Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Gianna Jessen: Επέζησε από έκτρωση!

Η Gianna Jessen, που επέζησε από μετά από μια αποτυχημένη έκτρωση που της έγινε όταν 7,5 μηνών στην κοιλιά της ‘μάνας’ της, δίνει μία συγκλονιστική ομιλία στην Αυστραλία στο Queen's Hall, στην βασιλική αίθουσα του Αυστραλιανής Βουλής στην Βικτώρια.

«Απομακρύναμε τα αισθήματα μας και γίναμε σκληρότεροι», λέει το κορίτσι αυτό, που αν όλα πήγαιναν όπως είχαν σχεδιάσει οι γιατροί και οι βιολογικοί της γονείς, σήμερα δεν θα ζούσε.

«Μισήθηκα τόσο πολύ από τη στιγμή της σύλληψης» λέει.

Είχαν αποφασίσει να υποβάλλουν σε έκτρωση το έμβρυο στο οποίο θα μεγάλωνε η Gianna. Ωστόσο, κάτι «δεν πήγε καλά» και η Gianna επέζησε.

Η Gianna γεννήθηκε μόλις 900 γραμμάρια. Είχε διαγνωστεί ότι είχε εγκεφαλική παράλυση, η οποία δημιουργήθηκε από την έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλό της. Μέχρι που την πήρε σπίτι της η Πένυ, βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου. Αργότερα την υιοθέτησε η κόρη της Πένυ. Από 14 χρονών η Gianna - που είναι μία θερμή χριστιανή - αγωνίζεται να ευαισθητοποιήσει ηγέτες, κυβερνήσεις, οργανώσεις κλπ. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και με τους λόγους που εκπονεί, λόγους όπως αυτόν που θα παρακολουθήσετε, μεταδίδει το μήνυμα ότι η έκτρωση είναι λάθος. Επιθυμία της είναι να αποτρέψει τις γυναίκες και τις περισσότερες φορές και τους άνδρες που εξαναγκάζουν τις γυναίκες σε άμβλωση, να μην μπουν στην διαδικασία αυτή. Είναι δε σε έντονη αντιπαράθεση για το θέμα των εκτρώσεων με τον πρόεδρο Obama.


Δείτε την συγκλονιστική ομιλία της σε δύο μέρη:

Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

Βίντεο από: enoriaAZ – Υποτιτιλισμός: www.agiazoni.gr

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

3 σχόλια:

Νίκος Διακογιάννης είπε...

Άκουσα με προσοχή κάθε της λέξη. Με καθήλωσε. Ο Θεός να την ευλογείκαι να την δυναμώνει. Πόσα, αλήθεια, γνωρίζουμε όλοι κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το υπέροχο αυτό ιστολόγιο. Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν απορριπτω τις σκεψεις της .
Αλλα απο το τροπο που μιλαει και τις εκφρασεις της φαινεται οτι η κοπελα εχει εντονα ψυχολογικα προβληματα .
Μαλλον δεν το εχει παρει και τοσο καλα οτι επιβιωσε απο λαθος .

Tassos67 είπε...

http://www.prisonplanet.gr/διεθνη/7196-είδε-το-αγέννητο-μωρό-της-να-χαμογελά-και-δεν-έκανε-έκτρωση