Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΗΠΑ: Αεροδρόμιο έκλεισε για μία ώρα εξαιτίας ενός κατεψυγμένου κοτόπουλου!


Καθώς η ασφάλεια των αεροδρομίων μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε μια μεγάλη σκοτούρα, κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου των χριστουγεννιάτικων διακοπών, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έτοιμοι για καθυστερήσεις ‘οποιασδήποτε αιτίας’. Η αιτία της καθυστέρησης της μίας ώρας, για τους ταξιδιώτες του Αεροδρομίου Lafayette Regional Airport της Λουιζιάνα την Τρίτη το πρωί, ήταν ‘φτερωτή’…

Το αεροδρόμιο είχε κλείσει για λίγο μέχρι οι αρχές να διερευνήσουν ένα ύποπτο πακέτο που αποδείχτηκε ότι περιείχε ένα κατεψυγμένο κοτόπουλο και ένα φακό κεφαλής, είπε ο υπολοχαγός Craig Stansbury, εκπρόσωπος του γραφείο του σερίφη του Lafayette.

Η Αστυνομία έλαβε κλήση από το αεροδρόμιο περίπου στις 10:48 π.μ. την Τρίτη, αφότου ένας υπάλληλος TSA (που περνάνε από σκάνερ τους επιβάτες ή τους ξεγυμνώνουν και τους ψαχουλεύουν) είδε ένα πακέτο μέσα από τη διαδικασία ελέγχου.

Σύμφωνα με τον Stansbury, το περίγραμμα των καλωδίων από το φακό κεφαλής καλύπτονταν από μια άλλη εικόνα, που, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αποδείχτηκε, ότι ήταν κοτόπουλο.

Ο συνδυασμός έδειξε μία περίεργη και όχι εύκολα αναγνωρίσιμη εικόνα, έτσι ώστε ο εργαζόμενος ειδοποίησε το υπόλοιπο προσωπικό ασφαλείας.

Ο τερματικός σταθμός εκκενώθηκε, ενώ το πακέτο εξετάστηκε.

Ο Stansbury είπε ότι τα ειδικά σκυλιά για τις βόμβες και άλλοι μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν για να βεβαιωθεί ότι το πακέτο δεν περιείχε τίποτα επικίνδυνο.

Τα καλώδια που προέρχονται από τον φακό έκαναν το κοτόπουλο να μοιάζει ιδιαίτερα ύποπτο, είπε.

Σύμφωνα με τις αρχές, το κοτόπουλο, αναφέρθηκε, ότι ήταν γεμιστό με καραβίδες.

Το ελεύθερο δόθηκε γύρω στις 11:45 π.μ., και οι δραστηριότητες του αερολιμένα συνεχίστηκαν κανονικά.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: