Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η σοδομοποίηση του αμερικάνικου στρατού


Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε τον Δεκέμβριο του 2010, τη νομοθεσία που καταργεί το περίφημο "Don't ask, don't tell" (ή DADT), δηλαδή «μην ρωτάς, μην μιλάς» στον στρατό των ΗΠΑ. Πλέον οι ομοφυλόφυλοι που υπηρετούν στο στρατό θα δηλώνουν ανοιχτά τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.

Ωστόσο, η πολιτική παραμένει, έως ότου ο Πρόεδρος, ο υπουργός Άμυνας, καθώς και ο πρόεδρος της Μεικτής Αρχηγών και Προσωπικού πιστοποιήσουν ότι η κατάργηση αυτή δεν θα βλάψει την στρατιωτική ετοιμότητα.

Πανηγυρικές εκδηλώσεις ομοφυλόφιλων ακτιβιστών έχουν προγραμματίσει για να γιορταστεί η στροφή στην αμερικανική πολιτική. Ένθερμη υποστηρικτής αυτής της στροφής είναι η λαίδη Γκα Γκα.

Παρασημοφορημένοι στρατιωτικοί, ήρωες πολέμου, στρατηγοί και ναύαρχοι λένε ότι η νέα αυτή πολιτική θα καταστρέψει τον στρατό των ΗΠΑ. Βετεράνοι λένε ότι νιώθουν αηδία και φόβο για το μέλλον του έθνους. Και στρατιώτες που δεν θέλουν να απο-ηθικοποιηθούν απειλούνται ότι δεν θα ξανά στρατολογηθούν ή θα συνταξιοδοτηθούν πρόωρα.

Οι επικριτές λένε ότι η ανατροπή της μέχρι πρόσφατα πολιτικής, αποτελεί προεκλογική υπόσχεση του Μπαράκ Ομπάμα προς την LGBT κοινότητα.

Το παρακάτω είναι άρθρο των John McTernan & Geoffrey Grider της ιστοσελίδας ‘Now The End Begins’ / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

- How The Progressive Left Is Sodomizing The Military -

Τους πήρε αρκετές δεκαετίες αντιπαραθέσεων, αλλά η pro-Gay αριστερά υπό την κυβέρνηση Ομπάμα, μπόρεσε και έβαλε πόδι μέσα στον αμερικάνικο στρατό. (Σχ. ΚΟ: Όσο ‘αριστερός’ είναι ο Ομπάμα και η κυβέρνησή του - βλ. Χίλαρυ -, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο, είναι και ο ‘we wan’t global governance fast’ ΓΑΠ, ο Παπακωνσταντίνου και οι υπόλοιποι). Θέλουν να πετύχουν σοβαρές και βαθιές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο αμερικάνικος στρατός. Είναι σε αποστολή εξουδετέρωσης του εχθρού τους. Ποιος είναι ο εχθρός τους, ρωτάτε; Είναι ο οποιοσδήποτε που στέκεται στο δρόμο της pro-Gay ατζέντα τους, αλλά κυρίως οι χριστιανοί που πιστεύουν στη Βίβλο, που δεν μετακινιούνται από τις βιβλικές αλήθειες για τον (ετεροσεξουαλικό) γάμο. Οι στρατιώτες που πιστεύουν και υποστηρίζουν τις αλήθειες της Αγίας Γραφής, θα εκδιώκονται από τη στιγμή που θα εντοπίζονται. Αλλά δεν τα λέω εγώ, ακούστε τα απειλητικά λόγια του Αντιστράτηγου Bostick

«Όσοι υπηρετούν και αντιτίθενται στην ΛΟΑΤ ατζέντα (των Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφισεξουαλικών και Τρανσεξουαλικών) δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι». Lt. Gen. Bostick - 9/16/10

Ο στρατός πρέπει να ‘εκκαθαριστεί’ από τους χριστιανούς

Στις 18 Δεκέμβρη του 2010, η Αμερικάνικη Γερουσία ψήφισε την κατάργηση των στρατιωτικών διατάξεων σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Ξεκινώντας στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, όταν φάνηκε ότι οι διατάξεις επρόκειτο να ανακληθούν, πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες άρχισαν να κάνουν τρομακτικά σχόλια σχετικά με το τι επρόκειτο να συμβεί, όταν θα καταργηθούν. Οι παρατηρήσεις αυτές κατέστησαν σαφές ότι η σκληρή αριστερά επρόκειτο να χρησιμοποιήσει την ομοφυλοφιλία για να ‘εξαγνίσει’ τον στρατό από τους χριστιανούς.

Ο στρατός θα ‘καθαριστεί’ από οποιονδήποτε, από τον απλό στρατιώτη μέχρι τον στρατηγό, ο οποίος δεν θα συμμορφωθεί στην ατζέντα της σκληρής αριστεράς.

