Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

"Επικίνδυνος" ο σταυρός στα σχολεία!


Γνωρίζατε ότι το να φοράει κάποιος σταυρό είναι επικίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια;


"Σε μία Βρετανή μαθήτρια της απαγορεύτηκε να φοράει ένα σταυρουδάκι στο λαιμό της μέσα στην τάξη", αναφέρει η Daily Mail.


Στην Samantha Devine, (φωτο) 13 χρονών, χριστιανή Ρωμαιοκαθολική, οι καθηγητές της στο σχολείο της στο Gillingham, στην νοτιοανατολική Αγγλία, είπαν ότι παρέβη τους κανόνες σχετικά με "την υγεία και την ασφάλεια"!!!


Η οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες, λέει ότι θα δώσει μάχη κατά της απόφασης, ενώ κατηγορεί το σχολείο ότι κάνει διακρίσεις εις βάρος των Χριστιανών, καθώς από την άλλη οι Μουσουλμάνοι και οι Σιχ μαθητές (με το χαρακτηριστικό μπλε τουρμπάνι) μπορούν να φορούν τα θρησκευτικά τους σύμβολα ....


Ο πατέρας του κοριτσιού, πιστός καθολικός Ιρλανδός και βετεράνος του Στρατού που υπηρέτησε για 11 χρόνια στο Κόσοβο και την Σιέρρα Λεόνε, δήλωσε «οι οπαδοί του πολιτικά ορθού ("Political Corectness") έχουν μουρλαθεί τελείως»!

Το κορίτσι που μόλις άκουσε την απαγόρευση ξέσπασε σε κλάματα, υποσχέθηκε να συνεχίζει να φοράει το σταυρουδάκι της στο σχολείο.

"Είμαι περήφανη για την θρησκεία μου και έχω δικαίωμα να φορέσω ένα σταυρό γύρω από το λαιμό μου."

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σχολείο θεωρεί ότι ένα μικροσκοπικό σταυρουδάκι σε μια λεπτή ασημένια αλυσιδίτσα αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια, "είπε στην Mail .

Την ίδια στιγμή μαθητές με σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και μακριούς κολιέδες και κάθε είδους χρυσαφικό και μπιζού είναι αποδεκτοί στο σχολείο.

Στο blog A Western heart αναφέρεται ότι εκατοντάδες εκατομμύρια Καθολικοί φοράνε τον σταυρό για αιώνες, αλλά τώρα «κάποιοι» ξαφνικά, ανακάλυψαν ότι αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την «ασφάλεια» – δείχνοντας έτσι ότι είναι έτοιμοι ν εφεύρουν οποιαδήποτε δικαιολογία προκειμένου να περάσουν το μίσος τους για τον χριστιανισμό.

Ωστόσο, αναρωτιέται κανείς αν όλοι αυτοί οι δήθεν «ευαίσθητοι» συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο και για τον αγώνα που κάνουν οι Μουσουλμάνοι για να προστατεύσουν την πίστη τους και την ιδιαιτερότητά τους στην «άπιστη» Δύση (έχει επικρατήσει ο όρος dhimmitude), με τον τρόπο που δείχνουν το μίσος τους κατά των χριστιανικών.

Υπάρχει όμως συνέχεια στην ιστορία αυτή. Είναι σαφές ότι μαθητές άλλων θρησκειών στο σχολείο, οι οποίοι δεν είναι χριστιανοί, επιτρέπεται να φορούν τις θρησκευτικά τους ενδύματα και τα σύμβολά τους, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς!

Η αντι-χριστιανική μεροληψία έχει καταστεί πλέον ανεξέλεγκτη στην Βρετανία και είναι πλέον γνωστό ότι οι αραβικές χριστιανικές οικογένειες που έχουν καταφύγει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έμαθαν και αυτό. Ότι στα παιδιά τους λένε στο σχολείο ότι «είναι μουσουλμάνοι στην πραγματικότητα" και έτσι τα εντάσσουν για διάφορες δραστηριότητες σε ομάδες που αποτελούνται από παιδιά μουσουλμάνων!!!


Την ίδια τακτική κρατάνε όμως τα μοντέρνα «πολυπολιτισμικά» σχολεία στην Βρετανία και στις περιπτώσεις των λεγομένων «δακτυλιδιών αγνότητας», (chastity rings) που τελευταία έχουν γίνει της μόδας, από τους έφηβους που δεν θέλουν (κυρίως λόγω πίστης) να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μέχρι τον γάμο.

Έτσι η διεύθυνση του σχολείου στο St Mary του Devon, απαγόρεψε στην μαθήτρια Kioni Lansbury, (φωτο), ηλικίας 12 ετών, να φοράει ένα τέτοιο δακτυλίδι.

Η Kioni, που το δακτυλίδι της το δώρισε η μητέρα της, δήλωσε ότι επηρεάστηκε από το νεανικό ποπ συγκρότημα «Jonas Brothers», όπου και τα τρία μέλη του συγκροτήματος φοράνε τέτοια δακτυλίδια.

«Πολλά κορίτσια στο σχολείο πηγαίνουν με τον ένα και με τον άλλον. Εγώ θέλω να φυλάξω τον εαυτό μου αγνό» είπε. «Η ιδέα του να μείνω αγνή είναι κάτι που πιστεύω απόλυτα. Πιστεύω στον Χριστό και στην διδασκαλία Του» πρόσθεσε.


