Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Το BBC, ο Breivik, το EDL και το Ισλάμ



Με αφορμή τη σφαγή στην Νορβηγία, έχει ξεκινήσει από τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ και εφημερίδες, ένας πόλεμος συκοφάντησης και στοχοποίησης οποιουδήποτε ατόμου ή ομάδας ή ιστοσελίδας ή πολιτικού κόμματος τολμάει να αντιδράει στo πολυπολιτισμικό μοντέλο και στην Ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Όλα είναι ύποπτα, όλα συνδέονται και όλα ρίχνονται στο πυρ το εξώτερον. Παρακάτω ένα "εγχώριο δείγμα"...
Εδώ, ένα άρθρο με την «άλλη» φωνή.
Του Paul Weston / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
(Για το EDL βλέπε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ. Για το BBC βλέπε ΕΔΩ)
Το BBC θεωρεί τον εαυτό του ως έναν ‘πολιτικώς αμερόληπτο’ οργανισμό, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη φρικαλεότητα του Breivik δείχνει ότι δεν είναι τίποτε άλλο από ένας απολογητικός βραχίονας προπαγάνδας της σκληρής Αριστεράς και του Ισλάμ.
Υπάρχουν ‘αγριότητες’ και υπάρχουν ‘μικρότερες αγριότητες’ στο ιδιόμορφο τρόπο σκέψης των στελεχών του BBC. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, αποφάσισαν με θετικές σουρεαλιστικές προσπάθειες να διαχωρίσουν το Ισλάμ από την τρομοκρατία. Ρωτούσαν δημόσια ‘τι κάναμε λάθος ώστε να ενδυναμώσουμε αυτή την εχθρότητα ώστε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Βρετανίας να παράγουμε μουσουλμάνους που καταγγέλλουν τις επιθέσεις ως τρομερές ναι, αλλά ισλαμικές; Όχι, όχι και πάλι όχι.
Μόλις δύο ημέρες μετά την 9 / 11 τα σίγουρα ‘αμερόληπτα’ αφεντικά του BBC προσπάθησαν να γεμίσουν ένα ακροατήριο στην εκπομπή ‘Ώρα των Ερωτήσεων’ (Question Time) με ένα μεγάλο αριθμό ατόμων που μισούσαν την Αμερική, που μείωναν τον Philip Lader, πρώην πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών (στην Μ. Βρετανία) και ξεστόμιζαν αντιαμερικανικά συνθήματα, ενώ ο συντονιστής του BBC παρέμενε απαθής εξωτερικά, αλλά περιχαρής, εσωτερικά.
Το ίδιο συνέβη μετά τις ισλαμικές βομβιστικές επιθέσεις στα μέσα μεταφοράς του Λονδίνου στις 7 και 21 Ιουλίου 2005. Η ‘Ώρα των Ερωτήσεων’ ήταν και πάλι η ένοχη, αλλά αυτή τη φορά γέμισαν το κοινό με μουσουλμάνους σε αριθμούς εντελώς μη αντιπροσωπευτικούς του μεριδίου του πληθυσμού τους, ή όπως το BBC το έθεσε υποκριτικά:
"Προκειμένου να εξασφαλιστούν πολλές φωνές για τα θέματα αυτά, το ακροατήριο στο στούντιο περιείχε ένα μεγαλύτερο ποσοστό Μουσουλμάνων στο ακροατήριο σε σχέση με τον πληθυσμό στο σύνολό του - περίπου 15% - αλλά στο υπόλοιπο ακροατήριο - γύρω στο 85% - συμμετείχαν εκπρόσωποι από μια σειρά άλλων διαφορετικών εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων χριστιανών, ινδουιστών, Σιχ, Αφρικανών, από την Καραϊβική, Άγγλων, Ιρλανδών, από το Κασμίρ και Τούρκων".
