Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο ΟΗΕ κήρυξε τον πόλεμο στην Λιβύη! (Βίντεο με τον Alex Jones)


Στο μεταξύ…
Έτοιμοι να συνδράμουμε
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών είχε στο Πεντάγωνο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος με θέμα την κρίση στη Λιβύη υπό το φως της τελευταίας απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. "Έτοιμοι να συνδράμουμε για να γίνει σεβαστή η διεθνής νομιμότητα", αποφάσισαν οι υπουργοί.
"Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε, σε συνεργασία με τους εταίρους και συμμάχους μας, για να γίνει σεβαστή η διεθνής νομιμότητα", δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας μετά το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη.
Η δήλωση του κ. Δρούτσα έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο.
Το ψήφισμα προβλέπει την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Λιβύη και τη λήψη "κάθε άλλου απαραίτητου μέτρου".
Στη δήλωσή του ο κ. Δρούτσας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ζητούμενο είναι η εξεύρεση λύσης στην κρίση της Λιβύης και η ομαλή μετάβαση στη δημοκρατία.
Περισσότερα ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα στείλουμε F16 επιτήρησης.
Φαντάζομαι το σενάριο με το οποίο καταρρίπτεται Ελληνικό σκάφος (πάνε μερικά δις δρχ),συλλαμβάνεται από το στρατό του Κανταϊφι ο πιλότος μας...και παίζουμε το λάδι στη μηχανή των διαπραγματεύσεων.

Theoprovlitos είπε...

Έγραψα κατι σχετικο με την Λιβυη και για τα πραγματικα αιτια της επεμβασης.