Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η «Ψύχρανση του Πλανήτη» ως ένα από τα 20 θέματα που συζήτησε η Λέσχη Bilderberg, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των ετήσιων συναντήσεων της

Του Jurriaan Maessen (Infowars.com)

Σαν δείγμα ότι καμιά φορά ακόμα και οι παγκοσμιοποιητές αφήνουν τα δόλια σχέδιά τους και λένε την αλήθεια., η επίσημη (ή αυτό που φαίνεται ως επίσημη) ιστοσελίδα των ετήσιων συναντήσεων της Λέσχης Bilderberg (www.bilderbergmeetings.org) αναφέρει την «ψύχρανση του πλανήτη» (“global cooling”), αντί για «υπερθέρμανση του πλανήτη», ως ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του 2010 στην πόλη Sitges της Ισπανίας.

Η αναφορά της παγκόσμιας ψύχρανσης ως ένα από τα ‘καυτά θέματα’ της Bilderberg θα μπορούσε βέβαια να είναι κάποιου είδους τυπογραφικό λάθος. Αλλά θα ήταν παράξενο μεν, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο ο όρος «υπερθέρμανση του πλανήτη», έχει αποτυπωθεί στην ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου από τα ίδια τα άτομα που συμμετέχουν και διοργανώνουν τις ετήσιες συνεδριάσεις.

Αν θα μπορούσαμε να βρούμε την «ψύχρανση του πλανήτη», στον κατάλογο των θεμάτων των συνεδριάσεων της Bilderberg, την δεκαετία του 1970, θα είχε νόημα, δεδομένου ότι πολλοί επιστήμονες (συμπεριλαμβανομένων και του τωρινού ‘επιστημονικού τσάρου’ του Λευκού Οίκου, John P. Holdren) τότε πίστευαν σε όλο τον κόσμο ότι η παγκόσμια ψύξη ήταν η προκείμενη καταστροφή που θα κτυπούσε τη γη. Αργότερα, η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη θεωρήθηκε μια πιο αποτελεσματική απειλή για τον εξαναγκασμό των πληθυσμών να περιορίσουν τον αριθμό τους και για να καταπιούν όλα τα είδη των δρακόντειων μέτρων που θα ληφθούν στο όνομα της γης.

Φαίνεται ότι η αναφορά, “global cooling”, είναι κάποιου είδους αρρωστημένο αστείο από τους ελίτ, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν μια μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού να πιστεύει ότι το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται εξ αιτίας του ανθρώπου ,είναι μια δηλητηριώδης ουσία, υπεύθυνη για την υπερθέρμανση όχι μόνο του πλανήτη Γη, αλλά και του Άρη και άλλων πλανητών. Φοβερό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ είπε...

Αναδημοσθεύθηκε εδώ
http://utidanos.blogspot.com/2010/09/20-bilderberg.html

Ανώνυμος είπε...

Το πρωι ειδα ντοκυμαντερ στο Σκαϊ οπου υποστηριζαν οτι η υπερθερμανση ειναι πλανη .
Εδειξαν διαγραμματα οπου η παγκοσμια μεση τιμη θερμοκρασιας ακολουθει την ηλιακη δραστηριοτητα κι επεται η διακυμανση της ελευθερης στην ατμοσφαιρα ποσοτητας διοξειδιου του ανθρακα .
Επισης καποιοι θεωρουν οτι αυτο ξεκινησε επι ... Θατσερ γιατι πιστευε στην απεξαρτηση απο το καρβουνο (λογω βρεττανων εργατων) και το πετρελαιο (λογω αραβων) !!!
Τελικα ειπανε οτι οι οικολογοι εχουν γεμισει τις ταξεις τους με τεως ... κομμουνιστες μετα την καταρρευση του υπαρκτου σοσιαλισμου , οι οποιοι εφεραν την ολοκληρωτικη λογικη και στην οικολογια !!!
Και θεωρουν οτι με τη χρηση ανανεωσιμων πηγων ενεργειας οι φτωχοι της Αφρικης κι οπου αλλου , ειναι καταδικασμενοι να μην εξηλεκτριστουν (δηλαδη οι ανανεωσιμες πηγες ενεργειας δεν δινουν ηλεκτρικο;)
Κι οτι τελικα δεν ευθυνεται το διοξειδιο του ανθρακα για την υπερθερμανση αλλα ο ηλιος .
Και μαλιστα πριν την ιστορια με την υπερθερμανση οι επιστημονες ετοιμαζονταν για συνεδρια περι ... νεας παγετωδους εποχης !!!
Μετα ομως απο αυτην την ... μανια με την υπερθερμανση μονο οσοι εκαναν μελετες που εψαχναν αποτελεσματα υπερθερμανσης σε οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις , μονο αυτοι επαιρναν κρατικη χρηματοδοτηση !!!
Ποιος τα δειξε αυτα ;
Το Σκαϊ και μαλιστα μετα το εβδομαδιαιο ECO news !!!
Ε,θα μας τρελλανουν .
Ο διαβολος εχει πραγματικα πολλα ποδαρια και ξεφυτρωνει απο παντου .

SkyWatcher είπε...

Εντυπωσιακό! Θα είχε ενδιαφέρον να ανεβεί το ντοκυμαντέρ αυτό στο YouTube ή κάπου αλλού. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Ανώνυμος είπε...

Ο εγγλεζικος τιτλος του ειναι "The great global warming swindle" .

Απο YouTube υπαρχει αυτη η ενημερωση για τα 8 κομματια αυτου του βιντεο υποτιτλισμενου στα ελληνικα ...
"Το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη Wag TV, Ltd. (The great global warming swindle). "

Αλλα υπαρχει στο Google videos πληρες και συνεχες ,χωρις ελληνικους υποτιτλους ομως

http://video.google.com/videoplay?docid=316867578385904&hl=el#

Παντως μην το παιρνεις και πολυ στα σοβαρα .

Καπου χανουν το μετρο σε αυτα που αναφερουν .
Κι για ολα αυτα τα διαγραμματα δεν αναφερουν πηγες οπως κανεις εσυ :)

Μπορει να ειναι καθολου ή εν μερει ή και καθολοκληριαν αληθινα τα υποστηριζομενα .
Ομως ο τροπος που επελεξαν να τα τεκμηριωσουν μου "μυριζει" στησιμο απο συμφεροντα .

Απο την αλλη βεβαια και οι υποστηρικτες της παγκοσμιας υπερθερμανσης εχουν "ξεφυγει" .

Για αυτο λεω "ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια και ξετρυπωνει απο παντου".
Ο διαβολος παιζει εντος εδρας και στα δυο στρατοπεδα .