Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

«Οι λευκοί Βρετανοί θα αποτελούν μειοψηφία στο μέλλον»


Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο βρετανός καθηγητής Ντέβιντ Κόουλμαν, σύμβουλος της κυβέρνησης για δημογραφικά θέματα, σε άρθρο του στο περιοδικό Prospect. Ο κ. Κόουλμαν ισχυρίζεται πως το τεράστιο κύμα μετανάστευσης προς την Βρετανία αναμένεται να αλλάξει ριζικά την δημογραφική εικόνα της χώρας, σε σημείο που μέχρι το 2060 η εικόνα του λευκού Βρετανού θα αποτελεί εξαίρεση.

Το 1988 η Στατιστική Υπηρεσία της Μεγάλης Βρετανία προέβλεπε πως πληθυσμός θα αυξηθεί στα 65 εκατομμύρια το 2051 και έπειτα θα σημειωθεί μείωση. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν κάνουν όμως λόγο για την συνεχή αύξηση του πληθυσμού που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 85 εκατομμύρια το 2083. Ο κ. Κόουλμαν υποστηρίζει πως με αυτούς τους ρυθμούς οι λευκοί Άγγλοι, Ουαλοί, Σκοτσέζοι και Ιρλανδοί, από το 80% του πληθυσμού σήμερα, θα αποτελούν μόλις το 20% σε 60 χρόνια.

Το άρθρο του έχει ήδη συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια καθώς πολλοί ακαδημαϊκοί θεωρούν την ορολογία του κ. Κόουλμαν αναχρονιστική και ρατσιστική.

Πηγή

Δείτε ένα παλαιότερο βίντεο για την περιοχή γύρω από το γήπεδο Γουέμπλει..


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζει αυτός ο εκπρόσωπος του BNP,στο παραπάνω βίντεο,ότι αυτό που μας έδειξε είναι χάλι,τότε πρέπει να δει το κέντρο της Αθήνας.Αν φοβάται εκεί τότε στην περιοχή πέριξ της Αθηνάς θα κατουρηθεί από το φόβο του.Βλέποντας ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα θα μας λυπηθεί κιόλας.Εμείς βέβαια ακόμη και δεν έχουμε τζαμί.