Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ο νόμος της Σαρία έφτασε και στην Αθήνα. Επιτίθενται σε γυναίκες που "ντύνονται προκλητικά"


Κρούσματα επιθέσεων εναντίον γυναικών στο κέντρο της Αθήνας από φανατκούς με πρόσχημα την προκλητική τους ενδυμασία κατά το Ραμαζάνι

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 23/1/1001- ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

Το νόμο της Σαρία έχουν επιβάλει σε ορισμένες περιοχές-γκέτο γύρω από το κέντρο της Αθήνας ομάδες λαθρομεταναστών που προέρχονται από ισλαμικές χώρες.

Πρόκειται για περιοχές όπου έχουν συμβεί ακόμη και επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών, επειδή το ντύσιμό τους κρίθηκε ότι όταν «προκλητικό» για τα ήθη και τα έθιμά τους.

Ενδεικτικά να σημειώσουμε τον προπηλακισμό που είχε σημειωθεί εναντίον δύο νεαρών γυναικών κατά το Ραμαζάνι, πριν από μερικούς μήνες, στην περιοχή της Πλατείας Αττικής, επειδή πέρασαν μπροστά από το πεζοδρόμιο κτιρίου, το υπόγειο του οποίου είχε μετατραπεί σε παρόνομο τζαμί από Αφγανούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες.

Όπως είχαν υποστηρίξει τότε οι δράστες της επίθεσης, οι δύο κοπέλες φορώντας «προκλητική ενδυμασία» δεν σεβάστηκαν την «ιερότητα» του χώρου και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Το γεγονό βεβαίως ότι ο χώρος ήταν δημόσιος και σίγουρα εκτός του παράνομου τζαμιού μικρή σημασία είχε για τους ίδιους.

Την ίδια στιγμή υπό την πλήρη ανοχή της ελληνικής Πολιτείας ομόθρησκοί τους πρωταγωνιστούν σε ένα απίστευτο όργιο εμπορίας ναρκωτικών και εκμετάλλευσης γυναικών από λαθρομετανάστες που προέρχονται κυρίως από τη Νιγηρία, τη Σομαλία και τις χώρες της Βορείου Αφρικής.

Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες δεν φαίνεται να ενοχλούν κανέναν, ούτε βεβαίως και την Ελληνική Αστυνομία η οποία σε ρόλο παθητικού θεατή απλώς παρακολουθεί όλο αυτό το αλισβερίσι που γίνεται «κάτω από τη μύτη της».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως παρατηρείται και ένα άλλο φαινόμενο που έχει να κάνει με την εξαφάνιση μεγάλου ποσοστού από τα αδέσποτα ζώα που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Αθήνας.

Τα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει «μεζές» για τους λαθρομετανάστες, ο αριθμός των οποίων έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που τα διάφορα συσσίτια που διοργανώνουν οι δήμοι, η Εκκλησία και διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις αδυνατούν να ικανοποιήσουν όλη τη ζήτηση για τροφή. Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις γάτες και τους σκύλους, σειρά έχουν πάρει τα περιστέρια.

Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας υπολογίζεται σε πάνω από 2 εκατομμύρια. Η πλειονότητά τους προέρχεται από χώρες όπου κυριαρχούν το ακραίο Ισλάμ και ο νόμος της σαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

6 σχόλια:

Γιώργος Αντωνίου είπε...

Γίνονται ολα αυτά και θα γινουν και χειρότερα παντα με προτροπή και την σιωπηρή άδεια της κυβέρνησης αλλά να το ξέρετε πως ειναι καλύτερος ο εχθρος που γνωρίζεις παρα αυτός που σου κάνει το φίλο.

Οι σκοτεινές δυνάμεις τα βρίσκουν λιγο δύσκολα τελευταία.

Επιχειρούν να αρχίσουν ταραχές και πολέμους παντού προκειμένου να περάσουν τα μεγαλεπίβολα σχέδια τους που βλέπουμε να αποτυγχάνουν παγκοσμίως, οπως η καρτα του πολίτη στην Αγγλία, ο αποτροχιασμός της φορολόγησης του διοξειδίου του άνθρακα στην Κοπεγχάγη και το Κανκούν, και το πιο γλυκο απ΄ολα βεβαια που συνέβη εχτες στην Τυνησία οπου η τυραννία αναγκάστηκε να δειξη το αληθινό της πρόσωπο με αποτέλεσμα η αστυνομία να ενωθή με τον κόσμο.