Δεν επρόκειτο να επιτρέψουν να παραμείνουν στο στρατό στρατιωτικοί εφημέριοι που λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Μεγάλα τμήματα της αμερικανικής κοινής γνώμης βρίσκονται πλέον σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς η αριστερά θα έχει τον έλεγχο του συνόλου του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται να γίνει μια πραγματική εκκαθάριση, όπως έκανε ο Στάλιν και όλοι οι τύραννοι που στο παρελθόν έκαναν καθάριζαν τον οποιονδήποτε για τον οποίον είχαν υπόνοιες ότι αποτελεί απειλή για αυτούς. Οι τύραννοι απλά σκότωναν τον αντιφρονούντα ή τον έστελναν σε στρατόπεδο καταναγκαστικής αναμόρφωσης. Στην Αμερική ο καθαρισμός θα είναι πολύ πιο ‘λεπτός’. Δεν θα υπάρξει αιματοχυσία, καθώς θα είναι σιωπηλός και πονηρός. Καθένας στο στρατό που θα τολμήσει να μιλήσει, θα πηγαίνει στο στρατοδικείο, θα υποβιβάζεται ή θα πιέζεται συνεχώς μέχρι να αναγκαστεί να παραιτηθεί.

Ανώτατος στρατηγός αποκαλεί «φανατικούς» τους χριστιανούς στρατιώτες

«Όσοι υπηρετούν και αντιτίθενται στην ατζέντας των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών (ΛΟΑΤ), δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι». Δυστυχώς, έχουμε μια μειοψηφία ατόμων που υπηρετούν στο στρατό, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι ‘ρατσιστές’ και ‘μισαλλόδοξοι’ και δεν θα μπορέσετε ποτέ να απαλλαχτείτε από όλους αυτούς», είπε ο υποστράτηγος Bostick. "Αλλά αυτοί οι άνθρωποι που αντιτίθενται σε αυτή τη νέα πολιτική θα πρέπει να συνεργαστούν με το πρόγραμμα, και εάν δεν μπορούν, θα πρέπει να φύγουν. Δεν έχει σημασία πόσο κατάρτιση και εκπαίδευση γίνεται για αυτούς που αντιτίθενται, πάντα θα υπάχρουν εκείνοι που αντιτίθενται σε αυτό για λόγους ηθικής και για θρησκευτικούς λόγους, όπως έχουμε ακόμα ρατσιστές σήμερα».

Αυτός είναι ο στρατός που θέλει το καθεστώς Ομπάμα. Κοίτα πόσο τολμηρά μιλάει αυτός ο στρατηγός. Δεν έχει κανένα απολύτως φόβο για τις επιπτώσεις αυτών που λέει! Ο στρατός είναι πλέον γεμάτος με ανθρώπους σαν αυτόν. "Μετά από τις υποκριτικές και πομπώδεις απαντήσεις που έδωσε ο ίδιος και η ομάδα του, μερικές εκατοντάδες άνθρωποι άκουσαν τον στρατηγό Bostick να αναφέρεται στις ηθικές και θρησκευτικές πτυχές της ομοφυλοφιλίας. Είναι απολύτως αληθές ότι ο Bostick εν μέρει, πιστεύει ότι οι Χριστιανοί είναι «φανατικοί» και «ρατσιστές» και εκείνοι που αισθάνονται ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανήθικη θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για μια νέα δουλειά. Προχώρησε ακόμη για να πει ότι θα υπάρξει μηδενική ανοχή για τους ιερείς που θα κηρύττουν εναντίον της ομοφυλοφιλίας και εκείνοι που θα το κάνουν πολύ πιθανό να παραπεμφθούν ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης». Πηγή - Washington Times


Η εκκαθάριση δεν μπορούσε να γίνει περισσότερο σαφής, «Στρατιωτικοί που έχουν πρόβλημα με την αλλαγή στην πολιτική που επιτρέπει στους γκέι να υπηρετήσουν δηλώνοντας ανοιχτά την ομοφυλοφιλία τους, μπορούν να αναζητήσουν μια νέα εργασία, προειδοποίησε ο Ναύαρχος Mike Mullen, πρόεδρος της Ένωσης Αρχηγών του προσωπικού. Ο Mullen είπε σε μια ακρόαση της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας, ότι ο στρατός βασίζεται στην αξιοκρατία, «σε αυτό που κάνεις, όχι αυτό που είσαι». Είπε ότι αν το Κογκρέσο αλλάζει τη πολιτική ‘don't ask, don't tell’ τότε και ο στρατός θα πρέπει να συμμορφωθεί και να αλλάξει και εκείνος την πολιτική. Και αν κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα με αυτό, μπορεί να μην θέλουν να ενταχθούν στην υπηρεσία". Η σκληρή αριστερά θέλει ένα άψυχο, άθεο στρατό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς μια συνείδηση για να βρεθεί απέναντι στον αμερικανικό λαό. Θέλουν έξω τους θεοφοβούμενους επειδή τους ενοχλούν. Βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας μία εκκαθάριση. Ο Ομπάμα και η σκληρή αριστερά θέλουν να εκκαθαρίσουν τον καθένα που στέκεται ενάντια στην ατζέντα τους. Στη συνέχεια θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το στρατό κατά του λαού που έχει «μίσος» στην Αμερική. Όποιος είναι ενάντια την ατζέντα τους θα πρέπει να οριστεί ως ομάδα «μίσους». Αυτό είναι ακριβώς που έκαναν οι κομμουνιστές και οι Ναζί: καθόριζαν τους εχθρούς του κράτους ή του λαού. Πηγή - Fox News

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ ΧΟΥΣΕΙΝ Ομπάμα

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ RED SKY/HEIL GAP