Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Alex Jones: Ο ΟΗΕ είναι μία οικοναζιστική οργάνωση που θέλει την μείωση του πληθυσμού και την παγκόσμια κυβέρνηση



Από το Prison Planet: δηλώσεις του Alex Jones στο Russia Today.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι εδώ και είναι έτοιμη να ‘κάνει παιχνίδι’ και πολλοί αναρωτιούνται: «χρειαζόμαστε πραγματικά τα Ηνωμένα Έθνη ή άλλους διεθνείς οργανισμούς»; Ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών είναι όλο και πιο απογοητευμένοι με διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα. Πολλοί άνθρωποι ζητούν τη διάλυση και των τριών οργανισμών, και μέσα σε αυτούς είναι και ο Alex Jones. Λέει ότι τα Ηνωμένα Έθνη είναι απλώς μία σατανική, διεφθαρμένη και κακή οργάνωση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ρε παιδιά, έλεος! Τι μανία είναι αυτή να ψάχνουμε Ναζί παντού; Τον πόλεμο δεν τον κέρδισαν οι Ναζί αλλά οι σύμμαχοι και οι Ρώσσοι. Για ό,τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο αυτούς οφείλουμε να "ευχαριστήσουμε" και όχι τους Χιτλερικούς.