Τον Απρίλιο του 2008, η Lydia Playfoot, 16 ετών, (φωτο) έχασε την δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο, για το αν πρέπει να φοράει το δακτυλίδι της «αγνότητας» στο σχολείο της το Millais School στο Horsham, του Δυτικού Sussex, η διεύθυνση του οποίου θεώρησε "μη νόμιμη διαφοροποίηση" το να φοράει ένα τέτοιο δακτυλίδι μία μαθήτρια.

Η ίδια διαμαρτυρήθηκε ότι, με τον τρόπο αυτό, παραβιάζονται οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις.

Η Playfoot, κόρη χριστιανού πάστορα, είναι ένα από τα δεκάδες κορίτσια που φορούσαν τέτοια δακτυλίδια με χαραγμένα εδάφια της Βίβλου που υποδεικνύουν την πρόθεσή τους να απέχουν από το σεξ μέχρι να παντρευτούν.

Στο δακτυλίδι έχει χαρακτεί "1΄Θεσ 4:3" και εννοεί το χωρίο που είναι από την Α΄ προς Θεσσαλονικείς Επιστολή του απ. Παύλου (4:3) που λέει «...να ξέρει κάθε ένας από σας να κρατάει το δικό του σκεύος σε αγιασμό και τιμή».

-------------------------------


Την ίδια ώρα δικαστηρίου στο Βαγιαδολίδ στην Ισπανία γνωμοδότησε ότι ο σταυρός έχει, μεταξύ άλλων, και θρησκευτική χροιά, (πςς...φοβερό!) που συνδέεται με μια συγκεκριμένη θρησκεία.

Κατά συνέπεια, η παρουσία ενός τέτοιου συμβόλου σ΄ ένα δημόσιο εκπαιδευτικό κέντρο όπου διδάσκονται ανήλικοι, των οποίων το μυαλό και η βούληση βρίσκονται σε φάση πλήρους ανάπτυξης, (αφήστε την φάση τους λοιπόν σε ΕΜΑΣ - και την αφασία τους..) μπορεί να προκαλέσει την εντύπωση ότι το Κράτος βρίσκεται πιο κοντά στο δόγμα που σχετίζεται με το συγκεκριμένο θρησκευτικό σύμβολο απ΄ ό,τι στα υπόλοιπα.

Με άλλα λόγια, ο σταυρός δεν είναι θρησκευτικά «ουδέτερος». Κατά συνέπεια, όλοι οι σταυροί και τα άλλα θρησκευτικά σύμβολα πρέπει να αφαιρεθούν από τις αίθουσες του σχολείου Μαθίας Πικαβέα.

Η «υπόθεση του σταυρού» ξεκίνησε από τις διαμαρτυρίες μιας ομάδας γονέων που τα παιδιά τους φοιτούσαν στο σχολείο και δεν ήθελαν τον σταυρό.

Η «Πολιτιστική Ένωση του Βαγιαδολίδ για ένα Κοσμικό Σχολείο» προσέφυγε στην δικαιοσύνη και τελικά, πριν από μερικές ημέρες δικαιώθηκε.

Ο αρχιεπίσκοπος του Τολέδο μίλησε για «Χριστοφοβία».

Η επίσημη εφημερίδα του Βατικανού χαρακτήρισε την απόφαση «ανησυχητικό σύμπτωμα αμνησίας ή πολιτιστικής νέκρωσης» και τους υποστηρικτές της «σκορπιούς που αυτοκτονούν με το ίδιο τους το δηλητήριο».

Ήδη η σοσιαλιστική ομάδα του κοινοβουλίου της Καστίλλης και Λεόν, παίρνοντας θάρρος από την απόφαση, απαιτεί να αφαιρεθούν τώρα τα θρησκευτικά σύμβολα από όλα τα δημόσια σχολεία της επαρχίας.

Η υπουργός Παιδείας Μερθέδες Καμπρέρα, (φωτο) μιμούμενοι τον Πόντιο Πιλάτο, δήλωσε ότι την απόφαση για αφαίρεση ή διατήρηση των θρησκευτικών συμβόλων θα πρέπει να τη λάβουν τα σχολεία, «αφού εκείνα γνωρίζουν καλύτερα τι μαθητές έχουν και τι πιστεύουν οι γονείς τους».


--- Παρόμοια ιστορία έλαβε χώρα στην Ιταλία το 2003 (βλ. ΕΔΩ)


----Βλέπε και παλαιότερο άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ "Τους φταίει ο σταυρός".


Πηγές:

http://www.hyscience.com/archives/2007/01/british_girl_ba_1.php

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4488928

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article5526785.ece

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1091901/Teenager-banned-wearing-Christian-chastity-ring-school.html
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1557583/Chastity-ring-teenager-loses-High-Court-fight.html

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Το δισέγγονο του Τζερόνιμο μηνύει την "Skull & Bones"


Στην 100ή επέτειο από τον θάνατο του θρυλικού ινδιάνου αρχηγού Geronimo, 20 εξ αίματος συγγενείς του ζήτησαν από τα αμερικάνικα δικαστήρια να ασκήσουν πιέσεις στο Πανεπιστήμιο του Yale και την μυστική οργάνωση της σχολής, την περίφημη "Skull & Bones" («Κρανίο και Οστά»), να τους παραδώσει το κρανίο και κάποια οστά του προγόνου τους, τα οποία φυλάνε στην έδρα της «αδελφότητας», προκειμένου να τα επιστρέψουν στην πατρίδα του για μία κατάλληλη ταφή.


