Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αυστριακός που τραγουδούσε ‘γιοντελ-έ-ι-οοο’ τιμωρήθηκε από δικαστήριο, γιατί ενοχλούσε την προσευχή των μουσουλμάνων γειτόνων


Για να καταλάβετε τι είναι το γιόντελ (παραδοσιακό μακρόσυρτο τυρολέζικο τραγούδι, δημοφιλές στην Αυστρία και Ελβετία)…

Πρόστιμο επέβαλε δικαστήριο σε ένα Αυστριακό επειδή τραγουδούσε γιόντελ, ενώ κούρευε το γκαζόν του, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Η εφημερίδα Kronen Zeitung ισχυρίζεται ότι στον Helmut G., δικαστήριο στο Graz, Styria, της Αυτρίας τον τιμώρησε γιατί το yodelling του προσέβαλε τους μουσουλμάνους γείτονές του.

Το δικαστήριο τιμώρησε τον 63χρονο Αυστριακό, ύστερα από μήνυση των μουσουλμάνων γειτόνων του, γιατί έκρινε ότι με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να τους κοροϊδέψει και να μιμηθεί το κάλεσμα του μουεζίνη. Η εφημερίδα γράφει ότι στον Αυστριακό επιβλήθηκε πρόστιμο 800 Ευρώ, αφού ο δικαστής έκρινε ότι προσπάθησε να τους προσβάλει και να κοροϊδέψει την πίστη τους. Οι μουσουλμάνοι, των οποίων η εθνικότητα δεν αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ, βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στη μέση μιας προσευχής, όταν ο Αυστριακός άρχισε να τραγουδάει γιοντελ-έ-ι-οοο’...

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να μιμηθώ τον μουεζίνη ή να τους δυσφημήσω. Απλά άρχισα να τραγουδώ για λίγο το γιόντελ, επειδή ήμουν σε καλή διάθεση" δήλωσε ο άντρας στην εφημερίδα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δώσε....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να προσέχουμε μη χτυπήσει καμμιά καμπάνα όταν προσεύχονται οι μουσουλμάνοι μας στην Αθήνα.Θα μας σύρουν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα τους δικαιώσει κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Ας προσέχαμε πριν από 10 χρόνια, τώρα είναι πολύ αργά...Τουρκοκρατία με gadgets! Θλιβερό, λογομαχούσαν οι Έλληνες γιά το ποιός θα φανεί ο πλέον προοδευτικός και ανεκτικός την ώρα που μας έσκαβαν το λάκκο! Η προδότες κρατούντες,οι Νεο-ραγιάδες,και εμείς οι "γραφικοί" που τα λέγαμε ΌΛΟΙ θα φάμε φρίκη! Παρηγορούμαι από την Γραφή.