Μην σκοτώνετε ο ενας τον αλλον γιατί οι πονηρολόγοι γελάνε με τα χάλια μας. Μην τους κάνετε το χατήρι.

Η κυβέρνηση εκτελεί μεθοδευμένη αργη γενοκτονία κατα του Ελληνικού λαου.
Δουλέψτε σκληρά παρτε πισω την εξουσία απο τους στιγερούς δολοφόνους που κάθησαν στο σβέρκο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ψιλοάσχετο αλλά ενδιαφέρον...

http://www.styx.gr/index.cfm

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2011
Κύριοι,
Η "σάρια" και ειδικά το ποινικό της μέρος, δεν είναι μονόδρομος.
Μπορεί να εφαρμοσθεί κι επί εγκληματούντων μουσουλμάνων που δεν την έχουν αποκηρύξει ενόρκως και εγγράφως, ειδικά όσων προέρχονται από χώρες όπου η σάρια εφαρμόζεται.
Σε περίπτωση κλοπής π.χ., εφ΄ όσον αυτή γίνεται για πρώτη φορά, κόβεται το χέρι από τον καρπό, τη δεύτερη φορά που ο ίδιος διπράξει κλοπή το χέρι κόβεται από τον αγκώνα, και ο δράστης αποκαλείται υποψήφιο πτώμα, στην τρίτη και φαρμακερή κλοπή ο δράστης αποκεφαλίζεται.
Σε πλείονες άλλες σοβαρές έκνομες πράξεις ο δράστης αποκεφαλίζεται.
Από αυτές τις "ενάρετες" κοινωνίες
με αυτού του είδους τον "πολιτισμό", οριοθετούμενο από μια μειοψηφία κρατούντων, μας ήλθαν οι κατευθυνόμενοι, από συγκεκριμένα διαλυμένα κράτη και κατατυρανούμενες από κάθε άποψη κοινωνίες, θύματα περιστάσεων ή κατ΄ εντολήν, λαθρομετανάστες για να συμβάλουν με τον "πολιτισμό" τους στη δόμηση της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας που διαφήμιζαν, όχι πιά, οι εκτός χώρου "ζύμωσης" της κατοικούντες πολιτικοί, κουλτουρο - κίναιδοι, κουλτουρο - καφουρο - πήδες, νευρωτικές φεμινίστριες και λούγκρες, ψευδο - ανθρωπιστές των Μ.Κ.Ο. και ψηφο - θήρες, πωλούντες, επ΄ αμοιβή, εκδουλεύσεις στην πλουτοκρατία, παντοιοτρόπως αισχροκερδούσα από τη λαθρομετανάστευση, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατοικούν εκεί που οι τριτοκοσμικοί, λαθρομετανάστες και μη, εργάζονται ως βοηθητικό, οικιακό προσωπικό και φυσικά κρατούνται από απόψεως διαμονής σε απόσταση ασφαλείας.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Unknown είπε...

παρ,ολο που συμβαινουν ολα αυτα,που σομαλοι,και νιγηριανοι κρατουν αιχμαλωτους και κακοποιουν ελληνες ναυτικους,που πακιστανοι δηλωνουν οτι σαφως και ειναι με το μερος της τουρκιας αν κατι συμβη,που ελληνιδες δεν τολμουν να περπατησουν επειδη προσβαλουν τα ιερα και τα οσια τους,εχουμε και εσας να μας λετε οτι δεν δημοσιευονται σχολιατα οποια ειναι υβριστικα,εχουν εριστικη διαθεσι κτλ,ασφαλως ουτε κατα διανοια εχετε γνωσι για τα κρατη αυτα,και καλο θα ηταν να κανετε καμμια βολτα προς τα εκει προς αναθεωρησι πολλων των αποψεων σας,δεν γραφω περαιτερω διοτι επειδη πιστευω οτι αυτο το σχολιο θα το φαει η μαρμαγκα κοινως αρκετα κουραστικα διατελω
σκιαδασ λεωνιδας

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο του Ελληνικού λαού 😥

Ανώνυμος είπε...

Mπορεί να κλέψει κάποιος με χέρι χωρίς καρπό;; Παραλογισμός δεν είναι αυτό ; Ποιος το γάφει ; Η Σαρία ; Κατάλαβα....