Σύμφωνα µε την παράδοσή των ινδιάνων, η τελευταία κατοικία ενός πολεμιστή πρέπει να μένει αδιατάρακτη ώστε το πνεύµα του να καλπάζει ελεύθερο στα ουράνια λιβάδια.


Στην μήνυση κατονομάζονται επίσης ο Πρόεδρος Obama, ο Υπουργός Άμυνας Robert Gates και ο Υπουργός Στρατού Πιτ Geren, ως υπεύθυνοι για την διατήρηση του υπόλοιπου σκηνώματος του Geronimo (φωτο) σε αμερικανική στρατιωτική βάση στην Οκλαχόμα.


Οι Απάτσι πολέμησαν κατά των Μεξικανών και των Αμερικανών.

Το 1886 ο Τζερόνιμο, (Geronimo 1829 - 1909, στην φωτογραφία ο τελευταίος δεξιά μαζί με άλλους πολεμιστές), αρχηγός των Απάτσι, μαζί με άλλους 35 πολεμιστές παραδόθηκαν στον Στρατηγό Nelson A. Miles κοντά στα σύνορα Αριζόνας - Νέου Μεξικού.


Πριν δύο χρόνια ο Harlyn Geronimo, (φωτο) δισέγγονος του Τζερόνιμο, είχε αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο Μπους ζητώντας τα οστά του προγόνου του, αφού σύμφωνα με αυτόν ο παππούς τους Μπους, Πρέσκοτ Μπους, (Prescott Bush) ήταν ένας από αυτούς που τα έκλεψαν.


Δείτε το βίντεο




Στην συνωμοτική Skull & Bones ανήκουν πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης.


Τέσσερις τουλάχιστον πρόεδροι των ΗΠΑ υπήρξαν μέλη της.

Ο Γουίλιαμ Χ. Ταφτ, Τέντι Ρουζβελτ, George Bush ο πρεσβύτερος (στην αναμνηστική φωτογραφία όρθιος πρώτος αριστερά από το κέντρο και κάτω σε κυκλάκι) και ο George Bush ο νεότερος.


Επίσης υψηλόβαθμοι πολιτικοί και διπλωμάτες όπως ο Ζ. Μπρεζίνσκι, ο Τ. Μπάντι, ο Τ. Γουάιτγκους, ο Ρ. Λάβετ, ο Α. Χάριμαν και οικονομικοί παράγοντες μεταξύ των οποίων ο Ν. Ροκφέλερ, ο Ν. Μπόρεν, ο Τ. Τσάφι, ο Τ. Ντάινσον, ο Γ. Λορντ, ο Ν. Πιόνζιο, και άλλοι.


Υπάρχουν ακόµη, πολλοί γερουσιαστές, τραπεζίτες, εκδότες, διευθυντές της CIA, πρέσβεις και µεγαλοβιοµήχανοι.


Υπολογίζεται ότι σήµερα είναι περίπου 800 οι εν ζωή.


Ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος είχε διορίσει τουλάχιστον 10 από αυτούς σε νευραλγικές θέσεις της διοίκησης.


Χαρακτηριστικό είναι ότι στις αμερικανικές εκλογές του 2004 και ο Τζορτζ Μπους όπως και ο Τζον Κέρυ, δηλαδή ο υποψήφιος και των δημοκρατικων και των ρεπουμπλικάνων για την αμερικανική προεδρία ήταν μέλη της!!! Μάλιστα όταν και οι δύο ρωτήθηκαν προεκλογικά για τη συμμετοχή τους στην Κρανίο και Οστά απάντησαν ότι τους απαγορεύεται να μιλήσουν για αυτό, είναι γνωστό ότι κατά την μύηση τους στην "αδελφότητα" ορκίζονται να μην μιλήσουν ποτέ για αυτήν.


Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ SKULL AND BONES









Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» είναι μια από τις κρυφές σύγχρονες λέσχες, η οποία έχει έδρα το Πανεπιστήμιο του Γέιλ.


Είναι η παλαιότερη από τις σύγχρονες λέσχες που επιδιώκουν την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και η μοναδική που διατηρεί τυπικά μύησης και δράσης που θυμίζουν έντονα τις παραδοσιακές μυστικές εταιρίες.


Μέλη της, όπως ειπώθηκε, είναι κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής και της οικονομίας των ΗΠΑ.


Το "Κρανίο και Οστά" ιδρύθηκε το 1832 πανεπιστήμιο του Γέιλ από τον στρατηγό Γουίλιαμ Χ. Ράσελ (φωτο) με την βοήθεια του Αλφόνσο Ταφτ, πατέρα του μετέπειτα προέδρου των ΗΠΑ Γουίλιαμ Ταφτ.


Αρχικά φάνηκε ότι ήταν άλλη μια συνηθισμένη φοιτητική λέσχη. Γρήγορα όμως αποδείχτηκε ότι ήταν μια μυστική και κλειστή σχολή των μετέπειτα αρχηγών της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και οικονομίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι η υποστήριξη προς τα μέλη της ξεκινά αφού αποφοιτήσουν. Εκτιμάται ότι η οργάνωση χρηματοδοτείται με 55 εκατομμύρια δολάρια από τα διάσημα μέλη της.


Τα σύμβολά της είναι ένα κρανίο, δύο κόκαλα χιαστί και ο αριθμός 322. Πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι ο αριθμός 322 συμβολίζει το έτος που πέθανε ο ρήτορας Δημοσθένης, δηλαδή ο τελευταίος εχθρός της αυτοκρατορίας. Το κύριο σύνθημά της είναι Novus Ordo Seclorum, δηλαδή Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Η οργάνωση συνδέεται με διεθνείς οργανώσεις που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως η Λέσχη Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR).


Σχετικά με την ίδρυση της οργάνωσης, άλλοι υποστηρίζουν ότι αποτελεί καθαρά αμερικάνικο δημιούργημα που υιοθέτησε κάποιες τελετουργίες του ελευθεροτεκτονισμού, άλλοι πως έχει τις ρίζες σε γερμανικές εθνικιστικές μυστικές αδελφότητες του 19ου αιώνα και άλλοι πως αποτέλεσε εξέλιξη μία βρετανοσκωτικής ομάδας ελευθεροτεκτονικού προσανατολισμού.


Η επικρατέστερη όμως εκδοχή είναι ότι ο ιδρυτής Γ. Ράσελ είχε μυηθεί σε μία από τις στοές των Βαυαρών Illuminati κατά ένα την διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Γερμανία.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ θέλησε με μερικούς συνεργάτες του να δημιουργήσει μία μυστική οργάνωση –αδελφότητα που θα δρούσε παρασκηνιακά και θα προωθούσε τα μέλη της σε θέσεις κλειδιά, επιδιώκοντας τον έλεγχο της οικονομικοπολιτικής ζωής της Αμερικής και κατόπιν ολόκληρου του κόσμου.


Πρόθεση του Ράσελ ήταν να εξασφαλίσει την κληρονομικότητα της προνομιακής κοινωνικής θέσης των γόνων των ισχυρότερων αμερικάνικων οικογενειών και την ανάδειξή τους σε υπέρμαχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Για να μυηθεί κάποιος στην αδελφότητα πρέπει να επιλεγεί από τα υπάρχοντα μέλη βάσει κάποιων κριτηρίων.


Σημαντικότατο κριτήριο αποτελεί το γενεαλογικό δέντρο το υποψηφίου και οι δυνατότητές του για μελλοντική εξέλιξη.


Οι επιλεγέντες κάθε χρόνο είναι μόνο 15 και θα πρέπει ν αδιαλέξουν ένα μυστικό όνομα.


Τα ονόµατα των Bonesmen (Σκελετάνθρωπων) παλαιότερα καταγράφονταν στα φοιτητικά έντυπα. Όµως τα τελευταία χρόνια κρατούνται κι αυτά μυστικά.


Οι τελετές τους μοιάζουν µε τις μασονικές, αλλά είναι ακόμα πιο «ακραίες». Χρησιμοποιούν φέρετρα, οστά και κρανία, υποτίθεται για να υπενθυμίζουν στους µυηµένους ότι η ζωή είναι μικρή και ο θάνατος πλησιάζει. Άρα, πρέπει να µη σπαταλούν το χρόνο τους αλλά να βαδίζουν ενωμένοι και αποφασισμένοι για την εκπλήρωση των (σκοτεινών) ιδανικών τους.

Σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα υπάρχει µια σειρά από πρακτικές που σκοπό έχουν να σφραγίσουν τους µεταξύ τους δεσµούς. Εκτός από τα τελετουργικά µε τα οστά, µέσα στο κτίριο Tomb, (φωτο) που µοιάζει µε µαυσωλείο, πέτρινο, βαρύ και χωρίς παράθυρα, κάθε µέλος είναι υποχρεωµένο να περιγράψει ενώπιον των υπολοίπων κάθε λεπτοµέρεια της σεξουαλικής του ζωής. Ξεγυµνώνοντας τον εαυτό του µπροστά στους άλλους 14 και αποδεχόµενος έπειτα τις αντίστοιχες βαθύτερες εκµυστηρεύσεις τους, δένεται µαζί τους περισσότερο από ό,τι µε την οικογένειά του.


Μετά η διαπλοκή είναι ισόβια.


Ο Ρον Ροζενµπάουµ, δηµοσιογράφος της New York Observer, υπήρξε φοιτητής στο Yale πριν 32 χρόνια και κατοικούσε απέναντι από το Tomb.


Είχε εντυπωσιαστεί από αυτή την ελίτ επτασφράγιστη λέσχη και έβαλε σκοπό της ζωής του να αποκαλύψει τα µυστικά της. Βιντεοσκόπησε κινήσεις, µαγνητοφώνησε κραυγές που ακούγονταν στο σκοτάδι, συζήτησε µε ανθρώπους και κατέληξε στο συµπέρασµα ότι πρόκειται για ένα είδος µαφίας. «Μόνο που η Skull and Bones», λέει, «έχει λίγο µεγαλύτερη επιτυχία από τη µαφία. Όταν αποκαλυφθούν, αντί να πάνε 100 χρόνια στη φυλακή, κάνουν τέσσερα στον Λευκό Οίκο».


Το 1986 ο αρχηγός της φυλής των Απάτσι, Νεντ Άντερσον, απόγονος του Τζερόνιµο, μαθαίνει για την τυμβωρυχία. Ζητάει από το FBI να την ερευνήσει. Ταυτόχρονα, κλείνει ραντεβού µε έναν θείο του μετέπειτα προέδρου Μπους, τον Τζόναθαν (φωτο). Στην πρώτη συνάντηση ο θείος ήταν φιλικός. Μετά από έντεκα ημέρες προσφέρει στον Απάτσι ένα κρανίο και του ζητάει να υπογράψει ότι δεν έχει άλλες αξιώσεις. Όμως ο Άντερσον αρνείται γιατί βλέπει πως το κρανίο ανήκει προφανώς σε μικρό παιδί.


Επτά χρόνια αργότερα η υπόθεση έρχεται πάλι στο προσκήνιο µε το βιβλίο «Secrets of the Tomb» (Τα μυστικά του Τάφου) της Αλεξάντρα Ρόµπινς.

Η συγγραφέας χρησιμοποιεί παλιά χειρόγραφα που υποτίθεται πως ανήκαν σε µέλη της οργάνωσης και σε ένα περιγράφεται πως ο Πρέσκοτ Μπους σύλησε τον τάφο του Τζερόνιµο.

«Συζήτησα µε περίπου 100 µέλη της Skull and Bones και υπήρξαν µέλη που είχαν βαρεθεί τη μυστικότητα και γι’ αυτό ήθελαν να µου μιλήσουν», λέει η Ρόµπινς. «Αλλά υπήρξαν πολλοί περισσότεροι που µου έκλεισαν το τηλέφωνο ή µε απείλησαν».


Τα στοιχεία που δηµοσίευσε δεν κρίθηκαν αρκετά.


Όμως µια άκρη από το πέπλο είχε σηκωθεί.


Άλλοι συγγραφείς και ερευνητές πήραν τη σκυτάλη έως ότου, πριν από µήνες, ο ιστορικός Μαρκ Γουόρτµαν ανακάλυψε στα αρχεία του Yale ένα γράµµα-φωτιά, γραµµένο το 1918 από ένα µέλος προς ένα άλλο που περιγράφει µε λεπτομέρειες την απόκτηση του μακάβριου τροπαίου.

«Το κρανίο του άξιου Τζερόνιµο του Τροµερού ξεθάφτηκε από τον τάφο του στο Φορτ Σιλ από τη λέσχη σας… Είναι τώρα ασφαλές [στο Tomb] µαζί µε τα φθαρμένα μηριαία οστά», πανηγυρίζει μεταξύ άλλων ο αποστολέας.


Το Φορτ Σιλ είναι το στρατόπεδο στην Οκλαχόµα όπου θάφτηκε ο Τζερόνιµο το 1909.

Η ιστορία προβλήθηκε ελάχιστα στα αµερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν δούμε τα γνωστά χαρακτηριστικά της «λέσχης» θα καταλάβουμε γιατί.


Το ρολόι µέσα στο Tomb είναι ρυθµισµένο να πηγαίνει πέντε λεπτά µπροστά. Άλλο ένα σύµβολο. Η αλαζονεία τους είναι τέτοια που πιστεύουν πως βρίσκονται µπροστά από τον υπόλοιπο πλανήτη.


Τώρα ο δισέγγονός του Τζερόνιμο, Χάρλιν Τζερόνιµο, ζητάει να επιστραφούν τα οστά και να γίνει µια κανονική κηδεία για να αναπαυθεί το πνεύµα του. Και προειδοποιεί: «Εµείς οι Απάτσι πιστεύουµε ότι αν ενοχλήσεις έναν νεκρό, προσβάλεις τα πνεύµατα. Και αργά ή γρήγορα τα πνεύµατα θα σε καταδιώξουν».


Πηγές: Περιοδικό "ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ", τεύχος 1, άρθρο του Νίκου Κανακάρη "Skull and Bones και Οικογένεια Μπους"

http://www.prisonplanet.com/great-grandson-sues-yale-secret-skull-and-bones-society-to-return-geronimos-skull.html

http://www.galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=387

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ο "Big Brother" στην τουαλέτα και η "Big Mother" στο ρολόι σου!


Προσέξτε παιδιά! Η "Big Mother" σας παρακολουθεί!
Λανσάρεται ως το τέλειο πάντρεμα μεταξύ της ελευθερίας του παιδιού και της ησυχίας της μαμάς.
Για το παιδί, είναι απλά ένα ρολόι.
Αλλά για τους γονείς είναι ένα σύστημα εντοπισμού GPS που τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις κινήσεις των παιδιών τους μέσω του διαδικτύου, το οποίο παρέχει προκαθορισμένες εικονικές περιφράξεις ή "ασφαλείς περιοχές», και να δέχονται την κοινοποίηση μέσω του τηλεφώνου τους, αν παρατηρηθεί καμία μετακίνηση.
Το «ρολόι» είναι επίσης, αδιάβροχο και δερματολογικά ελεγμένο και έχει μπορεί να δώσει με ακρίβεια την θέση του παιδιού με απόκλιση έως τριών μέτρων, με τη θέση του παιδιού εμφανίζεται στον κατάλογο με τους δρόμους στους χάρτες της Google.
Ονομάζεται Nu.M8 και είναι η τελευταία πρόταση για την επιτήρηση του παιδιού και διατίθεται προς πώληση από το διαδίκτυο.
Ο Evan Penn, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παρακολούθηση GPS Ezy2c, είπε ότι παρόμοια συστήματα, θα διατεθούν στην αγορά σύντομα.
«Είναι ένας τομέας στον οποίον θα επεκταθούμε καθώς εξελίσσεται και η αγορά», είπε. "Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο που η τιμή του θα είναι πραγματικά προσιτή για τον καθένα και θα διοχετευθεί στην αγορά, νομίζω ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα γύρω στους 12 με 24 μήνες."
Οργανώσεις που υπερασπίζονται τις ατομικές ελευθερίες δείχνουν να ανησυχούν για την προώθηση τέτοιων συστημάτων που μετά την Βρετανία ήρθαν την περασμένη εβδομάδα και στις ΗΠΑ.
Καθώς ήδη είναι διαθέσιμες αυτές οι προσωπικές συσκευές εντοπισμού, ο David Bernie, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Πολιτικών Ελευθεριών, είπε η ταχεία ανάπτυξη και η μείωση του κόστους των σύγχρονων συσκευών επιτήρησης δεν μπορεί να σταματήσει την συζήτηση σχετικά με τις επιπτώσεις που θα υπάρχουν στην κοινωνία.
Οι οδηγίες που έδωσε ο κατασκευάστρια εταιρία, σύμφωνα με τις οποίες το Nu.M8 ενεργοποιείται αμέσως μόλις προσδεθεί ο ιμάντας και δεν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, ήταν κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό, είπε.
"Αυτό είναι ακριβώς ότι συμβαίνει με τους κατάδικους που, ενώ δεν έχουν εκτίσει την ποινή τους, βρίσκονται έξω από τη φυλακή με τον όρο όμως να φορούν μονίμως του αστράγαλό τους την ειδική ταινία προσδιορισμού (tags)», είπε.
"Δεν νομίζω ότι αυτό θα ήθελαν οι γονείς για τα παιδιά. τους".

