Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η νέα πρωθυπουργός της Αυστραλίας δεν πιστεύει στον Θεό


H Julie Gillard, η νέα πρωθυπουργός της Αυστραλίας λέει ότι δεν πιστεύει στον Θεό, αλλά όμως νιώθει «μεγάλο σεβασμό για την θρησκεία».




Η κα Gillard, η οποία αντικατέστησε τον Κέβιν Ραντ (Kevin Rudd) στην ηγεσία της χώρας σε μια δραματική πολιτική ανατροπή την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι είχε ανατραφεί σε οικογένεια Βαπτιστών, αλλά «έχει λάβει τις αποφάσεις της ως ενήλικη για τις δικές της απόψεις».


«Δεν πρόκειται να προσποιηθώ για μια πίστη που δεν αισθάνομαι», είπε. Οι απόψεις της Gillard σχετικά με τη θρησκεία βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με εκείνες του Ραντ, ο οποίος ήταν τακτικός στην εκκλησία της Καμπέρα, και του ανταγωνιστή της, Tony Abbott, ο οποίος κάποτε εκπαιδεύτηκε ως ιερέας και είναι γνωστός ως ένας ευσεβής καθολικός.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


2 σχόλια:

ΔΙ΄ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ???

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον είναι ειλικρινής.
Πιστεύω ότι έχει περισσότερες ελπίδες να γνωρίσει την ύπαρξή Του και το έλεός Του, από κάποιον που δηλώνει και υποκρίνεται τον Χριστιανό.

Ξέρω τα έργα σου• ούτε ψυχρός είσαι ούτε ζεστός. Είθε να ήσουν ψυχρός ή ζεστός.
(Αποκάλυψις γ’:15)