Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

EDL: ‘Σπάμε το νόμο της σιωπής - Απαιτούμε δικαιοσύνη για την Charlene Downes’


Συμμορίες βιαστών αποτελούμενες από μουσουλμάνους, κυρίως Ασιάτες ( και περισσότερο πακιστανικής καταγωγής), σπέρνουν τον τρόμο στην Μ. Βρετανία, καθώς δελεάζουν και παρασέρνουν στους δρόμους (‘street grooming’ - δίνοντας και ναρκωτικά) λευκά ανήλικα κορίτσια ηλικίας μεταξύ 11 και 16 ετών και τα χρησιμοποιούν ως «σκλάβες του σεξ».
Η αστυνομία, οι κοινωνικές υπηρεσίες και τα κατεστημένα media τροφοδοτούν μια κουλτούρα σιωπής, αποκρύπτοντας την θρησκεία, την φυλή και το θρησκευτικό - πολιτισμικό υπόβαθρο που γεννάει τέτοιες νοοτροπίες απέναντι στις λευκές γυναίκες.
Μέχρι και ο θιασώτης του πολυπολιτισμού, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, των Εργατικών Τζακ Στρο, δήλωσε ότι τα νεαρά κορίτσια φαίνονται ως εύκολη λεία ή κρέας (‘easy meat’) για εκείνους που δεν βρίσκουν αλλού ‘διέξοδο’, καθώς οι πακιστανικής καταγωγής κοπέλες είναι απλησίαστες.
Η πιο φρικτή ιστορία είναι αυτή της 14χρονης Charlene Downes, από το Blackpool (Μπλάκπουλ), που στις 1 Νοεμβρίου του 2003, αφού χαιρέτησε την μητέρα της, βγήκε για μία βόλτα και «χάθηκε». Ήταν εξαφανισμένη για τρία ολόκληρα χρόνια. Μέχρι που οι αρχές ανακάλυψαν τη ανατριχιαστική αλήθεια. Ιορδανός μουσουλμάνος ιδιοκτήτης καταστήματος κεμπάπ την βίασε, την σκότωσε και μαζί με τον συνέταιρό του, έριξε το άψυχο σώμα της στην μηχανή του κιμά για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Η οργάνωση English Defence League (E.D.L.) που μάχεται κατά της εξάπλωσης του ριζοσπαστικού Ισλάμ στην Μ. Βρετανία, διαμαρτύρεται για την σκόπιμη υποτίμηση της φρικτής είδησης από αρχές και ΜΜΕ, καθώς και τη σιωπή των ΜΜΕ στις εκδηλώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας της οργάνωσης, για απόδοση δικαιοσύνης για τον χαμό της 14χρονης Charlene.
Δείτε το βίντεο:
Αν το θύμα ήταν μουσουλμάνα ή μέλος της κάθε μειονοτικής ομάδας, είναι εγγυημένο ότι το έγκλημα θα ήταν συνεχώς στα πρωτοσέλιδα μέχρι να "αποδοθεί δικαιοσύνη". Αλλά η Charlene και η οικογένειά της ανήκουν στο πιο αναθεματισμένο τμήμα του πληθυσμού – την αγγλική εργατική τάξη – και έτσι τα πολιτικά ορθά φιλο-πολυπολιτισμικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να ξέρουν. Δεν θέλουν να αναγνωρίσουν ότι οι φερόμενοι δράστες του εγκλήματος ανήκουν στο πιο προστατευόμενο από το κράτος και ειδωλοποιημένο τμήμα του πληθυσμού – στους μουσουλμάνους.
Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα σημαντικό πρόβλημα με τους μουσουλμάνους παιδόφιλους που λυμαίνονται τις Αγγλίδες και τις κακοποιούν. Το παράδειγμα το παίρνουν από τον βίαιο παιδεραστή προφήτη τους Μωάμεθ. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι αυτή είναι η πραγματικότητα που βρίσκεται στο κέντρο της ισλαμικής παράδοσης και διδασκαλίας και όχι αυτό που τα πολιτικώς ορθά μέσα πλύσης εγκεφάλου μεταφέρουν. Όποιος έχει άμεση εμπειρία ζώντας κοντά στις αποικίες των μουσουλμάνων στη χώρα μας ξέρει ότι η επίσημη κυβερνητική γραμμή και τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα για το Ισλάμ.
