Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Μουλάς κάνει έκκληση για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ και βεβαιώνει ότι σε 20 χρόνια το Ισλάμ θα ελέγχει όλο τον κόσμο


Το Κόμμα Προόδου της Νορβηγίας έχει ζητήσει την άμεση σύλληψη του Μουλά Krekar μετά την δήλωση που έκανε ο ένθερμος υμνητής της τζιχάντ, για την ανάγκη ανανεωμένων τρομοκρατικών επιθέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο μουσουλμάνος εξτρεμιστής που έχει ως βάση την Νορβηγία έκανε αυτή τη δήλωση σε συνέντευξή του στο MTV3 της Φινλανδίας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το Ισλάμ «θα ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο» μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.

Πάνω από μια δεκαετία μετά από τις καταστροφικές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, που άφησε σχεδόν 3.000 νεκρούς, ο Μουλάς, δήλωσε:

«Δεν έχουν μάθει τίποτα από το επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Γι 'αυτό χρειάζονται δύο ακόμη επιθέσεις. Είναι ο μόνος τρόπος οι Αμερικανοί να καταλάβουν ότι εμείς [οι μουσουλμάνοι] είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα ή σκλάβοι».

Ο Morten Ørsal Johansen, εκπρόσωπος της μεταναστευτικής πολιτικής του Κόμματος Προόδου, ​​δήλωσε ότι με αυτά τα σχόλια στον Μουλά αξίζει να τεθεί υπό κράτηση.

«Πρόσφατα ψηφίσαμε ένα νέο νόμο που αναφέρει ότι όποιος συνιστά απειλή για τα βασικά εθνικά συμφέροντα μπορεί να υπόκειται σε σύλληψη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Μουλάς θα πρέπει τώρα να συλληφθεί ", δήλωσε στην εφημερίδα VG.

Ο Μουλάς, που είναι συν-ιδρυτής της ισλαμικής εξτρεμιστικής οργάνωσης Ανσάρ αλ-Ισλάμ, μετακόμισε στη Νορβηγία ως «πρόσφυγας» από το βόρειο Ιράκ το 1991.

Σε συνέντευξή του στη φινλανδική τηλεόραση, ο ίδιος μίλησε επίσης για το πώς η ευρωπαϊκού τύπου δημοκρατία ποτέ δεν θα ριζώσει στη Μέση Ανατολή. Παρομοιάζοντας την εξαγωγή της δυτικής δημοκρατίας με μια «πλαστική μπανάνα», είπε ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει στον αραβικό κόσμο, διότι, σε αντίθεση με την πραγματική (μπανάνα), "δεν μπορείς να τη φας."

Υποστήριξε επίσης στη τρίλεπτη συνέντευξη ότι περαιτέρω τρομοκρατικές επιθέσεις είναι αναπόφευκτες, αναφέρει η VG.

"Πρόκειται να συμβεί. Είναι γραμμένο να συμβεί. Η Τζιχάντ αναμένεται να συμβεί, είμαι σίγουρος για αυτό. Η Τζιχάντ είναι σαν μια γάτα. Εάν έχεις κλειδώσει μια γάτα είναι επικίνδυνη ", δήλωσε ο Μουλάς.

Ο ριζοσπαστικός ισλαμιστής πρόκειται να εμφανιστεί σε δικαστήριο της Νορβηγίας, τον Φεβρουάριο, μετά τις λεκτικές απειλές που εκτόξευσε κατά της ζωής πέντε διαφορετικών ατόμων, συμπεριλαμβανομένης της αρχηγού του Συντηρητικού Κόμματος (Høyre) Erna Solberg (φώτο).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

konion είπε...

Μουλᾶς καὶ Μπέιβικ δύο ἐξωσυστημικοὶ παράγοντες, ὁ πρῶτος προσπαθεῖ, ὁ δεύτερος ἔκανε ἔμπρακτη κριτικὴ στὸ πολιτιστικὸ καὶ πολιτικὸ σύστημα τῆς Νορβηγίας.

Νορβηγοὶ βοήθειά σας, βγάλτε τα πέρα.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Η ανεκτικότητα μιάς κοινωνίας μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα.