Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

INVISIBLE EMPIRE (ολόκληρο)

To Invisible Empire(‘Αόρατη Αυτοκρατορία’) είναι ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Jason Bermas, το οποίο αποκαλύπτει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη σύμφωνα με τα λόγια των ίδιων των ανθρώπων της, αυτών που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν ως ‘όνειρο’ και ως υπέρτατο σκοπό.
Το ντοκιμαντέρ – ντοκουμέντο που δείχνει πώς οι ελίτ δεν συνωμότησαν μόνο στα μυστικά για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά έχουν δηλώσει ξεκάθαρα εκατοντάδες φορές την ατζέντα τους δημοσίως. 
O Jason Bermas, γεννημένος το 1978, γνωστός και ως 'Infowarrior από την ραδιοφωνική εκπομπή που έχει στο κανάλι του Alex Jones, είναι επίσης παραγωγός ταινιών - ντοκουμέντων όπως το Fabled Enemies και το Loose Change, που επικεντρώνονται κυρίως στη συνομωσία γύρω από την 11η Σεπτεμβρίου και τον ‘πόλεμο κατά της τρομοκρατίας’. 
Τονίζοντας τα λόγια γνωστών ονομάτων όπως του Paul Wolfowitz, του Michael Mullen, του David Cameron, του πατέρα και υιού Μπους, του Γκόρντον Μπράουν και πολλών πολλών άλλων, το ‘Invisible Empire’ δεν ασχολείται με τις εικασίες και επικεντρώνεται σε κρύα σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία εγγυάται ότι θα ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστές για την ξεκάθαρη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού παγκόσμιου καθεστώτος που προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας. 
Το Invisible Empire είναι όλα συνωμοσία και καθόλου θεωρία, αποδεικνύοντας πέρα από κάθε αμφιβολία πως οι ελίτ έχουν ανοιχτά συνωμοτήσει για να διοικήσουν τον κόσμο μέσω των μηχανισμών του CFR, των Ηνωμένων Εθνών, της Τριμερούς Επιτροπής, καθώς και της Λέσχης Bilderberg. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: