Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Απίστευτο βίντεο από το Ισραήλ. Οι αριστεροί υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα, αλλά όχι στην πισίνα τους!!

Αριστεροί: Η πολυπολιτισμικότητα είναι ωραία, αλλά… μακριά από εμάς!

Το άρθρο με το βίντεο (δυστυχώς στα εβραϊκά) είναι από την Σουηδική ιστοσελίδα ‘Politiskt Inkorrekt’, που επικρίνει σκληρά το πολυπολιτισμικό μοντέλο στην Σουηδία και την φιλομεταναστευτική πολιτική της.

Απίστευτο βίντεο από το Ισραήλ, όπου ομάδα ‘ακροδεξιών’ (;) πολιτικών ακτιβιστών βρίσκουν 60 Σουδανούς, τους αγοράζουν μαγιό και πληρώνουν την είσοδό τους στην πισίνα του πολυτελούς Gordon, που είναι γνωστό στέκι για τους αριστερούς!

Η κίνηση αυτή έγινε καθώς τα αριστερά κόμματα στο Ισραήλ τονίζουν συνεχώς ότι είναι υπέρμαχοι του ‘ανοίγματος των συνόρων’ κάτι που, μεταξύ άλλων, θα φέρει περισσότερους Σουδανούς στη χώρα - αν και όχι στις… δικές τους πλούσιες περιοχές.

Η επόμενη φάρσα λέγεται ότι είναι να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα σε κάποια πλούσια περιοχή και να στοιβάξουν ένα Χ αριθμό Σουδανών!

Δείτε το βίντεο:


Το θέμα των μεταναστών από Σουδάν εδώ και καιρό είναι μια καυτή πατάτα στο Ισραήλ. Καθώς η χώρα είναι η πιο κοντινή χώρα του ‘δυτικού πολιτισμού’, σε σχέση με τα αρκετά δικτατορικά κράτη της Αφρικής γύρω, χιλιάδες Σουδανοί καταφεύγουν πρόσφυγες στο Ισραήλ. Από το 2003, όταν η σύγκρουση στο Νταρφούρ άρχισε, οι παράνομοι μετανάστες άρχισαν να πλημμυρίζουν το Ισραήλ μέσω της Αιγύπτου. Από τότε, δεκάδες χιλιάδες Σουδανοί πρόσφυγες κατέφυγαν στο Ισραήλ.

Τώρα αυτό αποτελεί ένα καυτό θέμα μεταξύ των αριστερών και δεξιών πολιτικών στο Ισραήλ. Οι αριστεροί αναρωτιούνται πώς ‘εκείνοι που βίωσαν ένα Ολοκαύτωμα, μπορούν να αρνηθούν άλλους που βρίσκονται σε ανάγκη’. ‘Οι Ισραηλινοί θα πρέπει να ντρέπονται’, είναι το σύνθημά τους. Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα και το δημογραφικό ζήτημα είναι το ίδιο 'καυτό' όπως στην Ευρώπη.

Ιδιαίτερα το νότιο Τελ Αβίβ έχει γίνει τόπος συγκέντρωσης για πολλού Σουδανούς και πολλοί Ισραηλινοί νιώθουν άβολα όταν βαδίζουν πλέον στους ίδιους δρόμους, όπου κυριαρχούν τα ναρκωτικά, οι δολοφονίες και οι βιασμοί.

Το Τελ-Αβίβ, θεωρείται ως μία «hippie πόλη» στο Ισραήλ, όπου καλλιτέχνες, μουσικοί, ηθοποιοί και μετανάστες που ζουν σε μια εύθραυστη αρμονία. Οι δεξιοί πολιτικοί πιστεύουν ότι δεν βλέπουν ποια είναι η πραγματικότητα, όταν ζουν την τέλεια ζωή τους, και θεωρούν τους εαυτού τους «ευγενικές ψυχές» που θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο, αλλά χωρίς κόπο και χωρίς συνέπειες. Αν όμως κρίνουμε από τις αντιδράσεις στο βίντεο μάλλον δεν αρέσει στους αριστερούς η πολυπολιτισμικότητας να εισχωρήσει στον μικρόκοσμό τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεύτηκα λιγο, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εγω φταιω.

Τι σχεση εχει η Σουηδια με το Ισραηλ και τους 'μαύρους' συναθρωπους μας απο το Σουδαν;

Πως τα καταφερνετε στα Ορθοδοξα Ιστολογια και τα ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΟΛΑ;

Τα κανετε 'μια σαλατα' - πραγματικα ειναι αποριας αξιον!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ο κοσμος να μας ακουσει κιολας !!!!

Μυρμιδόνας

SkyWatcher είπε...

Δεν ξέρω που την βλέπεις την σαλάτα, φίλε μου, αλλά για να μην μπερδεύσαι, σου υπενθυμίζω ότι βρίσκεσαι στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, που στο επιβαλόμενο "ιεδώδες" των πολυπολιτισμικών κοινωνιών δεν σηκώνει λευκή σημαία.

Η θέση του είναι ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα.

Τώρα, αν θες περισσότερη ανάλυση στο "ΓΙΑΤΙ", πήγαινε στα επιλεγμένα άρθρα και δες τις σκέψεις και τις απόψεις του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ για το θέμα σε 5 άρθρα (ειδικά το "εκ καρδίας")

louiza είπε...

Αυτές είναι πλάκες! Δε γίνεται να διοργανωθεί κάτι αντίστοιχο και στο Εκάλη tennis club?

Ανώνυμος είπε...

Ουρανέ,

η σαλάτα ειναι η εξης:

ΕΠειδή αυτο το διαστημα με ενδιαφερουνε καποιες πληροφοριες για την Σουηδια -

- οταν διαβασα σε αλλο site για το αρθρο σου, ειδα οτι ξεκινουσε με το "Σουηδια"!

"Οπα" ειπα μεσα μου, "θα παω να δω τι γραφει, μπορει ειναι αυτο που ψαχνω".

Και αφου ανοιγω την σελιδα σου...διαβαζω, ξαναδιαβαζω...διαβαζω μεχρι την μεση, διαβαζω μεχρι το τελος, αρχιζω παλι απο την αρχη...λεω να αγορασω καλυτερα γυαλά...

...που στο καλο γραφει κατι για Σουηδια;

ΠΟΥΘΕΝΑ!
Μιλαει για τους Εβραιους και τους Σουδανιτες!

Οταν θελεις να αναφερεις την πηγή, σε παρακαλω να το κανεις στο τελος του αρθρου σου - ή αν επιμενεις να την αναφερεις στην αρχη, σε παρακαλω Ουρανε...

..αν σου ειναι ευκολο...να την γραφεις με μικρα, πολυ μικρα γραμματα, για να ξερει ο αναγνωστης τι τον περιμενει!

Συγχωρα με αδερφε...αλλα με τους Χριστιανους εκνευριζομαι πολυ ευκολα!
Με τους αθεους και τους αθρησκους τα παω μια χαρα, εχω 'γαιδουρινη υπομονη', αλλα υποτιθεται εμεις οι Χριστιανοι και εξυπνοι ειμαστε και 'σπιρτα' σωστα;

Και παλι, συγχωρα με!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μυρμιδόνα, μάλλον εσύ τα έκανες σαλάτα. Το άρθρο δεν μιλάει για την Σουηδία, αλλά για την προέλευση του βίντεο, από που το βρήκε ο Κόκκινος Ουρανός δηλαδή. Απλώς αναφέρει και ένα σχόλιο για την σουηδική ιστοσελίδα από όπου έχει προέλευση το βίντεο. Απλά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε 6:28:

Βλεπω, με πιάνεις με την μία!

:):):) :):):)

Εγω τι διαφορετικο εγραψα;

Απλα παρακαλεσα τον "Κόκκινο Ουρανο" τις πηγες του να τις αναφερει με 'μικρότερα γραμματα' και στο 'τελος' του αρθρου....

..διοτι στην συγκεκριμενη ειδηση, το τελευταιο που με νοιάζει ειναι αν την 'αλίευσε' απο σουηδικη ή νορβηγικη εφημερίδα!

Καλο καλοκαιρι να εχουμε
Μυρμιδόνας
ο 'σαλατένιος'

BLACK SUN TATTOO είπε...

Φίλε μου η ιστοσελίδα που το δημοσίευσε είναι σουηδική