Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΗΠΑ: Εκστρατεία διαμαρτυρίας για τον «βιασμό στις πύλες και το εικονικό στριπτίζ στα αεροδρόμια» από τα μέτρα ασφάλειας του Ομπάμα


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Μια εκστρατεία για να «θαφτεί» η Ουάσιγκτον από μια θάλασσα από επιστολές διαμαρτυρίας για τις ενισχυμένες και διεισδυτικές νέες διαδικασίες ασφαλείας στα μεγάλα αεροδρόμια των ΗΠΑ έχει ως στόχο να μαζέψει ένα εκατομμύριο επιστολές που θα παραδοθούν έως τα Χριστούγεννα.
Η αμερικανική κυβέρνηση έχει γίνει δέκτης εντονότατων αντιδράσεων του επιβατικού κοινού στις ΗΠΑ, σχετικά με τα νέα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρομία που έχει επιβάλλει. Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν την χρήση σαρωτών σώματος (οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο!). και σωματική ψηλάφηση επιβατών που αρνούνται να περάσουν μέσα από σαρωτές.
Στην πρώτη φωτογραφία πάνω: υπάλληλος του Οργανισμού Transportation Security Agency (TSA) ‘ψάχνει’ ανάμεσα στα στήθη μίας γυναίκας στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, ενώ στην εφημερίδα υπάλληλος του αεροδρομίου του Salt Lake έχει αναγκάσει τον άνθρωπο που θέλει να ταξιδέψει να κατεβάσει τα παντελόνια του μπροστά του). Οι άνθρωποι υφίστανται απίστευτη γελοιοποίηση και εξευτελισμό, τους αναγκάζουν να κατεβάζουν τα παντελόνια, αγγίζουν τα απόκρυφα μέρη τους και για αυτό αυτοί που διαμαρτύρονται μιλάνε για καθαρή σεξουαλική παρενόχληση. Αν σε ακουμπήσει ο συνάδελφός σου, ο εργοδότης, σου ο καθηγητής σου ή ένας άγνωστος σε απόκρυφα μέρη είναι σεξουαλική παρενόχληση. Αν όμως το κάνει «το κράτος» δεν είναι.. Υπάρχει ακόμη κίνδυνος να μεταδοθούν ασθένειες, όταν ο υπάλληλος ‘ψαχουλεύει’ τον ένα και μετά πάει στον άλλο και ούτω καθεξής. Ο Ομπάμπα παρόλη την κατακραυγή, στηρίζει τα μέτρα ασφαλείας. «Τους καταλαβαίνω» λέει, «αλλά προέχει η ασφάλεια».
Η φωτογραφία είναι από την πρωτοβουλία http://flywithdignity.org/ («Πέτα με Αξιοπρέπεια»)
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι, όταν το Κογκρέσο δει τι έρχεται, ο «βιασμός της πύλης » και το εικονικό στριπτίζ ή θα λήξει», δήλωσε ο Joseph Farah, εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του WND και ο διοργανωτής της εκστρατείας. Μία προηγούμενη εκστρατεία που στράφηκε στην ανακοίνωση του Κογκρέσο για την μεγάλη δαπάνη και τις συνταγματικές υπερβολές πέτυχε να παραδοθούν 9 εκατομμύρια "ροζ έγγραφα απόλυσης" σε μεμονωμένα γραφεία του Καπιτωλίου νωρίτερα αυτό το χρόνο.
Το πρόγραμμα είναι απλό, γρήγορο και οικονομικό, λέει ο Farah. Θα επιτρέπει στους ανθρώπους να στείλουν 537 επιστολές προς τον Μπαράκ Ομπάμα, την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Τζάνετ Ναπολιτάνο (την λεγόμενη και "Big Sis" δηλ. 'Μεγάλη Αδελφή') και κάθε μέλος του Κογκρέσου πληρώνοντας 29,95 δολάρια. Για να γίνει ένας τέτοιος άθλος χωρίς το πρόγραμμα θα κοστίσει περισσότερο από 206 δολάρια μόνο για τα ταχυδρομικά τέλη. Αλλά τα γράμματα της εκστρατείας δεν ταχυδρομούνται απλώς. Θα παραδοθούν εγγυημένα στο Κογκρέσο και σε άλλα κυβερνητικά γραφεία μέσω της Fed Ex.
«Ας βγάλουμε τον τρόμο έξω από τα αεροδρόμια», λέει ο Farah. "Τιμωρούμε τους λάθος ανθρώπους για τον τρόμο στους ουρανούς μας. Τιμωρούμε τους πάντες για τις αμαρτίες των λίγων. Αυτό είναι παράλογο".
Η εκστρατεία του Farah λέγεται C.E.A.S.E (‘παύση’) Cease Enhanced Airport Security Excesses - Παύσατε τις Ενισχυμένες Υπερβάσεις Ασφαλείας στο Αεροδρόμιο - και στέλνει το πρώτο μισό εκατομμύριο επιστολών διαμαρτυρίας στο Κογκρέσο, τον Μπαράκ Ομπάμα και την Γραμματέα της Εσωτερικής Ασφάλειας, Janet Napolitano.
"Το WND έχει μια μεγάλη ιστορία με αυτά τα είδη των εκστρατειών, αφού είναι γνωστό ότι έστειλε 9 εκατομμύρια τέτοια ‘ροζ μπιλιετάκια’ στο Κογκρέσο πέρυσι, παρέχοντας στα μέλη την έγκαιρη προειδοποίηση του τι επρόκειτο να συμβεί στις ενδιάμεσες εκλογές», υπενθύμισε ο Farah. «Πιστεύω ότι μια παρόμοια επιτυχία θα κάνει να τερματιστεί αυτό το τεράστιο πρόγραμμα της χωρίς λόγο ακτινοβολίας, κακοποίησης και ουσιαστικά στριπτίζ-έρευνας των Αμερικάνων που απλώς θέλουν να μπουν σε ένα αεροπλάνο. Αυτός είναι ο Μεγάλος Αδελφός στα χειρότερά του."
"Προτρέπω τους Αμερικανούς να σταματήσουν να ενεργούν σαν ποντίκια", δήλωσε ο Farah. "Αυτός δεν είναι ο αμερικανικός τρόπος. Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε μπροστά σε αυτή την κατάχρηση αλλιώς θα βρεθούμε μπροστά σε μία ανεξέλεγκτη κυβέρνηση."
Ήδη, πολλά μέλη του Κογκρέσου επέκριναν τις νέες ρυθμίσεις ασφαλείας, και ο Ρεμπουπλικάνος Ron Paul πρότεινε να σταματήσει η σχετική νομοθεσία.
«Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι κάποια ρύθμιση να μπορέσει να βρει το δρόμο της μέσα από το λαβύρινθο της Ουάσιγκτον», δήλωσε ο Farah. "Θέλω να συγκεντρωθεί αρκετή πίεση αυτή τη στιγμή για να αναγκάσει την κυβέρνηση Ομπάμα να κάνει πίσω."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Στο ΒΙΝΤΕΟ: Ο Alex Jones μιλάει με τον τ. δικαστή Andrew Napolitano (o οποίος είχε αντιταχθεί και στην τυραννία του Μπους) για το θέμα (1ο μέρος)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για φαντάσου όμως και τον υπάλληλο του οποίου η εργασία είναι να "χουφτώνει" άτομα του ιδίου φύλου όλη μέρα!

SkyWatcher είπε...

Εξαρτάται τον "προσανατολισμό" του...