Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

‘Ύμνοι’ του Μεγάλου Μουφτή της Βοσνίας για την περιφερειακή δύναμη της Τουρκίας. «Η νίκη σας είναι νίκη μας»…


Ο Μεγάλος Μουφτής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, δήλωσε, τη Δευτέρα ότι η επιτυχία της Τουρκίας σε ορισμένους τομείς είναι μια πηγή υπερηφάνειας και διασφάλισης για τους Βόσνιους Μουσουλμάνους.

Επισκεπτόμενος τη Διεύθυνση Θρησκευμάτων της Τουρκίας, τη Δευτέρα, ο μεγάλος μουφτής Μουσταφά Ceric, μαζί με τους ομολόγούς του από την Κροατία και τη Σερβία, ζήτησε την εντατικοποίηση της συνεργασίας σε θρησκευτικές υποθέσεις, ως μέρος της ανασυγκρότησης της μουσουλμανικής ταυτότητας στα Βαλκάνια.

Ο Ceric μίλησε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεχμέτ Görmez, επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων.

"Η Νίκη της Τουρκίας είναι δική μας νίκη, η ευτυχία σας είναι ευτυχία μας», είπε ο Ceric.

Σημειώνοντας ότι δεν είναι εύκολο να είσαι μουσουλμάνος στην Ευρώπη, με αναφορά στην τραγωδία της Βοσνίας της δεκαετίας του 1990, ο Ceric είπε: «Εμείς [Βοσνία-Ερζεγοβίνη] δεν είμαστε πλέον μια μικρή χώρα, ευάλωτη σε επιθέσεις. Αντίθετα, είμαστε μέρος ενός μεγάλου έθνους» (...).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ!