Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Η σταδιακή ισλαμοποίηση της Αιγύπτου μέσα από φωτογραφικό υλικό


Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Δείτε την σταδιακή ισλαμοποίηση της Αιγύπτου, και ‘Αραβοποίηση’ των νεαρών γυναικών, μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες Αιγυπτίων απόφοιτων του Πανεπιστημίου του Καΐρου.

Στην δεκαετία του ’50 καμία από τις φοιτήτριες δεν φοράει την ισλαμική μαντήλα. Όμως πενήντα χρόνια μετά, στον 21ο αιώνα, η μαντήλα αποτελεί τον κανόνα στις Αιγύπτιες φοιτήτριες και μόνο ελάχιστες είναι πλέον, ντυμένες ‘κοσμικά’.

Ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός δεν συγχωρεί εξαιρέσεις και, ήδη, όποια κοπέλα δεν συμμορφώνεται στους κανόνες της αυστηρής ισλαμικής ενδυμασίας, ακούει στον δρόμο, να της απευθύνουν ειρωνικά σχόλια και να την ονομάζουν με υποτιμητικά και υβριστικά ονόματα, όχι μόνο οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://islamizationwatch.blogspot.com/

Class of 1959

[50sj.jpg]



Class of 1978

[70sj.jpg]


Class of 1995

[1995j.jpg]


Class of 2004

[2004j.jpg]


1 σχόλιο:

Στέφανος είπε...

Δεν ξέρω αν έχεις την ίδια γνώμη μαζί μου αλλά από τους Αιγυπτίους μετανάστες που μένουν στην Αθήνα(έχει πολλους σε Ν.Κόσμο,πλ.Ατττικής, Καλλιθέα) οι γυναίκες τους σε ποσοστό 90% ή και παραπάνω κυκλοφορούν όπως η τάξη του 2004 ή και με φορεσιές που καλύπτουν όλο το σώμα εκτός από το πρόσωπο. Οι περισσότεροι δηλαδή μετανάστες που ήρθαν εδώ είναι του σκληρού ισλάμ. Αυτό νομίζω κάτι λέει