Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Υπάρχουν και δημοσιογράφοι που μιλάνε έξω από τα δόντια! (στις ΗΠΑ)


Στις 26 Σεπτεμβρίου ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ έγραψε για τα δύο απίστευτα τραγούδια ΥΜΝΟΥΣ προς τον Ομπάμα που υποχρεώθηκαν να ψάλλουν μικρά παιδάκια δημοτικού σχολείου στην Αμερική, εν είδει χοντροκομμένης κατήχησης και προπαγάνδας σε "τρυφερές ηλικίες", στα χνάρια πρακτικών που υιοθέτησαν στο παρελθόν απολυταρχικά καθεστώτα.


Όλα αυτά έγιναν σε ένα δημόσιο δημοτικό σχολείο στο Burlington του New Jersey.


Το βίντεο τραβήχτηκε τον περσινό Ιούνιο και δείχνει περίπου 20 παιδάκια να διδάσκονται - από κάποιο πρόσωπο που δεν φαίνεται- τραγούδια που υμνούν τον "Barack Hussein Obama" και τα «μεγάλα επιτεύγματά του», με ρεφραίν το όνομα του προέδρου.


Κοιτάζοντας πάλι εκείνο το post είδα ότι το βίντεο αυτό δεν υπάρχει πλέον!


Ψάχνοντας στο YouTube βρήκα άλλα βίντεο που δείχνουν την απίστευτη προπαγάνδα και κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο αμερικάνικο κανάλι FOX το οποίο και είχε φέρει στο φως το θέμα.


Θα παρουσιάσω πρώτα το καλύτερο!


Στο βίντεο ο γνωστός δημοσιογράφος Glenn Beck του καναλιού FOX μιλάει έξω από τα δόντια!

Αυτά που λέει δεν νομίζω να ακουστούν ποτέ από Έλληνα δημοσιογράφο.

Και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω το θάρρος τέτοιων δημοσιογράφων να μιλήσουν στην τηλεόραση για τον Θεό, - και εννοώ ΥΠΕΡ του Θεού - χωρίς να ντρέπονται ή να νιώθουν κόμπλεξ.

(Τι στο καλο έχουμε πάθει εμείς;)


Αποκαλύπτει ότι η εμπνεύστρια αυτής της κατήχησης είναι η Charisse Carney-Nunes, συγγραφέας του παιδικού βιβλίου “I am Barack Obama” (!!!), η οποία, όπως ισχυρίζεται, υπήρξε συμφοιτήτρια του Ομπάμα στην Νομική Σχολή του Χάρβαρντ


Η Carney-Nunes αναφέρει για το βιβλίο της ότι θέλει τα παιδιά να δουν τον εαυτό τους μέσα από την «εμπνευσμένη» ιστορία του Barack Obama, που μεγάλωσε σαν ένα συνηθισμένο παιδί που ρωτούσε «Ποιος θα αλλάξει τον κόσμο;» (πολύ συνηθισμένο παιδί πράγματι!) και στο τέλος αντιλαμβάνεται («θεία φώτιση» άραγε ή κάτι άλλο;;;) ότι θα είναι Αυτός! (Γιούπι! βρέθηκε ο σωτήρας της ανθρωπότητας!).


Ο Glenn Beck σχολιάζοντας λέει:


Το μόνο που λείπει από αυτό το βίντεο είναι ένα γιγαντιαίο άγαλμα του Ομπάμα, όπου τα παιδιά θα πέφτουν και θα το προσκυνούν.


Τα παιδιά απαγορεύεται (πλέον) να ψέλνουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αλλά μπορούν να ψέλνουν ύμνους στον Ομπάμα!


Ο στίχος «He said red, yellow, black or white / All are equal in his sight / Mmm, mmm, mm! / Barack Hussein Obama» «Είπε κόκκινοι, κίτρινοι, μαύροι ή άσπροι - Όλοι είναι ίσοι στα μάτια του» είναι παραποίηση γνωστού αμερικάνικου χριστιανικού παιδικού τραγουδιού, όπου στην θέση του Θεού - στα μάτια του Οποίου είναι ίσοι όλοι- έχει μπει ο Ομπάμα! .


Θα μπορούσε να πει κάποιος «Ε, εντάξει απλά μία τρελή δασκάλα είναι…». Θα συμφωνούσα μαζί του, εάν ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν συντηρούσε αυτό το («Μεσσιανικό» / «μεταφυσικό») προφίλ.


Παρατήρησα ότι στις ομιλίες του ο Ομπάμα, κάθε 30 δευτερόλεπτα αναφέρεται στον εαυτό του.

Είχε το πόστερ με το πρόσωπό του και την λέξη «Ελπίδα».

Τις ελπίδες σας να τις εναποθέσετε στην Αμερική! Ο George Washington θα μας χαστούκιζε όλους!

Δεν θα εναποθέσουμε τις ελπίδες μας σε ένα πρόεδρο, σε έναν άνθρωπο. Θα εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στον Θεό! Δεν είναι οι αρχές μας αυτές. Ακόμα και αν ψήφισες τον Ομπάμα αυτό θέλεις να βλέπεις;


Το επόμενο τραγουδάκι που ξεκινάει: «Hello, Mr. President we honor you today! / For all your great accomplishments, we all doth say “hooray!”» είναι παραποίηση του γνωστού "The Battle Hymn of the Republic" (ο πολεμικός ύμνος της δημοκρατίας).

(Ο ύμνος αυτός που γράφτηκε το 1861 έχει συνδεθεί με το κίνημα για την κατάργηση του δουλεμπορίου. Έγινε πολύ δημοφιλής κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου των ΗΠΑ. Για να κάνουμε έναν παραλληλισμό θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί κάποιο ιστορικό εμβατήριο π.χ. τον Θούριο του Ρήγα ή το «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» να έχει κάποιος αλλάξει τα λόγια και να υμνεί τον Παπανδρέου ή τον Καραμανλή κλπ!!!)


Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί δεν έχουμε διαφορές. Έχουμε κάποιες αρχές. Δεν λατρεύουμε κάποιον πρόεδρο. Ακόμα και αν ήταν ο Λίνκολ ή ο Ουάσιγκτον.


Στην συνέχεια μιλάει για ένα βιβλίο που του άρεσε το «The Gift of Fear» («Το Χάρισμα του Φόβου» του Gavin de Becker) που θέλοντας να βοηθήσει τους αναγνώστε από κάποια μελλοντικά τραύματα ή βίαιες καταστάσεις, διδάσκει ότι υπάρχουν κάποιες σοβαρές προειδοποιήσεις που πρέπει να προσέχει ο άνθρωπος .


Στο τέλος δείχνει ένα κλιπ με τον Ομπάμα να φωνάζει στα παραληρούντα πλήθη (σαν αυθεντικός ροκ σταρ! και όχι πολιτικός) “Are you fired up? Fired Up. Ready to Go, I love you!” (Έχετε ανάψει; Έτοιμοι για εκτόξευση; Σας αγαπώ!)


Έχετε ακούσει ποτέ πρόεδρο να μιλάει έτσι;


ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο στο YouTube, κάποιος σχολιάζει με τα λόγια αυτά “And they worshipped the Beast, saying, Who is like unto the Beast?” (Revelation 13:4) που είναι εδάφιο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη : «και προσεκύνησαν το θηρίον, λέγοντες· Τις όμοιος με το θηρίον;»


Δείτε το βίντεο





Και άλλα δύο βίντεο σχετικά με το θέμα





Δεν υπάρχουν σχόλια: