Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Απαγόρευσαν στον Ρούνει να μιλήσει για την χριστιανική του πίστη!


Εκπρόσωπος της Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εμπόδισε τον διάσημο διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή Γουέιν Ρούνεϊ, να μιλήσει για την χριστιανική του πίστη σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


Ο Wayne Rooney, επιθετικός της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, είχε τη δυνατότητα να μιλήσει για τη θρησκεία του, κατά τη διάρκεια μιας off-camera συνέντευξης Τύπου στα πλαίσια του Παγκόσμιου Κυπέλλου.


Ο Ρούνεϊ απάντησε πρόθυμα σε ερώτηση σχετικά με τον μεγάλο σταυρό και τις χάντρες ροζαρίου που φοράει γύρω από το λαιμό του, όταν δεν παίζει.


Ο Ρούνεϊ είπε, "Τα φοράω για περίπου τέσσερα χρόνια τώρα και επειδή συνήθως δεν παρακολουθείτε την προπόνηση δεν τα έχετε δει. Προφανώς δεν μπορώ να τα φορέσω στο παιχνίδι. Είναι η θρησκεία μου."


Η παρατήρηση του αυτή προκάλεσε ένα δημοσιογράφο να θέσει μια ακόμη ερώτηση σχετικά με την πίστη του Ρούνεϊ. Αλλά ο Mark Whittle, επικεφαλής των σχέσεων με τα ΜΜΕ για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έκοψε απότομα οποιαδήποτε απάντηση από τον Ρούνεϊ, λέγοντας: «Εμείς δεν κάνουμε θρησκεία» ("We don't do religion" που σημαίνει μάλλον «δεν ασχολούμαστε με την θρησκεία» ).


Η διακοπή Whittle θύμισε την απότομη απάντηση του Alastair Campbell, "Δεν ασχολούμαστε με τον Θεό», ("We don't do God"), με την οποία φίμωσε τον τότε πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ, που πήγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την χριστιανική του πίστη.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (δες κι εδώ)


(Τι κάθομαι και σκέφτομαι τώρα…Τι κακές σκέψεις που μου έρχονται... Να λέω, πόσο 'θαρραλέος' θα ήταν ένας ποδοσφαιριστής εάν δήλωνε λέει, στον Τύπο τον «ιδιαίτερο σεξουαλικό του προσανατολισμό». Ω ναι! Με ΑΥΤΑ – και βεβαίως ασχολούμαστε….)

Δεν υπάρχουν σχόλια: