Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Το 1984 καταφτάνει στην Αμερική



ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – Η Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), Janet Napolitano (η αποκαλούμενη και 'Big Sis' δηλ. 'Μεγάλη Αδελφή') ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της εθνικής καμπάνιας του Υπουργείου που ονομάζεται "Αν δεις κάτι, πες κάτι" (If You See Something, Say Something) για τις εκατοντάδες των καταστημάτων Walmart σε ολόκληρη τη χώρα, εγκαινιάζοντας μια νέα εταιρική σχέση μεταξύ του Υπουργείου (DHS) και της Walmart για να βοηθήσουν την αμερικανική κοινή γνώμη να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της προστασίας του αμερικάνικου έθνους.
«Η εσωτερική ασφάλεια ξεκινά με την ασφάλεια της ιδιαίτερης πατρίδας του καθενός, και ο καθένας από εμάς τώρα, διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στο να διατηρηθεί η χώρα μας και οι κοινότητές μας ασφαλείς", δήλωσε η υπουργός Napolitano. "Επικροτώ την Walmart που εντάχθηκε στην εκστρατεία «Εάν δεις κάτι, πες κάτι ». Αυτή η εταιρική σχέση θα βοηθήσει τα εκατομμύρια των αγοραστών σε ολόκληρη την χώρα να αναγνωρίσουν και να αναφέρουν ενδείξεις τρομοκρατίας, εγκλήματος και άλλων απειλών κατά των αρχών επιβολής του νόμου. "
Η εκστρατεία «εάν δεις κάτι, πες κάτι» - που αρχικά τέθηκε σε ισχύ από την Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών της Νέας Υόρκης και χρηματοδοτήθηκε εν μέρει, με 13 εκατ. δολάρια από το Πρόγραμμα Επιχορήγησης για την Ασφάλεια της Διέλευσης του DHS - είναι ένα απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα που θέλει να παρακινήσει το κοινό και τους εργαζόμενοι σε θέσεις κλειδιά να εντοπίζουν και να αναφέρουν ενδείξεις τρομοκρατικών ενεργειών, εγκληματικότητας και άλλων απειλών στις αρχές επιβολής του νόμου.
Περισσότερα από 230 καταστήματα Walmart σε εθνικό επίπεδο ξεκίνησαν την εκστρατεία «εάν δεις κάτι, πες κάτι» σήμερα, με συνολικά 588 καταστήματα Walmart σε 27 κράτη που ενώνονται στην εκστρατεία τις προσεχείς εβδομάδες. Ένα σύντομο μήνυμα βίντεο, που είναι διαθέσιμο εδώ, θα παίξει σε επιλεγμένα σημεία για να υπενθυμίζει στους αγοραστές να επικοινωνήσουν με την τοπική αστυνομία για να αναφέρουν ύποπτες δραστηριότητες.
Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πέντε μηνών, το DHS συνεργάστηκε με κρατικούς, τοπικούς και ιδιωτικούς εταίρους, καθώς και με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο να διευρύνει την εκστρατεία «Εάν δεις κάτι, πες κάτι» και με την Πρωτοβουλία Nationwide SAR στις κοινότητες σε όλη την χώρα -συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης επέκτασης σε όλες τις πολιτείες της εκστρατείας «αν δεις κάτι, πες κάτι» σε όλη την Μινεσότα και το Νιου Τζέρσεϊ. Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν το Mall of America, το American Hotel & Lodging Association, το Amtrak, το Washington Metropolitan Area Transit Authority, τον αθλητικές και γενικές αεροπορικές βιομηχανίες, καθώς και κρατικά και τοπικά κέντρα «σύμμειξης» (κέντρα σύνθεσης πληροφοριών από πολλαπλές πηγές και παραγωγής αποφάσεων, τα λεγόμενα ‘fusion centers’), σε όλη τη χώρα.
Στους επόμενους μήνες, το Υπουργείο θα συνεχίσει να διευρύνει την εκστρατεία «εάν δεις κάτι, πες κάτι» σε εθνικό επίπεδο με δημόσια εκπαιδευτικά υλικά και εργαλεία προβολής που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις της Αμερικής, παραμένουν οι κοινότητες και οι πολίτες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη διατήρηση της ασφάλειας.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.infowars.com/ (από ΕΔΩ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά, σε ευχαριστώ, όχι μόνο για την συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά για την ύπαρξη του ιστολόγιου "κόκκινος ουρανός" που το παρακολουθώ καθημερινώς.
Ή ανάρτηση για το English Defence League είναι διαφωτιστική.

Όταν δε δι’ όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του Χρυσίου το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μιαν γενικήν Οικονομικήν κρίσιν, θ α εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα π λ ή θ η εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.
(Απόσπασμα από το 3ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)

Ένας συνοδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

Ο Χόνεκερ σε καπιταλιστική έκδοση.
Η...δικαίωση της...συγχωρεμένης Ανατολικής Γερμανίας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω να φοβιθω τιποτα απο κατι τετοιο! Ουτε απο τις δημοσιες καμερες φυσικα.

Εκτος αν εχω σχεδιο να κλεψω τραπεζες για να τα δωσω στους φτωχους...

Το μαθατε; Μαζευτικαν καποιοι ζαμπλουτοι να τα δωσουν σε ανθρωπιστικες κ.α.
Κοκκινε Ουρανε- Να δειχνεις και τα καλα, δεν υπαρχει μονο σκοταδι,

SkyWatcher είπε...

Προς τρίτον ανώνυμο:
Εάν εννοείς ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ να βρίσκει καλά νέα και να τα παρουσιάζει, το παλεύω αλλά δεν μου βγαίνει. Ό,τι βρίσκουμε πάντως το βάζουμε.
Την είδηση περί ζάμπλουτων δεν την κατάλαβα. Για κάνε ανάλυση.