει μετατοπισθεί και η σημασία του γεγονότος, ότι δηλαδή, είναι μια αλλαγή περισσότερο πνευματική, είναι μια Νέα Εποχή (New Era) για την ανθρωπότητα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ημερολόγιο δεν έχει βρεθεί έως τώρα πουθενά, καθώς τον 16ο αιώνα οι Ισπανοί κατακτητές κατέστρεψαν σχεδόν όλα τα ντοκουμέντα.


Πρέπει να πούμε επίσης ότι την βραδιά της 31ης Δεκεμβρίου 999 μ.Χ. όλοι οι άνθρωποι είχαν βγει έξω από τα σπίτια τους να περιμένουν το τέλος του κόσμου, αλλά τίποτα δεν έγινε.


Το θέμα πάντως φαίνεται πουλάει τρελά και για αυτό το "έμπειρο" Hollywood ετοίμασε ταινία με τίτλο 2012, η οποία βασίζεται ακριβώς στις θεωρίες περί συντελείας το 2012. Η ταινία είναι του Ρόλαντ Έμεριχ (φωτο) και θα προβληθεί στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2009.

Αξίζει να προσέξτε στο trailer ότι καλεί τον θεατή να ψάξει για την "αλήθεια" ερευνώντας περί 2012 στο google (!) προσπαθώντας να δώσει έτσι, μία σοβαροφάνεια στο γεγονός...


(Στο μεταξύ, τώρα είδα ότι έχει κυκλοφορήσει και άλλη σχετική τανία... Βλέπε αφίσα παραπάνω. Πρόκειται για το "2012: Η Ημέρα της Κρίσης" ή "2012: Doomsday" που κυκλοφόρησε το 2008, από την νεοεμφανιζόμενη εταιρία "Faith Films" η οποία, όπως φαίνεται και από τον τίτλο θέλει να φτιάξει ταινίες που θα αγγίζουν πιστούς χριστιανούς.)


Δείτε το βίντεο με το trailer της ταινίας





-----------------------

2008, 2009 ή 20015;

Φίλος του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ μου έστειλε με e-mail τον περασμένο Νοέμβριο (2008), το παρακάτω αμερικάνικο (προφανώς) link, http://home.flash.net/~evt/rapture.htm (ένα απίστευτο κατεβατό γεμάτο χρονολογίες, προσθέσεις, αφαιρέσεις) το οποίο όταν το είδα, ζαλίστηκα και το παράτησα γιατί δεν έβγαζα νόημα!

Το διαβίβασα στον "μυστικό" συνεργάτη του KOKKINOY OYΡANOY μπας και βγάλει νόημα, μιας που και τα αγγλικά τα κατέχει καλυτερα.

Το συμπέρασμά του ήταν εν συντομία:
"Αχανές υλικό. Ατάκτως ερριμένο. Εξαντλητική πιθανολογία. Πλήθος ακροβατισμών και αυθαίρετων παραδοχών, Βιβλική αριθμολογία, “bible code”, Ιουδαϊκές γιορτές, εκλείψεις σελήνης, Αποκάλυψη, Δανιήλ, Ιεζεκιήλ, αποκαλύψεις, όνειρα, οράσεις, προφητείες, Ιράν, Ρωσία, Ισραήλ, ΗΠΑ,......όλα σε ένα τσουκάλι

Το άρθρο έκανε λόγο για την επικείμενη "αρπαγή της Εκκλησίας" (rapture) στο τέλος του Νοεμβρίου 2008!

Όταν πέρασε ο Νοέμβριος το site... άλλαξε, γράφοντας ακριβώς μεν τα ίδια, αλλά έχοντας αντικαταστήσει το Νοέμβριο με τον Ιανουάριο.

Αφού πέρασε ο Νοέμβριος και τίποτα δεν έγινε το ραντεβού μετατέθηκε τον Ιανουάριο και απτόητη η
απίστευτη ιστοσελίδα έγραφε:

«If February 2009 rolls around and nothing happens. Then email me telling me it was nothing. However, it could be of extreme importance to YOU! A time for you to get right with God or to reach out to loved ones who are not saved!»

Δηλαδή, εάν "τσουλήσει" ο Φεβρουάριος και δεν συμβεί τίποτα στείλτε μου e-mail!

(παρεπιπτόντως, με μια πολύ γρήγορη ματιά, δεν φάνηκε να έχει δώσει κανένα e-mail για να τον/την ενημερώσουμε...)

Τα ίδια λόγια τα έλεγε για το Νοέμβριο. «If November 2008 rolls around and nothing happens..." ή κάτι τέτοιο".

Σε σχέση με το site όπως το είχε σώσει ο συνεργάτης του K.K. στις 9/11/2008, ένα μήνα μετά, στις 8/12/2008, που το επισκέφτηκε ξανά είχε τις εξής «μικροδιαφορές»...

- Το «Φθινόπωρο 2008» είχε γίνει «Ιανουάριος 2009».

- Το «Φθινόπωρο 2008» είχε γίνει «τέλος 2008 ή αρχές 2009».

- Το «Η αρπαγή της νύμφης (δηλ. Εκκλησίας) θα γίνει στις ή πριν τις 22 Νοεμβρίου 2008» είχε γίνει «Η αρπαγή της νύμφης θα γίνει στις ή πριν τις 11 Ιανουαρίου 2009»

- Ο εβραικός μήνας «Cheshvan» (Οκτώβριος-Νοέμβριος του Γρηγοριανού ημ/γίου) είχε γίνει «Chisleu» (Νοέμβριος - Δεκέμβριος του Γρηγοριανού ημ/γίου)

- Το «η αρπαγή θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου 2008» έγινε «η αρπαγή θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2008»...

- Το «Ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει σε Σαββατικό έτος»... σβήστηκε...

Αυτά.

Και για να μην παρεξηγιόμαστε, ο ΚΟΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ δεν αμφισβητεί την Συντέλεια.

Τους "συντελειολόγους" αμφισβητεί.

2 σχόλια:

Alkmini είπε...

Καλημερα Ουρανε
Ομολογω οτι οι αναρτησεις ειναι εφημεριδες ολοκληρες. Να τις εκτυπωνεις και να πηγαινεις στην πλ.Συνταγματος με καφε να τις διαβαζεις :)
Να ευχηθω και δω Καλη σου Χρονια
και οτι επιθυμεις.
καλη μερα.

SkyWatcher είπε...

Τώρα συμπολίτισσα, το σχόλιό σου να το εκλάβω και σαν "σπόντα" ότι γράφω πολλά;;;
Εντάξει το ξέρω...
Πάντως για βόλτα και καφέ ετοιμαζόμουν, αλλά μας προέκυψε ίωση...
Καλή χρονιά και από εδώ.
Τα λέμε.