Η οικογένεια Downes είναι ευγνώμον στην EDL, και η μητέρα της Charlene εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της λέγοντας:
«Ο Θεός να σας ευλογεί. Είστε οι άγγελοι μας. . . Κάνετε πολύ καλή δουλειά. Μια δουλειά που η αστυνομία είναι ανίκανη να κάνει. . . Θα αγωνιστούμε, και θα αγωνιστούμε για δικαιοσύνη. "
Η ΕΙΔΗΣΗ:
Η μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού, της Charlene Downes, έκλαιγε στο δικαστήριο καθώς ο ιδιοκτήτης καταστήματος κεμπάπ ακουγόταν στην κασέτα με την μαγνητοφωνημένη συνομιλία, να λέει πως είχε τεμαχίσει την κόρη της και τοποθέτησε το σώμα της, «τα κόκαλα και όλα», σε μία μηχανή του κιμά.
Η Karen Downes κατέρρευσε στην αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς ακουγόταν η ανατριχιαστική συνομιλία μεταξύ του ιδιοκτήτη του καταστήματος fast-food και ενός άλλου εργαζόμενο στο Μπλάκπουλ κατά τη δίκη του Iyad Albattikhi.
Η κόρη της κ. Downes, η Charlene, «εξαφανίστηκε από προσώπου γης» πριν από τρία χρόνια αφού χεραίτησε την μητέρα της.
Κανένα ίχνος της δεν βρέθηκε και η αστυνομία και η οικογένειά της οδηγήθηκαν στο "αναπόφευκτο συμπέρασμα" ότι ήταν νεκρή.
Η Charlene ήταν γνωστό ότι μαζί με έναν αριθμό νεαρών λευκών κοριτσιών μαζεύονταν γύρω από μια περιοχή καταστημάτων φαστ-φουντ που είχαν Ασιάτες, στην παραθαλάσσια πόλη Lancashire.
Ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι η Charlene σκοτώθηκε από τον Albattikhi, 29 ετών, ιδιοκτήτη του καταστήματος κεμπάπ ‘Funny Boyz’ και ότι υπερηφανευόταν ότι έκανε σεξ με το κορίτσι.
Μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία μεταξύ του Albattikhi και του συνεργάτη και συν-κατηγορούμενού του, Μοχάμεντ Reveshi, 50 ετών, σχετικά με το πώς το σώμα του κοριτσιού πετάχτηκε μετά τη δολοφονία της, ακούστηκε στο δικαστήριο.
Εκεί ακούγεται ο Reveshi να λέει: «Τα μεγάλα κόκαλά της μπήκαν στη μηχανή, επίσης, το ξέρεις έτσι δεν είναι;» και ο Albattikhi απάντησε: «τα κόκαλά της; Τα έβαλες . . . μέσα στη μηχανή;" "Ναι", λέει ο Reveshi.
Περισσότερες από 52 ηχογραφημένες συνομιλίες βρέθηκαν ύστερα από μυστική επιτήρηση του σπιτιού και του αυτοκινήτου του Reveshi μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2004 από την ομάδα έρευνας της αστυνομίας που δημιουργήθηκε μετά από την εξαφάνιση της Charlene το Νοέμβριο του 2003.
Οι ένορκοι άκουσαν σε μία συνομιλία ο Reveshi να λέει στο συνεργάτη του: «Λοιπόν, ελπίζω να το έκανα σωστά. . . νόμισε ότι με είδε να κόβω το σώμα της επάνω στη μηχανή.
"Θυμάστε ότι αιμορραγούσε μέχρι θανάτου;" "Ναι", απάντησε ο Albattikhi. "Λοιπόν, αυτή τα έκανε τόσο χάλια», πρόσθεσε ο Reveshi. Αργότερα, στα πρακτικά ο Reveshi λέει: «Η τελευταία τότε, ήταν η τελευταία βαθιά και μετά ήταν η [καρδιά]. . . αυτό τη σκότωσε τελικά".
Η English Defence Leagueετοιμάζει επίσκεψη – εκδήλωση κατά της διάδοσης του ριζοσπαστικού Ισλάμ στις 28 Μαΐου, στο Μπλάκπουλ (Blackpool), στην παραθαλάσσια αυτή πόλη της Αγγλίας, που έγινε γνωστή από την ανατριχιαστική δολοφονία της νεαρής Charlene Downes.
Η Charlene εξαφανίστηκε το 2003, και από την έρευνα προέκυψε ότι το σώμα της είχε τοποθετηθεί στη μηχανή του κιμά σε ένα κατάστημα που πουλάει κεμπάπ στο Μπλάκπουλ, το οποίο αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ένα από τα πολλά ‘φαστφουντάδικα’ στην πόλη όπου είναι κέντρο σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Η αστυνομία του Lancashire παρακώλυσε την έρευνα για τη δολοφονία της Charlene, και κατέβαλε στους δύο κατηγορούμενους το ποσό των £ 250.000 περίπου στον καθένα ως "αποζημίωση".
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Η English Defence League, μαζί με τους Casuals United, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον αγώνα της οικογένειας Downes για δικαιοσύνη.
Θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε το μίσος και τη μισαλλοδοξία που το ριζοσπαστικό Ισλάμ εξαπλώνει στη χώρα μας.
Θα μιλήσoυμε εναντίον των μουσουλμανικών συμμοριών βιαστών, εναντίον των πολιτικών που τους καλύπτουν έως και κατά των θρησκευτικών γραφών που τους ‘εμπνέουν’.
Δεν θέλουμε αυτό το μίσος στη χώρα μας. Και δεν φοβόμαστε να σταθούμε απέναντί του.
Η English Defence League προσκαλεί τον κάθε ένα και όλυς να παρακολουθήσουν την εκδήλωσή μας κατά του ριζοσπαστικού Ισλάμ το Σάββατο 28 Μαΐου στο Μπλάκπουλ.
Δεν ζητιανεύουμε για τη δικαιοσύνη, λέμε στις αρχές σε όλη τη χώρα (και σε αυτή την περίπτωση κυρίως στην αστυνομία του Lancashire) ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν τη δουλειά τους, και να την κάνουν σωστά, χωρίς φόβο ή εύνοια, χωρίς προκατάληψη ή δειλία, λόγω της ‘πολιτικής ορθότητας’. Πρέπει να επιβάλουν το νόμο και να πατάξουν όλη αυτή την κατάταξη με τα νεαρά κορίτσια που ‘ψαρεύονται’ από βρώμικους, διεστραμμένους και διεφθαρμένους μουσουλμάνους βιαστές.
Η αστυνομία, οι τοπικές αρχές, οι οργανισμοί προστασίας των παιδιών, και οι κοινωνικές υπηρεσίες πρέπει όλοι να ξυπνήσουν μπροστά σε αυτήν την απειλή, και να αρχίσουν να κάνουν κάτι γι 'αυτό.
Ακούστε όλοι σας .....
Δεν θα αφήσουμε τα ζητήματα όπως αυτό να μπει βιαστικά κάτω από το χαλί. Ο καθησυχασμός των βιαστών δεν βοηθάει την λεγόμενη «συνοχή της κοινότητας». Κανείς δεν θα φιμώσει τις νόμιμες ανησυχίες των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να σταθούν δημόσια απέναντι σε αυτή τη διαφθορά. Οι απλοί άνθρωποι έχουν τόσο βαρεθεί, έχουν τόσο απογοητευθεί και θυμώσει με την χρόνια αμέλεια από τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν κάνει ελάχιστα για να σταματήσουν αυτοί οι αηδιαστικοί και αποτρόπαιοι βιασμοί νεαρών κοριτσιών από μουσουλμάνους, άνδρες - τέρατα που τις βλέπουν σαν θήραμα, είτε ως " εύκολο κρέας ".
Έτσι, για να μιλάμε καθαρά, αυτή δεν είναι μια στιγμή θυμού, - είναι μια στιγμή απόλυτης σαφήνειας! Δεν θα υπάρξει ανοχή για βιασμούς η κακοποιήσεις και δολοφονίες ευάλωτων παιδιών. Δεν υπάρχει ανοχή για αυτά τα διεφθαρμένα τέρατα. Οι φωνές μας θα ακουστούν δυνατά και ξεκάθαρα .....
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ποινή να του επιβάλλεις;Καλύτερα να τον στείλουν στη χώρα του.Η σαρία έχει ικανοποιητικές ποινές για την αφεντιά του.Εκτός κι αν δεν τρέχει τίποτα μιας και το θύμα ήταν γυναίκα και αλλόθρησκη.