Αν και ίσως θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες που έστω σε μια χούφτα Άγγλων και Χριστιανών επιτράπηκε να βρεθούν στο στούντιο του BBC, είναι σαφές ότι ο σκοπός της άσκησης ήταν η δικαιολογία για το Ισλάμ για ενέργειες που πραγματοποιούνται στο όνομα του Ισλάμ και ο αποκλεισμός οποιασδήποτε ισχυρής κριτικής, με τη διασφάλιση ότι εκείνοι που θα στέκονταν επικριτικοί, θα ήταν αριθμητικά λιγότεροι από μια εχθρική πλειοψηφία.
Αυτή είναι μια αρκετά διαφορετική στάση από εκείνη που κρατούν στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στην Νορβηγία, όπου ο δράστης - όπως περιγράφεται επ’ άπειρον από το BBC - ήταν ένας γαλανομάτης, ξανθός, δεξιός συντηρητικός / χριστιανός φονταμενταλιστής. Η δημοσιογράφος του BBC Kate Silverton προχώρησε ακόμα πιο πέρα ώστε να εξασφαλίσει από ένα Νορβηγό που του πήρε συνέντευξη, την λέξη «Ναζί», που την επανέλαβε τρεις φορές, στην περιγραφή του για τη φυσική εμφάνιση του Breivik - ακριβώς για να βεβαιωθεί ότι όλοι κατανοήσαμε πλήρως αυτό που υπήρχε στο υποσυνείδητό της.
Για το BBC, το EDL είναι οι Ναζί που ξαναγεννήθηκαν και που περιμένουν κάποια παλιά δικαιολογία για να προχωρήσουν σε μια δολοφονική μανία εναντίον όλων των μη-Αρίων.
Η σαφής πρόθεση του κ. Paxman (δημοσιογράφου του BBC), δεν ήταν να συζητηθεί γιατί έπιασε τον Breivik αμόκ, ή πώς μια τέτοια θηριωδία θα μπορούσαν να αποφευχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά απλώς να συνδέσει - με κάθε δυνατό ανέντιμο τρόπο – τον Tommy Robinson (αρχηγό του EDL) και το EDL με τον Breivik (βλ. βίντεο στο τέλος).
Ήταν απελπιστικά μονόπλευρος. Με ποικίλους μορφασμούς στο πρόσωπό του, ο Paxman προσπάθησε με κάθε ανειλικρίνεια να εκθέσει τον Robinson και το EDL ότι κατά κάποιον τρόπο συνδέονται με τη δράση του Breivik, ισοπεδώθηκε από το αδιατάρακτο και ακούραστο Tommy Robinson που μίλησε την αλήθεια, παραθέτοντας πραγματικά γεγονότα. Ο καημένος Paxo, παραδέχτηκε ότι γνωρίζει λίγα πράγματα για το Ισλάμ.
Ο Breivik οδηγήθηκε σε μαζική δολοφονία στο μυαλό του, γιατί πίστευε ότι δεν είχε εκπροσώπηση πλέον σε καμία πολιτική διαδικασία. Ότι οι απόψεις του, είτε δεν υπολογίζονται καν ή ότι θα μπορούσε να φυλακιστεί ακόμη και επειδή τις εκφράζει. Οι του BBC γνωρίζουν ότι τις απόψεις του Breivik για τον πολιτιστικό μαρξισμό, την μαζική μετανάστευση και την πολυπολιτισμικότητα έχουν εκατομμύρια Ευρωπαίοι και Βρετανοί, αλλά επιθυμούν να φιμώσουν τις απόψεις αυτές, προωθώντας την ιδέα ότι θα οδηγήσουν μελλοντικούς Breiviks σε μια τέτοια πορεία δολοφονικής δράσης.
Αν οι εντολές στο BBC δεν προέρχονταν από μαρξιστές χρήσιμους ηλίθιους, ο Paxman μπορεί να παρουσίαζε σε συζήτηση με τον κ. Robinson τα ακόλουθα σημεία:
1. Μήπως η λευκή Βρετανική εργατική τάξη αισθάνεται αποξενωμένη από την πολιτική διαδικασία;
2. Πόσοι έχουν τους ίδιους πολιτικούς προβληματισμούς με τον Anders Breivik;
3. Εάν αποτελούν μια μεγάλη μειονότητα, τι μπορεί πολιτικά να τους καταπραΰνει;
4. Αν είναι η πλειοψηφία, ομοίως τα παραπάνω.
5. Εάν τίποτα δεν αλλάξει, θα μπορούσε να υπάρχει ένα παρόμοιο περιστατικό στη Βρετανία;
Ο κ. Paxman φυσικά δεν έκανε τέτοια ερωτήματα. Έτσι, όταν ο Ρόμπινσον προειδοποίησε ότι μια παρόμοια θηριωδίας θα μπορούσε να συμβεί στη Βρετανία στο άμεσο μέλλον αν συνεχίσουμε στη σημερινή μας πορεία του ισλαμικού κατευνασμού, η άμεση ανταπόκριση του Paxman ήταν να κατηγορήσει τον Robinson ότι απειλούσε!
Εκπληκτικό. Κι όμως ήταν μια ευκαιρία για το BBC να καθίσει και να συζητήσει ένα θέμα ύψιστης σημασίας με έναν καταρτισμένο άνθρωπο ο οποίος, σε αντίθεση με τους επιχρυσωμένους σοσιαλιστές, στην πραγματικότητα ζει σε μια μουσουλμανική περιοχή, και ο οποίος αντιπροσωπεύει τις απόψεις εκατομμυρίων της εργατικής τάξης.
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα με το BBC. Νομίζουν ότι η θρησκεία της Υποταγής είναι μία θρησκεία της ειρήνης, και προπαγανδίζουν διαρκώς την έννοια αυτή, θεωρώντας ότι τα νόμιμα παράπονα των Βρετανών οι οποίοι πραγματικά ζουν από κοντά το Ισλάμ, δεν είναι μόνο λάθος, αλλά είναι σατανικά, και όποιος αγανακτεί για τη χώρα του, τον πολιτισμό και τις ελευθερίες που σταδιακά τους απέσπασαν, επισημαίνεται ως ένας ‘συντηρητικός/ (άκρο)δεξιός ρατσιστής’, ικανός για φόνο.
Αυτοί ήταν συνήθιζαν να σέβονται την εργατική τάξη και έκαναν συνεχώς προπαγάνδα για την ισότητα των γυναικών και των ομοφυλοφίλων, αλλά όταν ήρθε το Ισλάμ με μία λιγότερο φιλελεύθερη προσέγγιση για τα σοσιαλιστικά ιδεολογικά ‘φετίχ’, αποκήρυξαν την εργατική τάξη και έκαναν τα στραβά μάτια στη φρικτή αντιμετώπιση του Ισλάμ σε όποιον δεν έχει γένια, ή «στρέιτ» ή αρσενικό.
Γιατί αυτή υποκρισία; Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα ανώτερα κλιμάκια του BBC πρόδωσαν τις αρχές τους και τη χώρα τους στο βωμό της συνηθισμένης υποκριτικής σοσιαλιστικής απληστίας και των πετρο-δολαρίων.
Η Σαουδική Αραβία είναι γνωστό ότι έχει επενδύσει 90 δισεκατομμύρια δολάρια στη Δύση. Δέκα εκατομμύρια λίρες ή και εκατό εκατομμύρια λίρες ακόμα για τον κάθε ένα από τους ιθύνοντες του BBC (που δεν είναι πάνω από μια χούφτα), είναι ψίχουλα για αυτούς. Το BBC είναι το πιο ισχυρό μέσο μαζικής ενημέρωσης στη Βρετανία, αλλά και στον κόσμο, και εξακολουθεί να θεωρείται από τα εκατομμύρια των λιγότερο πολιτικά ενήμερων ως ‘προπύργιο της αλήθειας και της ευπρέπειας’. Αυτός που ελέγχει το BBC καθορίζει την ατζέντα για μεγάλο μέρος του υπολοίπου των βρετανικών μέσων ενημέρωσης - και, συνεπώς, τη διάδοση (ή μη διάδοση) των πληροφοριών – γι’ αυτό σαφώς συμφέρει τους Σαουδάραβες ο έλεγχος του BBC.
Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την προώθηση από το BBC μιας θρησκευτικής / πολιτικής ιδεολογίας που θα πρέπει να είναι απωθητική για τις φιλελεύθερες απόψεις τους; Γιατί να διορίσουν τον αμφιλεγόμενο μουσουλμάνο, Aaqil Ahmed, ως επικεφαλή του Θρησκευτικού Ενημερωτικού Τμήματος (Religious Broadcasting Department), όταν είχε ήδη κατηγορηθεί ότι έκανε προγράμματα με φιλο-ισλαμική προκατάληψη; Γιατί το BBC δυσφημεί τη λευκή εργατική τάξη ως «ρατσιστές φανατικούς»; Γιατί να έχει γενικό διευθυντή, τον Mark Thompson που παραλείπει το θέμα της μαζικής μετανάστευσης από τη δημόσια συζήτηση;
Γιατί οι οδηγίες της Εθνικής Ένωσης Δημοσιογράφων επιδιώκουν να κρύψουν την αλήθεια όταν σε φυλετικές / θρησκευτικές επιθέσεις, οι δράστες είναι αλλοδαποί, ενώ έχουν δεσμευτεί να καταστρέψουν τον «δεξιό» ρατσισμό; Γιατί το BBC απαιτεί ότι το Ισλάμ πρέπει να αντιμετωπίζεται με 'ευαισθησία' περισσότερο από κάθε άλλη θρησκεία; Γιατί το BBC προωθεί το Ισλάμ ως μια φιλική προς τη γυναίκα - θρησκεία της ειρήνης, αλλά τον χριστιανισμό ως ένα αποκρουστικό σύμπλεγμα ιμπεριαλισμού, ρατσισμού και δολοφονίας;
Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά αυτά είναι μάλλον αρκετά. Θα μπορούσε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον να διατάξει τους κορυφαίους αστυνομικούς να ρίξουν μια μακρά και λεπτομερή ματιά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υψηλών στελεχών του BBC. Ότι έχουν προδώσει τη χώρα τους είναι αναμφισβήτητο, αλλά θα ήταν ωραίο να μάθουμε αν το έχουν κάνει για τα χρήματα και όχι από μία εφηβική ‘επαναστατική’ ζέση.
Έχω παλιότερα γράψει, ότι πριν από τον ερχόμενο θρησκευτικό εμφύλιο πόλεμο, θα προηγηθούν μικρής κλίμακας φρικαλεότητες, και τώρα έχουμε δει την αρχή. Με το να αποκλείουν μία αναγκαία συζήτηση με γνώμονα τους στόχους τους, ο Paxman, το BBC και το σύνολο της πολιτικής φιλελεύθερης / αριστεράς έχει εξασφαλίσει το αναπόφευκτο δυνητικών σφαγών και, επομένως το αίμα των μελλοντικών αθώων θυμάτων είναι στα χέρια τους, παράλληλα με εκείνα του αναπόφευκτου ψυχοπαθή δράστη.
Εδώ το βίντεο:
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα,πλάκα θα σου έρθει καμμιά κλήση δια προσωπικήν σου υπόθεσην στο οικείο αστυνομικό τμήμα!
Κι εμάς που παρακολουθούμε και σχολιάζουμε στο blog σου θα μας έχουν υπόψην !

Ανώνυμος είπε...

Αντι-μουσουλμάνος που σκοτώνει Χριστιανούς! Τί λέτε ρε παιδιά! Σα να βρωμά το πράγμα!