Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Η αφέλεια, η αφασία και η μυωπία ως 'χριστιανικές αρετές' (3) (και η λογική του "δε με νοιάζει τίποτα")


Μοιάζουν να είναι αδιάφοροι. Δεν συγκινούνται με τίποτα. Απολαμβάνουν την ‘νιρβάνα’ τους. Και παριστάνουν ότι είναι ‘υπεράνω’ όλων αυτών που έχουν κάνει τους Έλληνες να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και στην αγωνία. Πετάνε σε ροζ συννεφάκια ή παίζουν με μαεστρία το παιχνίδι της Νέας Τάξης;


Δεν τους λέει τίποτα το γεγονός ότι τα κύματα των λαθρομεταναστών καταφθάνουν από την Τουρκία.


Δεν τους ανησυχεί καθόλου ότι επιβεβαιώνεται το ‘Δόγμα Οζάλ’: “Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ”.


Δεν αντιλαμβάνονται ότι γείτονες δεν έχουμε τους Ιρλανδούς, τους Βέλγους και τους Αργεντινούς.


Δεν έχουν ακούσει για τα σχέδια των Αλβανών, των Σκοπιανών και των Τούρκων εις βάρος της πατρίδας μας; Ιδιαίτερα αυτήν την χρονική συγκυρία, δεν τους τρομάζει καθόλου η ιδέα ότι η μία ανυπόληπτη και γονατισμένη Ελλάδα θα πρέπει να δείξει ότι είναι ‘καλό παιδί’ και να δεχτεί ότι την διατάξουν οι μεγάλοι αφεντάδες της Οικουμένης.


Δεν ανησυχούν για την έντεχνη και από καιρό σχεδιαζόμενη δημιουργία ‘μειονοτήτων’.


Δεν ανησυχούν μήπως σε κρίσιμη στιγμή οι χιλιάδες νεοβαπτισμένοι «Έλληνες» στρατευθούν με τον εχθρό; (Για διαβάστε τι καταγγέλλει μία καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ του Πειραιά. Για διαβάστε τι λένε τα παιδιά των σημερινών (λαθρο)μεταναστών και αυριανών «Ελλήνων» για τη χώρα μας).


Δεν τους νοιάζει η αύξηση της εγκληματικότητας που έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις και έχει κάνει την ζωή των περισσοτέρων Ελλήνων (αλλά και αλλοδαπών) κόλαση. Δεν τους νοιάζει που ορισμένοι απελπισμένοι από την απουσία ενός ανίκανου κράτους που τους έχει προ πολλού εγκαταλείψει και τους θυμάται μόνο για φόρους ή για ψήφους, είναι στο παρά πέντε να αγοράσουν όπλα και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, μετατρέποντας την ‘σύγχρονη’ Ελλάδα σε ατελείωτο Φαρ Ουέστ.


Δεν τους απασχολούν οι βιασμοί που έχουν γίνει καθημερινό πλέον φαινόμενο, ακόμα και μέρα μεσημέρι.


Ή μήπως πρέπει να τους αποδεχτούμε ως ‘τιμωρία μας’, γιατί έναν τέτοιο αισχρό επιχείρημα ξεστόμισε, η γνωστή και από τα κανάλια κα. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ειδική σύμβουλος του Υφυπουργού Προ. Πο. κ. Βούγια, η οποία τόλμησε (και είναι και γυναίκα!) να δηλώσει για τον βιασμό 27χρονης Ελληνίδας από λαθρομετανάστες στην Ομόνοια: «…Να θυμάστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία. Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες».


Πώς να κρίνεις ορισμένους ‘εγκέφαλους’, που ούτε λίγο ούτε πολύ, κατάντησαν από την πολύ ‘σοφία’ τους και την πολύ ‘ευαισθησία’ τους να κατηγορούν συλλήβδην όλους τους Έλληνες ότι αυτή - η έξαρση της εγκληματικότητας και το καθεστώς του τρόμου - είναι η ‘δίκαιη τιμωρία’ τους για το ‘έγκλημά’ τους ότι συμμάχησαν με την ‘πλουτοκρατία’ και την ‘αποικιοκρατία’ της δυτικού πολιτισμού!


Έλα να το πεις αυτό στην 95χρονη γιαγιά που βιάσανε στην Εύβοια και στην 87χρονη στο Μενίδι οι Πακιστανοί. Έλα! Πες της «καλά να πάθεις γιαγιά που ήσουν με τους αποικιοκράτες». Πες το!


Δεν τους νοιάζει που το παραεμπόριο οργιάζει στερώντας από το κράτος γύρω στα 5 δις (!!!) εν μέσω οικονομικού ‘σφιξίματος’, αλλά παρόλα αυτά κανένας ‘αρμόδιος’ δεν δείχνει να συγκινείται, την ώρα που τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο σπρώχνοντας δεκάδες και εκατοντάδες στην ανεργία; Δεν τους νοιάζει που τα ξενοδοχεία στην Αθήνα, κλείνουν το ένα μετά το άλλο και απολύεται κόσμος. Δεν τους νοιάζει που ακόμα και τον χώρο της Ακρόπολης και του ‘περίλαμπρου’ νέου Μουσείου έχουν καταλάβει παράνομοι μικροπωλητές από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.


Δεν τους νοιάζει που την ώρα που το εισόδημα του λαού δέχεται άγρια επίθεση από την κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης φροντίζει να... ελαφρύνει από οικονομικά βάρη τους μετανάστες, καθώς στο εν λόγω νομοσχέδιο για την Χορήγηση Ιθαγένειας το παράβολο πολιτογράφησης από 1.500 ευρώ μειώνεται σε 700, ενώ η επαναίτηση από 700 ευρώ μειώνεται στα 200! Αν υπολογίσουμε ότι θα πολιτογραφηθούν ως Έλληνες 250.000 μετανάστες, εύκολα αντιλαμβανόμαστε πόσα χρήματα θα χάσει το κράτος μόνο από τις αιτήσεις: πάνω από 200 εκατ. ευρώ, τα οποία θα τα... γλιτώσουν οι μετανάστες!


Δεν τους καίγεται καρφί για την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων φυματίωσης, (η οποία ‘επέστρεψε’ απειλητικά!) ηπατίτιδας, και άλλων λοιμωδών νοσημάτων, μέχρι και λέπρας, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής των λαθρομεταναστών, ότι η Αθήνα έχει γεμίσει αμέτρητες πολυκατοικίες ‘υγειονομικές βόμβες’, που ακόμα και ελεγκτές υγείας μολύνθηκαν κατά τους ελέγχους, ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και οι αλλοδαποί ξεπερνούν το 80% του συνόλου των πολιτών που καταφεύγουν στα επείγοντα.

Δεν τους απασχολεί η συστηματική παραχάραξη της ιστορίας και η διαστρέβλωση των πάντων, από τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης και της αποεθνοποίησης, που έφτασε στα όρια της ύβρεως, όταν έγινε γνωστό ότι στην πρώτη σελίδα της αιτιολογικής έκθεσης του εν λόγω Νομοσχεδίου, προς ενίσχυση δήθεν της αφομοιωτικής ικανότητος της ελληνικής κοινωνίας να αποδέχονται ‘μετανάστες με διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό’, αναφέρεται η περίπτωση των Μικρασιατών και των Ποντίων Προσφύγων μετά την Καταστροφή του 1922 (!!!!)..δηλαδή για το ΠΑΣΟΚ οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες είναι το ίδιο με τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς...


Δεν τους νοιάζει που με το ‘Δουβλίνο 2’ που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση, όλοι οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται παράνομα απαγορεύεται να προωθηθούν άλλες ευρωπαϊκές χώρες και έτσι λιμνάζουν στην χώρα μας.


Δεν τους νοιάζει που είναι ξεκάθαρο ότι σε μία τέτοια εποχή που η απογοήτευση και η δυσφορία του λαού φτάνει στο απροχώρητο και μία κοινωνική εξέγερση είναι πολύ πιθανή, η κυβέρνηση έδειξε περισσή σπουδή να εφεύρει νέους ψηφοφόρους που βέβαια το τι θα ψηφίσουν κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια (ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδας, Ζ. Ντ. Κολομπανί προκάλεσε ‘σεισμό’ όταν τόλμησε στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου να καταγγείλει ότι πίσω από το εγχείρημα αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες ψηφοθηρίας, οι οποίες θα ωφελήσουν το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ).


Δεν του πάει το μυαλό κανενός ότι μέσα από την νομιμοφάνεια του εν λόγω νομοσχεδίου εξυπηρετούνται μικροπολιτικές σκοπιμότητες καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μία ‘βίαιη’ πολιτική απόπειρα αλλαγής της σύνθεσης του εκλογικού σώματος και ‘βίαιη’ απόπειρα αλλοίωσης της εθνολογικής και πολιστισμικής ταυτότητας του ελληνικού έθνους - κράτους.


Δεν τους νοιάζει που κανείς δεν μπορεί να μας πει πόσοι ακριβώς είναι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα. (Ο Πρωθυπουργός μίλησε για νομιμοποιηθέντες 534.000, ο Υπουργός Εσωτερικών για 900.000, το Υπουργείο Εσωτερικών για 1.000.000 και ο πρόεδρος των μεταναστών, Κολομπανί για 2.500.000!!! Μόνο από τον πίνακα των συλληφθέντων αλλοδαπών από την Διεύθυνση αλλοδαπών της Αστυνομίας βγαίνει το συμπέρασμα: από 2006 έως 2009 συνελλήφθησαν 480.085. Όταν για έναν που συλλαμβάνεται μπαίνει άλλος ένας (ο Ο.Η.Ε. μιλάει για δύο ή τρεις!) κάντε τον λογαριασμό.


Δεν τους νοιάζει που την ίδια ώρα η Ελλάδα γερνάει, συρρικνώνεται, υπάρχει τεράστια υπογεννητικότητα και σε λιγότερο από 40 χρόνια θα είμαστε 8 εκατομμύρια. Αλλά λένε ότι για αυτό οι μετανάστες θα ‘βοηθήσουν’ στο πρόβλημα και θα αναζωογονήσουν τον ελληνισμό! Αντί να δοθούν κίνητρα στην ελληνική οικογένεια να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει θέλουν να μας αντικαταστήσουν!


Δεν τους απασχολεί που το 1993 η τότε Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή γι το Δημογραφικό Πρόβλημα, είχε καταλήξει σε εντελώς άλλα συμπεράσματα:

Μεταξύ άλλων: «Ο επαναπατρισμός των πολιτικών προσφύγων και η μαζική έλευση ομογενών (Ποντίων και Βορειοηπειρωτών) με σωστή πολιτική παρέμβαση θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η πολιτεία πρέπει να τους βοηθήσει να εγκατασταθούν και να εργαστούν, όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά κυρίως σε αγροτικές και ημιαστικές περιοχές και να δώσουν μία νέα δυναμική σε πολλές αγροτικές περιοχές κυρίως της Βορείου Ελλάδος. Οι κοινές πολιτιστικές ρίζες και η Ορθοδοξία βοηθούν πολύ στην προσαρμογή και αφομοίωση τους από την ελληνική κοινωνία.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η είσοδος και η απασχόληση εκατοντάδων χιλιάδων ξένων μεταναστών νομίμως (και παρανόμως κυρίως) εισελθόντων στη χώρα μας στις δύο τελευταίες δεκαετίες. Αν και το ποσοστό ανεργίας στη χώρα μας είναι 8% περίπου σε πολλούς κλάδους υπάρχει έλλειψη εργατικών χειρών, που καλύπτεται κυρίως από ξένους λαθρομετανάστες.

Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών - αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες, η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητας, διακίνηση ναρκωτικών κλπ) και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής».


Τι άλλαξε από τότε. Το ότι πήγε η Ελλάδα ακόμα πιο χαμηλά! Αυξήθηκε η υπογεννητικότητα, αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση. Τυχαία όλα αυτά;


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (Άντε να το τελειώνουμε..)


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις πολύ καλά που το θίγεις το θέμα. Δυστυχώς ορισμένοι προβεβλημένοι του εκκλησιαστικού χώρου (που πρόσκεινται όλοι τους στην Αριστερά) έχουν μασκαρέψει την πολιτική ορθότητα σε "θεολογικό λόγο" και κουνούν το δάχτυλο σε όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για την υποβάθμιση της γειτονιάς του εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης. Εντελώς "συμπτωματικά" οι φιλεύσπλαχνοι αυτοί μένουν στα Βόρεια Προάστεια. Θα έπρεπε να είχες αναφέρει όμως τον τίτλο του "κάργα" χριστιανικού περιοδικού με το "πολιτικώς ορθό" περιεχόμενο.
Κριτική σε κάποιες "πολιτικώς ορθές" δηλώσεις του Ναυπάκτου Ιεροθέου - ο οποίος φαίνεται ότι ό,τι θεολογικό είχε να προσφέρει το έχει προσφέρει και πλέον κρείσσον το σιγάν - έχω ασκήσει στο ιστολόγιό μου:
http://a-ergodes.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html

SkyWatcher είπε...

Μάρκο Τ το είδα το άρθρο σου και συμφωνώ απόλυτα.
(Όμως δεν έχω καταλάβει για πιο περιοδικό μιλάς)