Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τι είναι αυτοί οι μυστηριώδεις ανεξήγητοι θόρυβοι που αναφέρονται σε όλο τον κόσμο;


Extinction Protocol / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μια σειρά από ανεξήγητους θορύβους έχουν αναφερθεί σε όλη την υδρόγειο και η συχνότητα αυτών των γεγονότων φαίνεται να αυξάνεται. Η γκάμα αυτών των ήχων είναι μεγάλη με περιγραφές από «παράξενο και ανατριχιαστικό» (ήχο) έως «βιομηχανικό και μηχανικό». Οι ήχοι φαίνεται να είναι omni-directional (πανκατευθυντικοί) και φαίνεται πως δεν έχουν κάποια εντοπισμένη πηγή προέλευσης δίνοντας σε κάποιον την εντύπωση ότι προέρχονται άμεσα από πάνω ή ακριβώς από κάτω από τη γη.
Τα παρακάτω βίντεο είναι αναφορές του ανεξήγητου ακουστικού φαινομένου. Είναι αυτοί οι ήχοι οιωνοί μιας επικείμενης καταστροφής, ή μια ένδειξη ότι η λιθόσφαιρα της Γης γίνεται όλο και πιο εκκρεμής, είναι mistpouffers, (ανεξήγητοι θόρυβοι με ήχο όπως ενός πυροβόλου ή ενός sonic boom) ή κάτι άλλο; Εσείς αποφασίζετε.



Ανεξήγητος θόρυβος καταγράφτηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ από δύο περιπατητές, τον Αύγουστο του 2011 κάποια στιγμή πριν από το σεισμό μεγέθους 5,3 που έπληξε την πολιτεία.



Αυτό το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιανουαρίου 2012 στην Μαλαισία. Ο ήχος ακουγόταν για τρεις ώρες και ο θόρυβος εμφανιζόταν κάθε τρία δευτερόλεπτα από τις 3 το πρωί μέχρι το ξημέρωμα. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2012, ο ήχος ακουγόταν για τρεις ώρες και ο θόρυβος εμφανιζόταν κάθε τρία δευτερόλεπτα από τις 3 μέχρι την αυγή. Αυτό το ακουστικό σήμα με επιτυχία καταγράφηκε από έναν από τους ανθρώπους της Kota Samarahan στη Μαλαισία.



Ανεξήγητοι θόρυβοι και μυστηριώδεις ήχοι αναφέρθηκαν από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο



Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μεξικό 12 με 14 Ιανουαρίου του 2012 και είναι ανεξήγητο



Αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε ως ασυνήθιστοι θόρυβοι που ακούστηκαν σε όλη την Κόστα Ρίκα στις 9 Ιανουαρίου 2012



Μυστηριώδης θόρυβος και γουργουρητό αναφέρθηκε στο Windsor του Ontario στον Καναδά τον Αύγουστο του 2011 από το The Windsor Star.



Μυστηριώδης θόρυβος στην Ουκρανία, Αύγουστος 2011 με αναφορά από δελτίο ειδήσεων.



Οι κάτοικοι ενός βρετανικού χωριού
έχουν πληγεί από μυστηριώδεις, σαν γουργουρητό θορύβους - Ιούνιος 2011.

Οι κάτοικοι της Μινεσότα των ΗΠΑ
άκουσαν μυστηριώδη θόρυβο σαν κροτάλισμα ήδη το 2009.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι σιωνιστες αναθετουν στους χειριστες του HAARP να παραγουν αυτους τους ηχους σαν προαγγελους του "αρμαγεδώνα" και στη συνεχεια θα αρχισουν συχνες θεασεις ιπταμενων αντικειμενων τα οποια θα ειναι ολογραμματα, οπως εκαναν στις 11/9 στην Ν.Υ. με τα δηθεν αεροσκαφη που "επεσαν" στους διδύμους.
Όλα ειναι μερος του σχεδιου εξόντωσης των ανθρώπων και επιβολης βιορομποτ.
Γιατι; H λαγνεια του τρομου που θελουν να αισθανονται οσοι ειχαν την τυχη να ειναι φτιαγμένοι μονο απο χωμα. Αυτοι ασχοληθηκαν αποκλειστικα με την τεχνολογια και προσβλεπουν μονο σ'αυτη. Ο εχθρος τους ειναι το πνευμα και ο,τι άυλο, εχουν οι ανθρωποι, το οποιο δεν μπορει να εξοντωθει.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μαζικές θεάσεις UFO,απαγωγές και...περίεργοι θόρυβοι.Ίσως γιατί εμείς είμαστε ακόμη φυσιολογικοί.Ή παντελώς αδιάφοροι για τους εξωγήϊνους και τους...Νεφελίμ.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Ολα στη φύση λειτουργούν με κάποιο τρόπο και για κάποιο λόγο.
Η επιστήμη έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.
Οχι όμως σε όλα.
Υπάρχουν πολλά άλλα αναπάντητα.
Μέχρι να απαντηθούν, οι άνθρωποι με αυξημένη φαντασία δημιουργούν μυθολογίες, θρύλους και παραδόσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ...ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ TOY ΗΓΕΜΟΝΑ ΝΟΥ- ΦΟΒΟ-ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΩΔΕΣ...
ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΑΣ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΙ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
anaxios.HEART OF JERUSALEM.

Τάσος είπε...

Ελπίζω να είναι λάθος η άποψή του

http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά είναι στα πλαίσια του σχεδίου της ΝΤΠ. Προσπαθούν να σπείρουν την τρομολαγνεία σε όλο τον κόσμο.Μέσω του συστήματος του HAAARP θα επιτυγχάνουν διάφορα 'περίεργα' ακούσματα και θεάματα. Έχουν γνώση όμως οι φύλακες.Ας είμαστε κοντά στο Θεό και να προσευχόμστε διότι τίποτα δεν μας σώζει απο αυτούς τους σατανικους ανθρώπους. Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αναφέρει οτι στους έσχατους χρόνους οι χριστιανοί να μην κοιτούν τον ουρανό για να μην πλανηθούν. Ίσως ακούγεται έντονα θρησκόλπτη η γνώμη μου, όμως παρατηρώντας τα γεγονότα και τα λόγια των γεροντων της Εκλησίας βλέπουμε να επαληθεύονται.