Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Alex Jones & Paul Watson: Επίκειται πλήρης οικονομική κατάρρευση..

-->
Η πολιτικοοικονομική ανάλυση του Πολ Γουάτσον στον Άλεξ Τζόουνς, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αισιόδοξες προβλέψεις.
Η κατάσταση είναι ζοφερή σε όλο τον δυτικό κόσμο και λαμβάνονται σκληρά μέτρα παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα.
Η χώρα μας ήταν μόνο η αρχή.
Τα σκληρότατα μέτρα αυστηρότητας που επιβάλλονται στους λαούς είναι εμφανώς προσυνεννοημένα και προσυμφωνημένα μεταξύ των ηγετών που προάγουν την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη στον πλανήτη.
Υποτιτλισμός: vasoula2908
Σχετικό τόπικ στο φορουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ


ΣΧΟΛΙΟ: Προσέξτε τα τελευταία λόγια του Watson, από το 10:18. για τον ‘στρουθοκαμηλισμό’ του κόσμου και τα ‘είδωλά’ τους. Έτσι είναι. Την ίδια ώρα πολλοί εντός του διαδικτύου - και αναφέρομαι κυρίως σε bloggers - νομίζουν ότι καλούν σε 'αφύπνιση' και ξεσηκωμό τον κόσμο, ότι αντιδράνε στην «ελίτ» και ότι τα «χώνουν» σε εγχώρια και ξένα ‘λαμόγια’, ενώ την ίδια ώρα προσφέρουν ‘πιπεράτες’ ειδήσεις, ‘κοσμοπολίτικα’ κουτσομπολιά, ‘καυτές’ φωτογραφίες και τόνους αποτελεσματικής αποχαύνωσης στον κόσμο.
Άλλωστε η γνωστή αυτοκρατορική τακτική είναι δώστε στη πλέμπα «άρτο και θεάματα» για να κοιμάται και να εκτονώνεται αλλού. Αν και ο «άρτος» τελευταία λιγοστεύει, αλλά ας είναι καλά τα «θεάματα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: