Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

«Βασανισμένη ψυχούλα» ο σφαγέας της Λιέγης...


Ένας απλός "συλλέκτης όπλων" ήταν. Για όλα φταίει το άδικο σύστημα και η άτιμη η κοινωνία...

Αποθέωση της πολιτικής ορθότητας για γερά νεύρα, από την εφημερίδα New York Times, η οποία μεταξύ άλλων γράφει για τον... κ. Amrani (!):

Οι Βέλγοι προσπαθούν να βγάλουν νόημα από την θανατηφόρα επίθεση ενός άνδρα που είχε ιστορικό με τα όπλα και τα ναρκωτικά ο οποίος εξαπέλυσε την επίθεσή του, κοντά σε μια Χριστουγεννιάτικη αγορά σε μια ιστορική πλατεία, φέρνοντας τυχαίο θάνατο σε ένα γνώριμο ευρωπαϊκό εορταστικό σκηνικό.

(...)

«Δεν αισθανόταν καθόλου Μαροκινός», λέει ένας από τους δικηγόρους του, προσθέτοντας ότι «δεν μιλούσε ούτε μια λέξη αραβικά και δεν ήταν μουσουλμάνος», και ότι "αισθανόταν Βέλγος".

Σε άλλα σημεία, στην συνέντευξη αναφέρουν οι δικηγόροι του (Abdelhadi Amrani και Didier De Quévy) ότι «ήταν τρελός για τα όπλα, αλλά ως συλλέκτης» και ότι «ένιωθε ότι δεν θα είχε πολλή τύχη στη ζωή» και ότι "σκέφτηκε ότι τον μεταχειρίστηκε άδικα το δικαστικό σύστημα."

Ένας είπε ότι η πράξη του ήταν αυτή «μιας βασανισμένης ψυχής που ήταν απελπισμένη, αποκομμένη από το δικαστικό σύστημα και από την κοινωνία».

Επίσης, αλλού αναφέρεται ότι ήταν ένα «ορφανό παιδί» που ζούσε σε μία «φτωχογειτονιά».

Μήπως ξέχασαν την «φουκαριάρα την μάνα του»;;;

Σχ. ΚΟ: Σχετικά με τους New York Times (που έγραψε και το σενάριο «τρόμου» για την «επόμενη μέρα» στην πατρίδα μας, με επιστροφή στη δραχμή και στρατιωτικό πραξικόπημα) και την ιδιοκτησία: Η εφημερίδα New York Times (ιδρύθηκε το 1851), είναι ιδιοκτησίας Arthur Ochs Sulzberger Jr., δισέγγονου του πλούσιου Εβραίου εκδότη Adolph Ochs ο οποίος την αγόρασε το 1896. Ο εκτελεστικός συντάκτης είναι Max Frankel, και ο αρχισυντάκτης είναι ο Joseph Lelyveld. Και οι δυο τους είναι επίσης, Εβραίοι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

konion είπε...

Ἂς μᾶς ποὺν πρῶτα γιὰ τὴν 11/9/2001, τὸ Γκουαντάναμο καὶ τέλος νὰ μᾶς ποῦν τὶ κάνουν μὲ τὶς «βασανισμένες ψυχούλες» στὶς Η.Π.Α.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο φιλε χοστα τους. παντα κρυβουν την καταγωγη της και το παιζουν θυματα.

πρεπει ο εχθροσ να γινει φανερος

μας τα πριξανε καποιοι με τους νεφελιμ και αλλα παραμυθια
παντου οποια λαμογια να δεις παντα εκει ειναι και ενασ εβραιος

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Κι εδώ Εβραίοι.