Ήδη ατομικοί ανιχνευτές έχουν χρησιμοποιηθεί από εργοδότες, για το προσωπικό που εργάζεται μόνο του, είπε, και οι γονείς θα μπορούν να αγοράσουν τέτοιες συσκευές για περίπου $ 700, συν $ 200 για ετήσια συνδρομή.
"Είναι μία βοήθεια για τους εργαζόμενους γονείς", είπε. "Θα μπορούν απλά να μπουν στον υπολογιστή τους λίγο πριν τελειώσουν το ωράριό τους μόνο για να διαπιστώσουν ότι τα παιδιά βρίσκονται σπίτι, ή είναι μέσα στο λεωφορείο, όταν λένε ότι είναι, επειδή η συσκευή σε ενημερώνει κάθε λεπτό ή κα΄θε δύο λεπτά."
Η Sharon Johnson εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Πολιτών, είπε καθώς μας απασχολεί η προστασίας της ιδιωτικής ζωής, η συσκευές αυτές έχουν τη δυνατότητα να «νανουρίζουν» τους γονείς και τα παιδιά δίνοντάς τους σε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.
----------------------------------
Ο "Big Brother" στις τουαλέτες!
Μία έφηβη μαθήτρια αποφάσισε να φύγει από το σχολείο της μετά αφού είχαν τοποθετηθεί κάμερες CCTV στις τουαλέτες των μαθητών.
Ο Anthony White, από το Llandysul δήλωσε ότι οι κάμερες στο Ysgol Dyffryn Teifi στο Ceredigion είναι μία "εξωφρενική εισβολή" στην ιδιωτική ζωή της κόρης του Jade.
Η Jade, 14 ετών, είπε: "δεν πρόκειται να επιστρέψω, εφόσον οι κάμερες είναι εκεί. Νομίζω ότι είναι παράνομο να έχουν κάμερες εκεί."
Ο κ. White, δήλωσε: «Η ενέργεια αυτή του σχολείου είναι για κλάματα. Δεν χρειάζονται κάμερες ασφαλείας στις τουαλέτες – και σίγουρα όχι στα σχολεία."
Το Συμβούλιο του Ceredigion δήλωσε ότι οι κάμερες τοποθετήθηκαν μετά από διάφορα πολύ "ανησυχητικά περιστατικά" που έλαβαν χώρα.
Η Anwen Francis, δήλωσε: "Κάθε βιντεοσκοπημένο υλικό που λαμβάνεται από τις κάμερες CCTV επεξεργάζεται από ανώτερα μέλη του προσωπικού που ασχολούνται με το ποινικό μητρώο (CRB)."

Πηγή: SecurityInfoWatch
--------------------------
Την ίδια ώρα ο Bruce Schneier, (φωτο) ο οποίος θεωρείται 'γκουρού' σε θέματα ασφαλείας, λέει χαρακτηριστικά «Απολαύστε την παρακολούθηση όσο ακόμα είναι ορατή...»!!
Και εξηγεί: «τώρα υπάρχουν κάμερες και τις βλέπετε. Σε 5 χρόνια από τώρα θα υπάρχουν κάμερες και δεν θα τις βλέπετε....
Πριν 5 χρόνια δεν υπήρχαν παντού και σε 5 χρόνια δεν θα τις βλέπετε...
....η τεχνολογία της παρακολούθησης γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη, πιο μικρή και δυσκολότερα ανιχνεύσιμη».

Πηγή: The H Security
-----------
Και όλα αυτά την ώρα που έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το Google Latitude, τη νέα υπηρεσία που εγκαινίασε η Google, η οποία επιτρέπει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων ασύρματων συσκευών να μοιράζονται πληροφορίες με τους άλλους για το που ακριβώς βρίσκονται ανά πάσα στιγμή.
Το νέο εργαλείο προβάλλει τη φωτογραφία του χρήστη στη θέση όπου εκείνος βρίσκεται πάνω στους χάρτες του Google Maps, στους οποίους έχει κανείς πρόσβαση μέσω υπολογιστή ή μέσω κινητού με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
Το Latitude υπολογίζει τις συντεταγμένες κατά προσέγγιση βάσει στοιχείων που αντλεί από συσκευές GPS, δρομολογητές ασύρματων δικτύων και σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας.
Οι συνδρομητές του Latitude επιλέγουν ποιος βλέπει τις συντεταγμένες τους και μπορούν ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία, γι' αυτό η Google υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν «λόγοι ανησυχίας»...
(Αχ, αυτοί οι ανήσυχοι πολίτες...).
--------------------------
Το σύστημα δουλεύει καλά λοιπόν.
Οι μάζες υπνωτισμένες συνηθίζουν στην ασφυκτική συνεχή παρακολούθηση.
Στον παντεπόπτη οφθαλμό της κάμερας που τα πάντα ορά…
Όλα αυτά βέβαια, για την «ασφάλειά μας» που τείνει να γίνει άγνωστη λέξη και όλα αυτά για την «πάταξη της εγκληματικότητας» που δεν πατάσσεται με τίποτα η έρμη και όλα αυτά για την «πρόληψη τρομοκρατικών ενεργειών», οι οποίες όχι μόνο δεν προλαμβάνονται, αλλά ούτε να τις προλάβουν δεν μπορούν…
Στο παιχνίδι από καιρό τώρα και τα διάφορα χαζοπαίχνιδα τύπου “Big Brother” και τα όμοια αυτών που προσφέρει η «καλή μαμά» μας η τιβι, για να χωνέψουμε πιο γρήγορα τη νέα πραγματικότητα.
Ε, και τι έγινε μωρέ;
Τι πειράζει;
Μου αρέσει κι όλας να παρακολουθώ, οπότε ας με παρακολουθούνε κι οι άλλοι…
Δεν μπορέσανε οι ύαινες να αφήσουν τις «ευαίσθητες ηλικίες» απ’ έξω.
Έτσι, πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα μία έκδοση του «Big Brother» για παιδιά!! Πρόκειται για το «Boys and girls alone» (αγόρια και κορίτσια μόνα) από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Channel 4», με «πρωταγωνιστές» (εδώ γελάμε) δεκάχρονα παιδιά!! Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν για το «ριάλιτυ», όπου κλάματα, βρισιές, απειλές, τσακωμοί μικρών παιδιών μεταδίδονται «ζωντανά».
Οι κάμερες του «σόου» καταγράφουν σκηνές απόλυτου χάους, καθώς δέκα αγόρια και ισάριθμα κορίτσια, ηλικίας οκτώ έως έντεκα ετών, μένουν μακριά από τους γονείς τους, δημιουργώντας την "δική τους κοινωνία" και αποφασίζοντας για την καθημερινότητά τους.
Η κοινωνία όμως που έχουν φτιάξει είναι βασισμένη στους «μεγάλους» της παρέας, οι οποίοι εκφοβίζουν τους μικρότερους, ενώ σημειώθηκε και περιστατικό, κατά το οποίο ένα από τα αγόρια απειλούσε έναν συγκάτοικό του με κουζινομάχαιρο! Σκηνή που φυσικά δεν προβλήθηκε, ενώ ο νταής της παρέας δέχθηκε αυστηρή επίπληξη.
Κάποιοι βουλευτές και κάποιες οργανώσεις μίλησαν για «θυσία αγνών ψυχών στο βωμό της τηλεθέασης», ενώ οι υπεύθυνοι του καναλιού υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα «εναλλακτικό πειραματικό σόου».
....Φοβερή διατύπωση! Και σε λίγο θα ξεχαστεί, όπως όλα. Είναι βλέπεις και τα ποσοστά τηλεθέασης.
Καημένε αντιδραστικέ, φανατικέ, οπισθοδρομικέ, καταστροφολόγε...
Έμεινες μόνος να αντιδράς και να φωνάζεις.
Δεν φοβίζεις κανέναν πια με τις φωνές σου. Και δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πια ότι ο "Μεγάλος Αδελφός" μας, είναι τόσο "κακός".
Αλλά κι εμάς τους υπηρέτες του δεν μας ανησυχείς.
Μάλιστα, σε βλέπουμε με συμπάθεια, σαν είδος προς εξαφάνιση.
Σαν κάτι πρωτόγονους μιας χαμένης φυλής του Αμαζονίου.
Και ίσως τελικά, λάβεις μέρος στο τελευταίο μας πειραματικό σόου.
Και μόλις τελειώσουν τα πειράματα και οι δοκιμές θα αρχίσει η νέα πραγματικότητα.
Και εκεί να δεις σόου…

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

12χρονο κορίτσι κερδίζει σε διαγωνισμό μιλώντας για τις αμβλώσεις


Παρά τις απειλές ότι θα κριθεί "ακατάλληλη", ένα 12χρονο κορίτσι, στο Τορόντο, πήρε την πρώτη θέση με την ομιλία του σε διαγωνισμό, όταν υποστήριξε με θάρρος και "έξω από τα δόντια" τα δικαιώματα των αγέννητων παιδιών – ενώ ένας από τους κριτές δήλωσε «προσβεβλημένος».


"Τι θα έλεγες αν αυτήν την στιγμή σου έλεγα ότι κάποιος θα μπορούσε να επιλέξει για σένα, το εάν πρόκειται να ζήσεις ή να πεθάνεις;" λέει το κορίτσι, μαθήτρια 1ης Γυμνασίου (seventh-grader) στο βίντεο της ομιλίας του στο YouTube.

"Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι αυτή η «επιλογή» δεν έχει να κάνει με κάτι που θα μπορούσες ή δεν μπορούσες να κάνεις, για ό, τι έχεις κάνει στο παρελθόν ή τι για ό,τι θα κάνεις στο μέλλον; Και θα έκανες αν σου έλεγα, ότι δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα γι’ αυτό; "


Το κορίτσι που είναι μαθήτρια σε σχολείο στο Τορόντο και αναφέρεται ως "Λία," συνέχισε:

"Φίλοι μαθητές και καθηγητές, χιλιάδες παιδιά είναι τώρα σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση.

Σε κάποιον ανήκει αυτή η «επιλογή», χωρίς καν να γνωρίζουν αν πρόκειται να ζήσουν ή να πεθάνουν.

"Και αυτός ο «κάποιος» είναι η μητέρα τους. Και αυτή η επιλογή είναι η έκτρωση."


Αλλά τι έκανε ένα 12χρονο κορίτσι να διαλέξει να μιλήσει για την έκτρωση;

"Ήταν πραγματικά μια οικογενειακή υπόθεση», εξήγησε η μητέρα της στο blog «Moral Outcry» (Ηθική κατακραυγή). "Είδα τον Lou Engle (Σ.Σ. Αμερικάνος ηγέτης χριστιανικής κίνησης προσευχής και νηστείας για μετάνοια και «αναζωπύρωση» στις ΗΠΑ) να μιλάει σε ένα συνέδριο πριν από μερικά χρόνια. Επέστρεψα στο σπίτι μου με τα "βραχιολάκια της ζωής», και όλοι μας συμφωνήσαμε να τα φοράμε και να προσευχόμαστε ώστε να μπει ένα τέλος στις αμβλώσεις. ...

Από τότε, η Λία είχε πάθοςγια το θέμα των αμβλώσεων " συνέχισε.


Παρά τον ενθουσιασμό της Λίας για το θέμα, ο δάσκαλός της την πίεσε να επιλέξει ένα άλλο θέμα για παρουσίαση ή να λάβει μέρος σε ένα άλλο διαγωνισμό.

"Αρκετοί καθηγητές προσπάθησαν να την αποθαρρύνουν από το συγκεκριμένο θέμα των αμβλώσεων, λέγοντάς της ότι ήταν «πολύ μεγάλο», ή «πολύ βαρύ» και «υπερβολικά αμφιλεγόμενο». "Επίσης, ότι αν παρόλα αυτά, συνέχιζε με το θέμα, θα έπρεπε να την κόψουν από τον διαγωνισμό."

Η μητέρα της Λία συνέχισε, "Αρχικά, προσπάθησα να την βοηθήσω να βρει κάποιο άλλο θέμα για να μιλήσει, αλλά, τελικά, εκείνη ήταν ανένδοτη. Κατάλαβα ότι ήθελε να συνεχίσει με το θέμα των αμβλώσεων. Θεώρησε ότι αυτή ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να μιλήσει για κάτι για το οποίο είναι παθιασμένη. "


Δείτε το βίντεο



Η δασκάλα της Λία εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την ομιλία της ώστε την παρουσίασε εκ των προτέρων ως νικήτρια! Η Λία παρουσίασε την ομιλία της μπροστά στους κριτές και σε ολόκληρο το σχολείο στις 10 Φεβρουαρίου.

Η διεύθυνση του σχολείου και οι καθηγητές παρουσίασαν την Λία ως "προφανή νικήτρια" - αλλά ξαφνικά οι κριτές, την απέκλεισαν την επόμενη ημέρα, "λόγω του θέματος και των απόψεών της σχετικά με τις αμβλώσεις," είπε η μητέρα της.

Ο πατέρας της Λίας αργότερα αποκάλυψε ότι οι κριτές είχαν μια "μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ τους." Ένας από αυτούς αισθάνθηκε «προσβεβλημένος» από την ομιλία και από μόνος του παραιτήθηκε, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στην προηγούμενη απόφασή τους – με την οποία την ανακήρυξαν νικήτρια.

Τώρα η Λία σχεδιάζει να μεταφέρει το μήνυμα της ζωής σε έναν περιφερειακό διαγωνισμό, ενώ πάνω από 130.000 επισκέπτες είδαν την ομιλία της στο διαδίκτυο.


"Πώς μπορούμε να θεωρούμε ότι ακριβώς επειδή ένα έμβρυο δεν μπορεί να μιλήσει ή να κάνει αυτό που εμείς κάνουμε, δεν είναι ένα ανθρώπινο ον ακόμα;" αναρωτιέται στο βίντεο. "Μερικά μωρά γεννιούνται μετά από μόλις πέντε μήνες. Αυτό το μωρό δεν είναι άνθρωπος;

"Δεν θα το λέγαμε ποτέ βέβαια. Ωστόσο αμβλώσεις πραγματοποιούνται σε έμβρυα 5 μηνών συνέχεια. Ή μήπως θα τους καλέσουμε ανθρώπους μόνο αν τα θέλουμε;" συνεχίζει. "Οχι, τα έμβρυα είναι σίγουρα άνθρωποι – καθώς διαμορφώνονται μέσα στην μήτρα της μητέρας τους, από τον υπέροχο Δημιουργό που τα ξέρει όλα με το όνομά τους."


Πηγή: WorldNetDaily