Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Καθολικοί καταγγέλλουν τις πιέσεις του Ιδρύματος Ροκφέλερ για την αποποινικοποίηση των αμβλώσεων στην Ουρουγουάη


(LifeSiteNews): Ξένες οργανώσεις, που έχουν ατζέντα υπέρ των εκτρώσεων πιέζουν τις χώρες της Νότιας Αμερικής να νομιμοποιήσουν τη θανάσιμη αυτή πρακτική, είπε στην κυβέρνηση, εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας, κατά την τελευταία ακρόαση της Γερουσίας της Ουρουγουάης για το θέμα.

Η Γερουσία εξετάζει ένα νομοσχέδιο για την εξάλειψη των ποινικών κυρώσεων για τις αμβλώσεις στη χώρα, μια νομοθετική κίνηση εμπνευσμένη από το πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού του Ιδρύματος Ροκφέλερ και άλλων πλουσίων ("φιλανθρωπικών") ιδρυμάτων, όπως ειπώθηκε στην Γερουσία.

Δείτε σχετικό βίντεο με τον David Rockefeller και την ατζέντα των Rockefellers για τον έλεγχο του πληθυσμού:

Ένας εκπρόσωπος της Διακονίας για την Οικογένεια και τη Ζωή της Διάσκεψης Επισκόπων της Ουρουγουάης είπε στην επιτροπή της Γερουσίας για τη Δημόσια Υγεία ότι "αυτές τις μέρες, πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν άγνοια για την ύπαρξη διεθνών συμφερόντων που τάσσονται υπέρ της επιβολής αμβλώσεων στα κράτη."

«Υπάρχουν διεθνή ιδρύματα πίσω από αυτές τις πιέσεις, όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Ίδρυμα Ford, το Ίδρυμα MacArthur, και πολλά άλλα (...) τα οποία βλέπουν την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού ως ένα 'πρόβλημα ασφαλείας'", δήλωσε η Gabriela López, γραμματέας της Επισκοπικής Διάσκεψης.

Παρόμοιες πρωτοβουλίες εισάγονται σε νομοθετικά σώματα σε ολόκληρη την περιοχή, σημείωσε η Lopez.

«Σήμερα είναι η σειρά της Ουρουγουάης. Δυστυχώς, αυτό το είδος νομοθεσίας δεν αποτελεί τοπική πρωτοβουλία κάποιων από τους νομοθέτες, αλλά μάλλον μια από τις στρατηγικές που προωθούνται σε διεθνές επίπεδο από ιδρύματα που επιδιώκουν να εξαπατήσουν το λαό και τους νομοθέτες, και να τους πείσουν να εγκρίνουν κάτι νομίζοντας ότι εγκρίνουν κάτι άλλο, "δήλωσε η Lopez .

"Ο πραγματικός στόχος αυτών των στρατηγικών δεν είναι η προώθηση των γυναικών. Εάν εμμείνουμε σε αυτά τα προγράμματα αυτό σημαίνει την υπαγωγή μας σε ξένα συμφέροντα που είναι όλο και πιο γνωστά από όλους, και τα οποία, σε μεσοπρόθεσμη βάση, χρησιμεύουν μόνο για να αποδυναμώσουν τη ίδια τη λαϊκή βάση", πρόσθεσε.

Το νομοσχέδιο υπό εξέταση θα καταργήσει όλες τις κυρώσεις για τις αμβλώσεις κατά τις πρώτες 12 εβδομάδες της κύησης, ενώ θα συνεχίζεται η απαγόρευση της νομικά. Το μέτρο γενικά υποστηρίζεται από το σοσιαλιστικό Ευρύ Μέτωπο, (Frente Amplio) το οποίο δεσπόζει σήμερα στην πολιτική της Ουρουγουάης, ενώ αντίθετο με το μέτρο είναι το πιο συντηρητικό Κόκκινο Κόμμα.

Δείτε σχετικά :

* Το ντοκουμέντο (σε μορφή pdf) του LifeSiteNews: The Inherent Racism of Population Control (Ο Εγγενής Ρατσισμός του Ελέγχου του Πληθυσμού)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Δείτε και μιά άλλη οπτική γωνία
Αν μία έκτρωση κοστίζει π.χ. 1.000 ευρώ
οι 200.000 εκτρώσεις σε ένα χρόνο γεμίζουν τις τσέπες των γιατρών 200.000.000 μαύρα και φονικά ευρώ.