Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"Ακραία ρατσιστικά στοιχεία" και "παιδιά"



«Ακραίο ρατσιστικό στοιχείο»

Κι άλλο «ακραίο ρατσιστικό στοιχείο»

Κι άλλο «ακραίο ρατσιστικό στοιχείο»

«Παιδί»

Κι άλλο «Παιδί»

«Παιδιά»







"Ακραίος " και ο Διονύσιος Σολωμός!..

«Αυτά τα παιδιά»

Πάτρα Δεκέμβρης 2008: «Ακραία στοιχεία» δεν άφησαν να τους κάψουν και να τους κλέψουν τα «παιδιά»


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτα Πράγματα στον 21 Αιώνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Και σε όλα αυτά τρισάθλια και ελεεινά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα αντί να ενωθούν όλοι οι Έλληνες, δηλαδή όσοι αγαπούν την πατρίδα τους την ιστορία τους ήρωες που την ανάγκασαν να υπάρχει μέχρι σήμερα ζωντανή (για τους υπόλοιπους δεν θα γίνει λόγος ούτε τώρα ούτε στην μελλοντική ιστορία) δίνουν την χαριστική βολή. Και όλοι οι Έλληνες ο κάθε ένας ξεχωριστά να προσπαθήσει ατομικά να σώσει το τομάρι του με αυτά τα μυαλά που έχουμε και με αυτά που κάνουμε κάνεις δεν θα σωθεί κανείς δεν θα μείνει…

rosa de grecia είπε...

Μιλωντας για "παιδια", μου θυμιζετε μια σκοτεινη σελιδα της δυτικης ιστοριας, τις γαλλικες Grandes companies, ομαδα δολοφονων και πλιατσηκολογων αποτελουμενη απο φτωχα και ορφανα παιδια. Οι κομπανιες "ωθουνταν" απο τους γαλλους μοναρχες σε γειτονικα εχθρικα βασιλεια (βλεπε τον ρολο που επαιξαν και τις θηριωδιες που διεπραξαν στην Ιβηρια). Σκοτωναν, βασανιζαν, εκλεβαν... Οταν καποια στιγμη πιεστηκαν απο τους εχθρους και υποχωρησαν εντος των πατριων συνορων, οι ιδιοι μοναρχες που ειχαν δημιουργησει αυτες τις συμμοριες ετρεξαν να τις αποδεκατισουν για να γλυτωσουν.
Φανταζεστε τα "παιδια" να στρεφονταν εναντιον των βασιλιαδων τους;

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_100027_12/11/2010_422153