Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Adam Yahiye Gadahn: Ο ψεύτικος τρομοκράτης



Του Declan O'Shea από: http://info-wars.org/

Το FBI έχει καταχωρήσει τα ψευδώνυμα του Gadahn ως: Abu Suhayb Al-Amriki, Abu Suhayb, Yihya Majadin Adams, Adam Pearlman και Yayah.

Αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Adam Pearlmen! Ο Adam είναι ο εγγονός του αείμνηστου Carl K. Pearlman, εξέχοντος Εβραίου ουρολόγου στο Orange County. Ο Carl ήταν επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Anti-Defamation League, (η γνωστή δραστήρια εβραϊκή οργάνωση που έχει ως σκοπό την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού»), ο οποίος συνελήφθη για κατασκοπεία Αμερικανών για λογαριασμό του Ισραήλ το 1993, ακριβώς όπως και η AIPAC (το πανίσχυρο Ισραηλινό λόμπι των ΗΠΑ), έχει πιαστεί στο πιο πρόσφατο σκάνδαλο κατασκοπείας.

Δείτε το βίντεο που αναφέρεται στους «τρομοκράτες – ηθοποιούς της Al Qaeda», τον Εβραίο Adam Gadahn & τον επίσης Εβραίο Yousef al-Khattab, πρώην φανατικό Ορθόδοξο Ιουδαίο που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και σπούδασε σε Ραβινική σχολή …

Ποιος είναι ο Adam Yahiye Gadahn:

Στις 7 Μαρτίου 2010 ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη στο Πακιστάν ένας από τους πλέον καταζητούμενους της Αλ Κάιντα, ο Adam Gadahn γνωστός και ως "Azzam the American", λίγες ώρες μετά από ένα video που κυκλοφόρησε και στο οποίο καλούσε τους μουσουλμάνους Αμερικάνους σε δράση. Η σύλληψή του αποκαλέστηκε ως «μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας». Άλλοι όμως αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν πρόκειται για τον Gadahn, αλλά για κάποιο άλλο πρόσωπο.

Ο Gadahn γεννήθηκε στο Oregon της California, ως Adam Pearlman, γιος του εβραίου μουσικού Phil Pearlman. Ο παππούς του, Carl Pearlman, ήταν ένας εξέχων ουρολόγος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Anti-Defamation League. Υπήρξε «ζηλωτής υποστηρικτής του Ισραήλ», όπως λέει ο ίδιος. Η γιαγιά του, η Αγνή Branch, ήταν χριστιανή και συντάκτρια της εφημερίδας ‘The Chronicle Christian Newspaper’. Ο πατέρας του πριν γεννηθεί ο Adam από αγνωστικιστής έγινε χριστιανός προτεστάντης. Οι γονείς του αργότερα, άλλαξαν το επίθετό τους στο Gadahn, επηρεασμένοι από το βιβλικό Gideon (Γεδεών).

Στην εφηβεία του άρχισε να μπλέκεται με την death metal μουσική και το 1993, έκανε το δικό τους συγκρότημα τους ‘Aphasia’. Το 1995, σε ηλικία 16 ετών, ο Γκάνταν μετακόμισε με τους παππούδες του στη γειτονιά Floral Park της Santa Ana της Καλιφόρνια, όπου εργάστηκε σε ένα κατάστημα υπολογιστών και άρχισε να σερφάρει στο Διαδίκτυο, όπου προσπαθώντας να γεμίσει το «τεράστιο κενό» του, (όπως λέει ο ίδιος) ερεύνησε τον (ευαγγελικό) Χριστιανισμό, αλλά τον απέρριψε λέγοντας ότι οι "αποκαλυπτικές ασυναρτησίες" του είναι «παρανοϊκές» και κούφιες.. Μετά από λίγο ασπάστηκε το (Σουνίτικο) Ισλάμ και η αποξενώθηκε από τους γονείς του.

Το 1995, σε ηλικία 17 ετών, άρχισε να σπουδάζει για το Ισλάμ στο ‘Islamic Society’ της κομητείας Orange. Τα μέλη της ομάδας μελέτης που ήταν ο Γκάνταν ήταν νέοι ισλαμιστές φονταμενταλιστές, οι οποίοι είχαν σχέσεις με τον υπεύθυνο του τζαμιού, Haitham Bundakji," στον οποίο έκαναν αναφορά για τον ‘Danny, τον Εβραίο’ που "φορούσε δυτικά ρούχα και ήταν υπερβολικά φιλικός με τους Εβραίους".

Σύμφωνα με τους γονείς του, ο Adam αργότερα, "συνελήφθη και καταδικάστηκε για επίθεση στον πρώην μέντορά του Haitham Bundakji τον Μάιο του 1997. " Έμεινε δύο ημέρες στη φυλακή.

Το 1998 έφυγε για το Πακιστάν, όπου παντρεύτηκε μία Αφγανή και διατήρησε επαφή με την οικογένειά του μέχρι το Μάρτιο του 2001, όπου κάθε επαφή μετά σταμάτησε. Στους γονείς του έλεγε ότι εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Ξεκίνησε να υποστηρίζει την Τζιχάντ στα τέλη του 1990.

Ακολουθεί άρθρο του Kurt Nimmo του http://www.prisonplanet.com/ από τις 13 Σεπτεμβρίου 2005, που θεωρεί τον Gadahn, άνθρωπο που καθοδηγείται από την CIA.

Είναι άραγε τυχαία η αναφορά που έκαναν όλα τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης στον «τρομοκράτη» Adam Yahiye Gadahn, κατά την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου; «Το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο να μιλάει σαν αμερικάνος με καλυμμένο πρόσωπο για τον οποίον οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι είναι ο Adam Yahiye Gadahn, Αμερικάνος από τη Νότια Καλιφόρνια που ασπάστηκε το Ισλάμ και καταζητείται για ανάκριση από το FBI», αναφέρει το ABC News. "Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι κάποιος που μιλάει αμερικάνικα θα μπορούσε να έχει επιλεγεί για το θέμα της απειλής κατά του Λος Άντζελες για να εμφανίζεται το μήνυμα πιο δυσοίωνο." Ή μήπως «επιλέχθηκε» από τους καθοδηγητές του, για άλλο λόγο-για να μας δώσουν την εντύπωση για μια ακόμη φορά, ότι οι Αμερικάνοι ασχολούνται με την Αλ Κάιντα.

Ακολουθεί το άρθρο στα αγγλικά ΕΔΩ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: