Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ό,τι είναι να κάνεις κάντο μέχρι τις 20 Μαΐου, μετά ΤΕΛΟΣ!



Μ. Βρετανία: Αμερικάνικη Ομάδα περιοδεύει με τροχόσπιτα και κηρύττει ότι η Αποκάλυψη έρχεται στις 21 Μαΐου…


Για την συγκεκριμένη ομάδα ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ είχε γράψει ΕΔΩ


Κατά συγκυρία, πριν λίγες ημέρες βρήκα αυτό το φυλλάδιο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου! ( Ο Family Radio που δεν υπάγεται σε καμία εκκλησία!)

Άρθρο της Daily Mail:

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να μην κάνουν σκέψεις για το τέλος του κόσμου, ελπίζοντας ότι η Αποκάλυψη, αν έρθει ποτέ, θα έρθει μετά από πολύ καιρό.

Αλλά για μία ομάδα που περιέρχεται με τροχόσπιτα, η Ημέρα της Κρίσεως έρχεται πολύ νωρίτερα ... Στις 21 Μαΐου για την ακρίβεια.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της οργάνωσης Family Radio κατά την ημερομηνία αυτή ένας καταστροφικός σεισμός θα ταρακουνήσει τον κόσμο και το έδαφος θα γεμίσει με «πολλούς νεκρούς».

Εκείνοι που πιστεύουν στον Ιησού θα μεταφερθούν στον ουρανό, ενώ η υπόλοιπη ανθρωπότητα θα ζήσει 153 ημέρες «θανάτου και τρόμου», πριν ο κόσμος τελειώσει οριστικά στις 21 Οκτωβρίου.

Η ομάδα των 10 χριστιανών από το Όκλαντ της Καλιφόρνια, περιέρχεται ολόκληρη τη χώρα με συνοδεία τροχόσπιτων για να φέρει το «φοβερό» μήνυμα της επικείμενης καταστροφής σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Η «Επιχείρηση Καραβάνι» (‘Project Caravan’) όπως ονομάζεται, αποτελείται από μέλη του δικτύου Family Radio, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις εργασίες τους, τις οικογένειές τους και όλα τα υπάρχοντά τους για να συμμετάσχουν σε αυτήν την ‘τελική αποστολή’.

Αποκαλώντας τους εαυτούς τους «πρέσβεις», τα άτομα αυτά ανακατεύουν ‘κωδικούς της Βίβλου’ για να αποδείξουν τη συλλογιστική τους.

Μιλώντας στο CNN ο ηγέτης της ομάδας, 89χρονος Harold Camping, επιμένει κατηγορηματικά ότι η ημερομηνία αυτή είναι ακριβής.

Είπε: «Ξέρω ότι είναι απολύτως αληθές, διότι η Βίβλος είναι πάντα απολύτως αληθής.

«Αν δεν ήμουν πιστός τότε θα ήμουν υποκριτής».

Παρά την κατηγορηματική δήλωσή του, ο Κάμπινγκ είχε και στο παρελθόν κάνει προβλέψεις, σύμφωνα με τις οποίες ο κόσμος θα τελείωνε πριν από τις 4 Σεπτεμβρίου του 1994.

Αυτό, λέει, ήταν ένα λάθος, μια εσφαλμένη ανάγνωση των βιβλικών κωδικών που χρησιμοποιούνται για την αποκρυπτογράφηση της ακριβούς ημερομηνίας της «αρπαγής» (‘rapture’).

Αυτήν την φορά λέει, έκανε σωστά τους υπολογισμούς του, και δεν έκανε ένα λάθος που είχε κάνει την προηγούμενη φορά.

Φωτο: Το καραβάνι του Αρμαγεδδώνα. Η ομάδα διαθέτει πλέον τρία τροχόσπιτα και περίπου 15 οχήματα για να περιοδεύσει τη χώρα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας, υπάρχουν «αποδείξεις» ότι η 21η Μάη του 2011 είναι η Ημέρα της Κρίσης.

Σύμφωνα με αυτούς, ο μεγάλος κατακλυσμός του Νώε σημειώθηκε κατά το έτος 4990 π.Χ., «ακριβώς», 7000 χρόνια πριν.

Εκείνη τον καιρό, ο Θεός είπε στον Νώε ότι είχε επτά ημέρες πριν αρχίσει ο κατακλυσμός.

Λαμβάνοντας ένα απόσπασμα από την επιστολή Β’ Πέτρου 3:08, στην οποία λέγεται ότι μια ημέρα για το Θεό είναι σαν χίλια ανθρώπινα χρόνια, η εκκλησία εξηγεί ότι οι επτά "ημέρες" ισούνται με 7000 ανθρώπινα έτη από τη στιγμή του κατακλυσμού, καθιστώντας το 2011 το έτος της Αποκάλυψης.

Σαν δεύτερη «απόδειξη» της ακριβούς ημερομηνίας, αυτή αποκαλύπτεται αν μετρήσεις προς τα εμπρός από την ακριβή ημερομηνία της Σταύρωσης - 1 Απριλίου, του 33 μ.Χ..

Σύμφωνα με τη συλλογιστική τους, υπάρχουν ακριβώς 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ. μέχρι τις 21 Μαΐου του 2011 – που είναι η εικαζόμενη Ημέρα της Κρίσης.

Αυτός ο αριθμός μπορεί να παρασταθεί ως εξής: 5 x 10 x 17 x 5 x 10 x 17 = 722 500.

Η εκκλησία υποστηρίζει, στη συνέχεια, ότι οι αριθμοί στη Βίβλο έχουν ειδική σημασία, με τον αριθμό 5 που σημαίνει εξιλέωση ή η εξαγορά (λύτρωση), τον αριθμό 10 ως όρος «πληρότητας» και τον αριθμό 17 ο οποίος ισούται με τον Ουρανό.

Η «πρέσβης» Sheila Jonas, μία πιστή του Family Radio, μίλησε για τη χαρά που νιώθει που προσχώρησε στην όχι και τόσο εύθυμη μπάντα των ταξιδιωτών.

Είπε: «Είμαι μέσα μέχρι το τέλος. Είναι τόσο σοβαρό, που δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ.

Δεν θα πρέπει, ωστόσο μιλάει για το παρελθόν της, καθώς: «Δεν υπάρχει καμία άλλη ιστορία να πούμε. ... θέλουμε να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία".

Ταξιδεύοντας με την αυτοκινητοπομπή των πέντε τροχόσπιτων, οι έμποροι της Αποκάλυψης είναι ανένδοτοι ότι ο Ιησούς έρχεται σε τρεις μήνες.

Και για όσους υποθάλπουν αμφιβολίες σχετικά με την ακρίβεια της πρόβλεψης, η ομάδα έχει μια αποστομωτική απάντηση : «Η Βίβλος το εγγυάται».

Με μπλουζάκια και πανό που γράφουν «Τρομερά Νέα» ότι η Μέρα της Κρίσης πλησιάζει, η πρώτη φάλαγγα των πέντε τροχόσπιτων έφτασε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Έχουν τώρα ενωθεί και άλλες δύο φάλαγγες, που ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της χώρας διαδίδοντας το μήνυμά τους.

Ο παλαιότερος οπαδός της αυτοκινητοπομπής, ο 75χρονος Gallegos από την Γιούτα, μοιάζει με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Προκειμένου να συμμετάσχει στο ταξίδι, άφησε πίσω του την 53χρονη γυναίκα του και τα 10 παιδιά του με τις οικογένειές τους.

Άλλοι άφησαν άδεια σπίτια, πούλησαν αντίκες, διέθεσαν συλλογές έργων τέχνης ή εγκατέλειψαν αυτοκίνητα και άλλα ακριβά αντικείμενα για να ενταχθούν στο οδικό ταξίδι του Τέλους.

Και καθώς το τέλος του κόσμου δεν είναι αρκετά κακό, υπάρχει ένα τελευταίο πικρό χάπι, όσο πλησιάζουμε στην Αποκάλυψη.

Προφανώς κανείς από το ‘Family Radio’δεν είναι σίγουρος για το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε μια θέση στον Ουρανό.

Ο Θεός, λένε, έχει προκαθορίσει ήδη, περίπου δύο ή τρία τοις εκατό εκείνων που θα σωθούν στις 21 Μαΐου.

Δυστυχώς για τους υπόλοιπους από εμάς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι να έρθει το τέλος έρχεται. Ξανά.


Δείτε το βίντεο από το CNN:


Και από το ABC:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν μια βδομάδα βρήκα κι εγώ στο αυτοκίνητό μου στην Τρίπολη ένα μικρό χαρτάκι-ημερολόγιο από το family radio με αναφορά σε κάποια μέρα μέσα στο Μάη αλλά δεν το έψαξα.
Είχαν βάλει σε όλα τα αυτοκίνητα από ένα τέτοιο.