Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Γερμανικό ντοκιμαντέρ ‘The Quran on My Mind’. Πως ένας νεαρός Γερμανός μετατρέπεται σε φανατικό μουσουλμάνο


Αξιοσημείωτο γερμανικό ντοκιμαντέρ που δείχνει την σταδιακή ριζοσπαστικοποίηση και ηθική σκληρότητα του νεαρού Barino Barzoum από την Κολωνία. Γιος Αιγύπτιου Κόπτη χριστιανού πατέρα και Γερμανίδας Καθολικής μητέρας.

Το βίντεο - ντοκουμέντο καταγράφει με λεπτομέρειες πώς ο Barino από ‘τυπικός’ χριστιανός γίνεται πιστός μουσουλμάνος και από εκεί και πέρα μετατρέπεται σε φονταμενταλιστή και υπερασπιστή του νόμου της Σαρία. Αφιερώνεται στην μελέτη του Κορανίου και ρωτάει τους πνευματικούς του δασκάλους στο τζαμί. Μαθαίνει ότι όχι μόνο δεν πρέπει να έχει φίλους «άπιστους», χριστιανούς και Εβραίους, αλλά πρέπει και να τους μισεί. Ότι η συνταγή / εντολή που του δίνει το Κοράνι είναι ο πόλεμος. Μαθαίνει από το διαδίκτυο, για τους βομβιστές που σκοτώθηκαν στο όνομα του Αλλάχ και ότι το καλύτερο για έναν μουσουλμάνο είναι να ενωθεί με την τζιχάντ και είτε να σκοτώσει είτε να σκοτωθεί και έτσι θα πάει στον Παράδεισο. Σταματάει την δουλειά του για να έχει όσο γίνεται λιγότερες επαφές με τους απίστους που κατά το Κοράνι, είναι χειρότεροι από τα ζώα.

1.

2.

3.


Και η έκπληξη στο τέλος, όπου αναφέρεται σε βίντεο, ότι σε μεταγενέστερο χρόνο, ο Barino άφησε το Ισλάμ και προσχώρησε στην Κοπτική εκκλησία. Σήμερα προειδοποιεί για την απειλή του ριζοσπαστικού Ισλάμ στην Ευρώπη. Ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές ότι ως «αποστάτης» πρέπει να πεθάνει. Παρόλα αυτά διαχωρίζει τους μουσουλμάνους - που τους θεωρεί υπέροχους ανθρώπους - από την ιδεολογία.


Πηγή: http://kitmantv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: