Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Βρε, μιλάνε σοβαρά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Ό,τι θέλει ο λαός.......




Την αφαίρεση του σταυρού από την σημαία την δοκίμασαν στην περσινή Έκθεση Θεσσαλονίκης...





Εδώ βλέπετε τις πελώριες διαφημιστικές γιγαντοαφίσες (μήκους 7 περίπου μέτρων) στην είσοδο της HELEXPO (γωνία Εγνατία-Αγγελάκη).

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, μάλιστα παρουσία του Δημάρχου κ.Παπαγεωργόπουλου και του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη.

Παρατηρείστε προσεκτικά τις σημαίες στα ανθρωπάκια...


Δεν βλέπετε καλά ;;;;

Όλα Απαρατήρητα περνάνε στην Ελλάδα.


Που πήγε ο Σταυρός;;;;


ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό και η σκοπιανή κεντραρισμένη).

Πηγή

-------------------------------------------------


Πριν ο κύριος Παπανδρέου είχε κατεβάσει τον πίνακα “H Ελλάς ή ευγνωμονούσα” που βρίσκεται πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο.


Δείτε τις φωτό !!!

Από την Συνέντευξη των δημοσιογράφων της Ελευθεροτυπίας. Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες

Από την συνέντευξη στον Καψή

Γραφείο πρωθυπουργού – Μέγαρο Μαξίμου όπως ήτανε παλιά !

Συνάντηση με το φιλαράκι-συμφοιτητή. Την είχε τότε ακόμα.

«H Eλλάς ευγνωμονούσα» (1858), Θεόδωρος Bρυζάκης (1819-1878)

olympia



5 σχόλια:

Manos είπε...

Στη σημαία πάντως που ήταν του δεξιά του πίνακα στο γραφείο του Παπανδρέου, δεν αφαιρέθηκε ο σταυρός.. Μήπως ο άνθρωπος ήθελε απλά να αλλάξει την διακόσμηση του γραφείου του; Και αν τον πήγε για συντήρηση; Που ξέρω εγώ;
Μπορεί βέβαια και να τον ξέχασε! Μυστήριο! :)

Ανώνυμος είπε...

Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

SkyWatcher είπε...

--"Στη σημαία πάντως που ήταν δεξιά του πίνακα στο γραφείο του Παπανδρέου, δεν αφαιρέθηκε ο σταυρός.. "

Είσαι παρατηρητικός πάντως.

--"..Και αν τον πήγε για συντήρηση; Που ξέρω εγώ;"

Εγώ ξέρω Μάνο. Τον πήγε στον φαναρτζή για φτιάξιμο και ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ή υπάρχει πιθανότητα να χάλασε το κανώ του και να τον χρησιμοποίησε ως έσχατη λύση εις τα φετινάς διακοπάς.

Τέλος, παίζει να τον έκανε δώρο στον Σουλτάνο Ερντογάν.

-- "Μυστήριο! :)"

Όντως...

Manos είπε...

χαχαχα! Πάντως αν τον χρησιμοποίησε για κανό θα μπορούσε να πάρει και τη σημαία για κουπί! Ξέρεις τι ωραία αντίσταση κάνει ο σταυρός στο νερό; :D

Νίκος είπε...

Και πόσα άλλα ακόμη ετοιμάζουν οι αχρείοι ερήμην μας. Είναι πάντως εντυπωσιακό το πώς έχει αποκοιμηθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Ίσως και να κάνω λάθος. Ίσως δούμε στο άμεσο μέλλον κάτι ελπιδοφόρο από τους πολίτες, μακριά από κομματικούς σχηματισμούς που έτσι κι αλλιώς όλοι είναι υποταγμένοι σε Εβραίους, Μασόνους και δε συμμαζεύεται...
Υ.Γ: Το ότι θα αφήσουν εννέα τις λωρίδες το σκέφτηκαν ότι ο αριθμός τους είναι ο συλλαβισμός της φράσης Ελευθερία ή Θάνατος; Φαίνεται πως ο σταυρός μόνο ενοχλεί. Να δούμε αν τη γλιτώσει το σύμβολο της πρόσθεσης...