Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ο "αριθμός του θηρίου" σηκώνει κεφάλι στην Πενσυλβάνια

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)


Αφού όσοι αγαπάνε το κρασί δεν είναι ικανοί να συγκρατήσουν τους εαυτούς τους, ενώ έχουν ήδη πιει ένα ποτήρι κρασί, η πολιτειακή κυβέρνηση της Πενσυλβάνια έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά ένα σύστημα που θα μπορούσε ενδεχομένως να βρίσκεται έξω από όλα τα παντοπωλεία της περιοχής, σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές αναγκάζονται να επιδείξουν την ταυτότητά τους σε ένα σαρωτή, να κάνουν ένα τέστ σε αλκοολόμετρο, και να κοιτάξουν επίμονα σε μια κάμερα παρακολούθησης πριν ο υπάλληλος εγκρίνει την αγορά τους.


«Ο πελάτης επιλέγει ένα μπουκάλι κρασί σε μία οθόνη αφής, πληκτρολογεί ένα αναγνωριστικό, φυσάει σε ένα αλκοολόμετρο (δεν είναι υποχρεωτική η επαφή με το μηχάνημα) και κοιτάζει σε μια κάμερα επιτήρησης. Ένας υπάλληλος εγκρίνει εξ αποστάσεως την πώληση, αφού εξακριβωθεί ότι ο αγοραστής δεν είναι μεθυσμένος και ταιριάζει με τη φωτογραφία της ταυτότητας», αναφέρει το Associated Press.


Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Συνεχίζεται το άρθρο του Paul Watson.


Έτσι το κοιμισμένο πλήθος, άνθρωποι εντελώς απληροφόρητοι για το πώς πρέπει να αποδείξουν στο κράτος ότι είναι ‘καλοί πολίτες’ πριν τους δοθεί η άδεια να αγοράσουν κάτι για το οποίο δεν θα έπρεπε να απαιτείται άδεια σε μια ελεύθερη χώρα και το οποίο αποτελεί μια ολισθηρή κλίση για την επιβολή δρακόντειων μέτρων ελέγχου επάνω στους ανθρώπους, αποδεχτήκανε χωρίς αντίδραση αυτό τη νέα μορφή υποδούλωσης.


"Δεν είναι παρά ένα βολικό one-stop shopping", δήλωσε ο Darby Golec από το Enola. «Θα είναι ωραίο να τα έχεις όλα σε μια περιοχή."


Άλλοι όμως το αποκαλούν "σύστημα ‘Big Brother’"και τονίζουν ότι δημιουργεί μια επικίνδυνη ανισορροπία μεταξύ του κράτους και του πολίτη.


"Η διαδικασία είναι περίπλοκη και δίνει την χειρότερη εικόνα για τον καταναλωτή κρασιού στην Πενσυλβανία - ότι είμαστε ένα μάτσο ανήλικοι πορωμένοι μεθύστακες», δήλωσε ο Keith Wallace, πρόεδρος και ιδρυτής του The Wine School of Philadelphia.


Για δεκαετίες, εκείνους που φοβόντουσαν το «χάραγμα του θηρίου» τους κοροϊδεύανε ότι ήταν παρανοϊκοί και βαρεμένοι με την θρησκεία, όταν προειδοποιούσαν ότι θα έρθει ένα σύστημα που θα επέβαλε στους ανθρώπους να αποδείξουν ότι είναι νομοταγείς πριν τους επιτραπεί να αγοράσουν οτιδήποτε. Πολλές φορές έχει γίνει επίκληση του ακόλουθου αποσπάσματος από το βιβλίο της Αποκάλυψης 13:17-18, στο πλαίσιο των κινήσεων της κυβέρνησης για το πώς θα κάνουν οι άνθρωποι τις αγορές τους.


"Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς'.".


Ενώ προς το παρόν, για να προβείς σε μία αγορά στην Πενσυλβανία η απαραίτητη ταυτότητα παραμένει η άδεια οδήγησης, σε πέντε ή δέκα χρόνια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ.


Πράγματι, μοντέρνα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε μέρη όπως η Βαρκελώνη απαιτούν από τους θαμώνες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο των VIP να λάβουν ένα υποδόριο μικροτσιπ (Verichip) που θα χρησιμοποιείται επίσης για τη διατήρηση μιας βάσης δεδομένων των ποτών που θα αγοράζουν.


Ομοίως, το 2004, ο γενικός εισαγγελέας του Μεξικού και τα 160 άτομα του προσωπικού γραφείου δέχτηκαν να τους εμφυτευθεί μικροτσιπ για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ασφαλείς χώρους των γραφείων τους.


Όταν ο Alex Jones πήρε συνέντευξη στον ιδιοκτήτη του Baja Beach Club στην Βαρκελώνη, Conrad Chase, το συσχέτισε με μια ιστορία για το πώς ο Διευθύνων Σύμβουλος του Verichip, Δρ Keith Bolton είχε πει ότι η Verichip έμελλε να γίνει το παγκόσμιο σύστημα εμφυτεύσιμης ταυτότητας.


"Ο στόχος αυτής της τεχνολογίας είναι να φέρουν ένα σύστημα ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα καταστρέψει την ανάγκη να κουβαλάς την κλασσική ταυτότητα και πιστωτικές κάρτες", είπε Chase κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης του 2002.


Το 2008, μάθαμε ότι η Λέσχη Bilderberg, η μυστική οργάνωση των παγκόσμιων εξουσιαστών που συνεδριάζει κάθε χρόνο για να σχεδιαστεί η πορεία των διεθνών υποθέσεων, είχε ζητήσει να τοποθετηθεί σε κάθε άνθρωπο ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ, στο όνομα της ‘καταπολέμησης της τρομοκρατίας’.


Η ‘πηγή’ του ερευνητή δημοσιογράφου Jim Tucker, του είπε ότι η Bilderberg συζήτησε την εισαγωγή αυτού του συστήματος υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, όπου οι «καλοί» θα μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα από τα αεροδρόμια, εφόσον ο μικροεπεξεργαστής τους θα σαρώνεται και οι πληροφορίες θα αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων.


Παρόμοια, πριν από το θάνατό του, ο σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo είπε στον Alex Jones ότι ο Νικ Ροκφέλερ του είχε πει προσωπικά ότι απώτερος στόχος της ελίτ ήταν η δημιουργία ενός ‘τσιπαρισμένου’ πληθυσμού.


Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Ροκφέλερ ρώτησε τον Russo αν ενδιαφερόταν να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), αλλά ο Russo απέρριψε την πρόσκληση, λέγοντας ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να «υποδουλώνει τους ανθρώπους», και ο Rockefeller ψυχρά τον ρώτησε γιατί νοιαζόταν τόσο πολύ για την "δουλοπάροικους . "


«Συνήθιζα να του λέω πιο είναι το νόημα όλων αυτών", δήλωσε ο Russo, «έχετε όλα τα λεφτά του κόσμου, έχετε όλη τη δύναμη που χρειάζεστε, ποιο είναι το ζητούμενο, ποιος είναι ο τελικός στόχος;" Και ο Ροκφέλερ απάντησε "Ο τελικός στόχος είναι να ‘τσιπαριστούν’ όλοι, για να ελέγχεται ολόκληρος ο κόσμος, να έχουν οι τραπεζίτες και οι ελίτ τον έλεγχο του κόσμου."


Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα εκείνοι που αρνούνται να λάβουν το «χάραγμα» ή το μικροτσίπ τελικά θα εξοστρακίζονται από την κοινωνία και θα είναι αναγκασμένοι να ζουν στο περιθώριο της ζωής.


Αλλά για τους υπόλοιπους, το ευρύ κοινό, αυτοί θα είναι πολύ απασχολημένοι με τα καμώματα των αστεριών της show business και τα κουτσομπολιά των life style περιοδικών, την ώρα που οι ελευθερίες θα συντρίβονται και θα καίγονται τριγύρω τους, η "ευκολία" της σάρωσης του τσιπ – ταυτότητάς τους για κάθε δραστηριότητά τους, αυτό θα αποτελεί απλώς μια άλλη πτυχή της κενής περιεχομένου δουλικής ζωής τους.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: