Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες

Γράφει το blog eleftheri-epistimi.blogspot.com/:

Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ

Είχαμε γράψει στις 23/11/2010 ότι στην Αμερική προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».

Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να βρουν οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων ένα άλλο τρόπο για να ξεπεράσουν το συνταγματικό κώλυμα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», μετά την έγκρισή του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα.

Έκαναν ότι γίνεται και στην Ελλάδα. Σιωπηρά το επισύναψαν ως τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με το πέρασμα από την καθαρεύουσα στην δημοτική και δεκάδες άλλες τροπολογίες. Όπως η αυταρχική τροπολογία για να συμμαζευτούν οι φορτηγατζήδες που κατατέθηκε νύχτα, ως ουρά σε άλλο νομοσχέδιο.

Οι συγκλητικοί που ψήφισαν υπέρ του S 510:

Akaka (D-HI)Alexander (R-TN)Barrasso (R-WY)......Baucus (D-MT)Bayh (D-IN)Begich (D-AK)Bennet (D-CO)Bingaman (D-NM)Boxer (D-CA)Brown (D-OH)Brown (R-MA)Burr (R-NC)Burris (D-IL)Cantwell (D-WA)Cardin (D-MD)Carper (D-DE)Casey (D-PA)Collins (R-ME)Conrad (D-ND)Coons (D-DE)Corker (R-TN)Dodd (D-CT)Dorgan (D-ND)Durbin (D-IL)Enzi (R-WY)Feingold (D-WI)Feinstein (D-CA)Franken (D-MN)Gillibrand (D-NY)Grassley (R-IA)Gregg (R-NH)Hagan (D-NC)Harkin (D-IA)Inouye (D-HI)Johanns (R-NE)Johnson (D-SD)Kerry (D-MA)Klobuchar (D-MN)Kohl (D-WI)Landrieu (D-LA)Lautenberg (D-NJ)LeMieux (R-FL)Leahy (D-VT)Levin (D-MI)Lieberman (ID-CT)Lincoln (D-AR)Lugar (R-IN)Manchin (D-WV)McCaskill (D-MO)Menendez (D-NJ)Merkley (D-OR)Mikulski (D-MD)Murray (D-WA)Nelson (D-FL)Pryor (D-AR)Reed (D-RI)Reid (D-NV)Rockefeller (D-WV)Sanders (I-VT)Schumer (D-NY)Shaheen (D-NH)Snowe (R-ME)Specter (D-PA)Stabenow (D-MI)Tester (D-MT)Thune (R-SD)Udall (D-CO)Udall (D-NM)Vitter (R-LA)Voinovich (R-OH)Warner (D-VA)Webb (D-VA)Whitehouse (D-RI)Wyden (D-OR)

Αυτοί που ψήφισαν κατά:

Bennett (R-UT)Bond (R-MO)Brownback (R-KS)Bunning (R-KY)Chambliss (R-GA)Coburn (R-OK)Cochran (R-MS)Cornyn (R-TX)Crapo (R-ID)DeMint (R-SC)Ensign (R-NV)Graham (R-SC)Hatch (R-UT)Hutchison (R-TX)Inhofe (R-OK)Isakson (R-GA)Kyl (R-AZ)McCain (R-AZ)McConnell (R-KY)Nelson (D-NE)Risch (R-ID)Roberts (R-KS)Sessions (R-AL)Shelby (R-AL)Wicker (R-MS)

Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε το πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβανόταν ο νόμος S510 με συνολικές ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικάνο να τον ψηφίζει.

Εδώ οι ψήφοι στην Βουλή http://clerk.house.gov/evs/2010/roll622.xml

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Δείτε το βίντεο όπου στον Steven Miller, Αμερικάνο αγρότη από το CLARKSTON, Ga., επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 δολαρίων γιατί καλλιεργούσε λαχανικά στον κήπο του. Ο Steve Miller λέει ότι καλλιεργεί μπρόκολα, λάχανα και άλλα εδώ 15 χρόνια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν;!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που όσοι το μαθαίνουν... εκπλήσσονται!!!!
Κόκκινε Ουρανέ, βάζε σε παρακαλώ μια υποσημείωση σε κάθε άρθρο σου ότι όλα αυτά αναφέρονται στις προφητείες των αγίων και στη αποκάλυψη του Ιωάννη... ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην Αποκάλυψη;Που το είδες;
Αναλυτικότατα;Όλο γενικόλογες παρομοιώσεις είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ότι θα ερχόταν η στιγμή να διώκομαι σαν χασισοκαλλιεργητής, αν έχω μια ντοματιά στο παρτέρι. Τι να πω !
Μένω άφωνος !

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι απλά γενικόλογες παρομοιώσεις.
Είναι Θεόπνευστά λόγια με αλληγορική σημασία.
Σκέψου ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έζησε 2000 χρόνια πρίν, είδε πράματα τα οποία θα συνέβεναν 2000+ χρόνια μετά...

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ασχολούνται με τη "συνομωσιολογία" εύκολα αντιλαμβάνονται πράγματα που οι περισσότεροι δεν μπορούν να κατανοήσουν ή να αντιληφθούν. Τα μηνύματα που περνούν μέσω των τηλεοπτικών δεκτών είναι σε κορύφωση κυρίως το τελευταίο διάστημα...

Αναφέρω μερικά...

Διαφημίσεις αυτοκινήτων, καρτοκινητών, απορυπαντικών που περικλείουν τη φράση "νέα... εποχή"

Πρόεδρος σωματείου "θιγμένος" και καλά... από την κρίση... παρότρυνε τον κόσμο και την... κυβέρνηση να συμβάλλουν στην προώθηση της... νέας εποχής...

Παγίωση της έννοιας "νεανικό κοινό 15-44 χρονών..."
Ποιά η σχέση με τις περικοπές των ευτελών συντάξεων και εν συνεχεία με την κατάργηση αυτών θα έπρεπε να σας βάλει σε... σκέψεις....

Καταπάτηση και εξευτελισμός Ιερών Ναών με συναυλίες... αλληλεγγύης... με ταυτόχρονο αποκλεισμό των εξεγερθέντων ενοριτών της... περιοχής...

Μεταμεσονύχτιες διαφημίσεις των... Ρωταριανών...!!!

Πρωθυπουργοί αρχηγοί κομμάτων υπουργοί βουλευτές δημοσιογράφοι σε κάθε τους φράση εμπεριέχουν όρους και φράσεις που παραπέμπουν στην επιτακτική προώθηση της νέας εποχής...

Αλήθεια, έχει ποτέ του κάποιος αναζητήσει τελικά ΤΙ ΣΚΑΤΑ είναι αυτή η νέα εποχή, από ποιούς ξεκίνησε, ποιοί την προωθούν και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλα αυτά που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για όλα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας;

Αλλά δεν χρειάζεται!
Είπαμε...
αυτά είναι... συνομωσίες!...

Στέφανος είπε...

Na υποθέσουμε ότι, όταν έρθουν τα έσχατα χρόνια και η εμφάνιση του Θηρίου-666, κάποιοι θα θελήσουν να καταστρέψουν και την τελευταία ελπίδα για επιβίωση στους ομολογητές εκείνους που θα αρνηθούν το σφράγισμα. "Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο". Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριο ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ολοφάνερο ότι πλησιάζει η μέρα της Κρίσης...
Άντε γιατί σε λίγο θα χρεώνουν τις ανάσες για σπατάλη αέρα και τις...κλανιές για την μόλυνση του

http://www.youtube.com/watch?v=LbFQBHucBdU&feature=player_embedded