Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΗΠΑ: 5.000 άτομα σε συνέδριο χριστιανών σιωνιστών. Παρών και ο Glenn Beck που είπε «Ας το δηλώσουμε ‘Είμαστε όλοι Εβραίοι’»


Το κίνημα του ‘χριστιανικού σιωνισμού’ έχει γερές βάσεις στις ΗΠΑ μεταξύ των ‘αναγεννημένων χριστιανών’ (born again Christians). Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ έχει γράψει σχετικά άρθρα. Το παρακάτω άρθρο είναι από την ιστοσελίδα του αμερικάνικου περιοδικού ‘Charisma’, που υποστηρίζει τον χριστιανικό σιωνισμό / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η οργάνωση ‘Χριστιανοί Ενωμένοι για το Ισραήλ’ (‘Christians United for Israel’ ή αρχικά: CUFI) προσέλκυσε 5.000 άτομα κατά το έκτο ετήσιο συνέδριο στην Ουάσιγκτον, καθιστώντας την τριήμερη εκδήλωση την μεγαλύτερη που διοργανώθηκε ποτέ από την οργάνωση.

Δείτε ένα βίντεο με τις δραστηριότητες της οργάνωσης:

Πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες από εξέχοντες προσωπικότητες υπέρ του Ισραήλ από τις ΗΠΑ και το εξωτερικό, καθώς υπήρχε και ζωντανό μήνυμα μέσω δορυφόρου από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Στην λεγόμενη ‘Νύχτα για να Τιμήσουμε το Ισραήλ’ (‘Night to Honor Israel’) του συνεδρίου, μίλησε ο Πρέσβης του Ισραήλ Michael Oren, Ιδρυτής και Πρόεδρος της CUFI πάστορας John Hagee (σχ. ΚΟ: πρόκειται για τον ‘αρχιερέα’ του χριστιανικού σιωνισμού) και η γνωστή προσωπικότητα της τηλεόρασης, δημοσιογράφος Glenn Beck.

Ο Beck έδωσε ένα παθιασμένο λόγο, εκφράζοντας τη σταθερή υποστήριξη προς το Ισραήλ. «Ο καθένας μας θα κριθεί ως λαός και ως έθνος από το πώς συμπεριφερόμαστε στο Ισραήλ», είπε (σχ. ΚΟ: βασική θέση του χριστιανικού σιωνισμού. Με λίγα λόγια, η Κρίση του Θεού έχει σχέση με την στάση του ατόμου μπροστά στο κράτος του Ισραήλ! Σημειωτέον, ότι ο Beck είναι Μορμόνος στο θρήσκευμα).

Και προς τους αντισημίτες όλου του κόσμου, το μήνυμα του Beck ήταν κατηγορηματικό. «Αν ένα απεχθές καθεστώς έχει το δικαίωμα να σκοτώσει τους Εβραίους και να τρομάξει όσους στέκονται μαζί τους, δηλώνω, λογαριάστε και εμένα ως έναν Εβραίο και ας έρθουν για μένα πρώτα! Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι, όταν όλοι υψώνουμε τα χέρια μας, αλλάζουμε τον κόσμο. Δεν μπορούν να μας σκοτώσουν όλους. Ας το δηλώσουμε: «Είμαι Εβραίος»!

Μετά από δύο ημέρες του φιλο- ισραηλινής εκπαίδευσης και κατάρτισης για την υπεράσπιση του Ισραήλ, εκπρόσωποι της CUFI πήγαν στο Καπιτώλιο και πραγματοποίησαν εκατοντάδες συναντήσεις με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους στην Ουάσιγκτον, μεταξύ άλλων και με την ηγεσία του Κογκρέσου. Οι εκπρόσωποι της CUFI ζήτησαν από τους εκλεγμένους αξιωματούχους τους να αντιταχθούν στη μονομερή ανακήρυξη ενός παλαιστινιακού κράτους στα Ηνωμένα Έθνη, καθώς και να υποστηρίξουν την ενίσχυση της ασφάλειας του Ισραήλ και να πιέσουν για αυστηρότερες κυρώσεις κατά του Ιράν.

«Είναι επιτακτική ανάγκη η χριστιανική κοινότητα να μεταφέρει προς τους εκπροσώπους της στην Ουάσιγκτον το μήνυμα ότι η υποστήριξή μας προς το Ισραήλ είναι ακλόνητη. Και οι δύο Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι να κρατήσουμε την σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ ισχυρή και να διασφαλίσουμε ότι το Ισραήλ έχει τους πόρους, την διπλωματική υποστήριξη και τα σύνορα που είναι αναγκαία για την άμυνά του", δήλωσε ο πάστορας Hagee.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η ομάδα ανακοίνωσε επίσης ότι έχει πλέον περισσότερα από 725.000 μέλη. Στην ομιλία του, ο Beck ανακοίνωσε ότι και ο ίδιος επίσης θα ενταχθεί στην χριστιανική σιωνιστική ομάδα.

«Η αύξηση μας ήταν εξαιρετική και συνεχίζεται αμείωτη», δήλωσε ο David Brog, Εκτελεστικός Διευθυντής της CUFI. "Οι αίθουσες του Κογκρέσου ήταν γεμάτες με ακτιβιστές της CUFI που περίμεναν να συναντηθούν με τους εκλεγμένους ηγέτες τους. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο με την υποδοχή που λάβαμε και τις επιπτώσεις που σαφώς έχουν οι συναντήσεις αυτές για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ".

Βίντεο με την ομιλία του Glenn Beck:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χριστιανοσιωνιστής!Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια κι απίστευτα τερτίπια!