Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σκέτο μπέρδεμα: Για «έγκλημα μίσους» κατηγορούνται τρεις μαύρες λεσβίες λόγω επίθεσης και ‘ομοφοβικών’ σχολίων κατά λευκού ομοφυλόφιλου


Πρόβλημα στον πολυπολιτισμικό, πολιτικά ορθό παράδεισο. Η δικηγόρος των τριών μαύρων λεσβιών λέει ότι οι πελάτισσές της δεν πρέπει να κατηγορηθούν για «εγκλήματα μίσους», επειδή είναι λεσβίες και ισχυρίζεται ότι ο λευκός ομοφυλόφιλος που ήταν το θύμα, είναι «ρατσιστής».

Τρεις γυναίκες που σύμφωνα με τους δικηγόρους τους είναι λεσβίες, προσάγονται με την κατηγορία του «εγκλήματος μίσους» για τον ξυλοδαρμό ενός ομοφυλόφιλου άντρα στο σταθμό Forest Hills Τ σε μια ασυνήθιστη περίπτωση κατά την οποία οι ειδικοί λένε ότι εκθέτει την λανθασμένη λογική του συγκεκριμένου νόμου.

"Θεωρώ ότι κανένα λογικό σώμα ενόρκων δεν θα τις καταδικάσει υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά αυτό πραγματικά αποδεικνύει την ηλιθιότητα της νομοθεσίας για τα «εγκλήματα μίσους»", δήλωσε ο δικηγόρος των ατομικών ελευθεριών Harvey Silverglate. "Αν χτυπήσεις κάποιον, είσαι ένοχος επίθεσης και σωματικών βλαβών. Τέρμα. Η ιδέα της προσπάθειας να τεμαχίσουν τα ανθρώπινα όντα σε κατηγορίες είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. "

Οι εισαγγελείς και η ACLU ("American Civil Liberties Union" - Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών, ένας οργανισμός του οποίου η ηγεσία και τα μέλη είναι κατά κύριο λόγο Εβραίοι), της Μασαχουσέτης, δήλωσαν ότι άσχετα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό των κατηγορουμένων, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το έγκλημα της επίθεσης και βιαιοπραγίας με σκοπό τον εκφοβισμό, το οποίο επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι 10-χρόνων, με τη χρήση γλώσσας «μίσους».

«Κάποιος που είναι Εβραίος μπορεί να είναι αντισημίτης», είπε η δικηγόρος της ACLU Sarah Wünsch. «Το γεγονός και μόνο ότι κάποιος είναι μέλος της ίδιας κατηγορίας δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να υποκινηθεί από μίσος για τη δική του ομάδα».

Αλλά η Carolyn Euell, 38 ετών, μητέρα δύο εκ των κατηγορουμένων, της Erika Stroud, 21 ετών από το Ντόρτσεστερ και της Felicia Stroud, 18 ετών, από το West Roxbury, δήλωσε στους δημοσιογράφους η υποτιθέμενη επίθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα «μίσους» επειδή και οι δύο κόρες της είναι λεσβίες.

Η Εισαγγελέας Lindsey Weinstein είπε ότι οι δύο αδελφές και μια από τις συντρόφους τους, η επίσης κατηγορούμενη Lydia Sanford, χτύπησαν άγρια ​​τον άντρα, επανειλημμένα ΜΕ γροθιές και κλοτσιές, επειδή τις χτύπησε με το σακίδιο του, σε ένα κλιμακοστάσιο.

Είπε ότι το θύμα, του οποίου έσπασε η μύτη, είπε στους αστυνομικούς ότι πιστεύει ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν «ο γενετήσιος προσανατολισμός του», καθώς οι τρεις γυναίκες του απηύθυναν προσβλητικές ομοφοβικές φράσεις».

Αλλά η δικηγόρος Helene Tomlinson, η οποία εκπροσώπησε την Σάνφορντ, είπε στον δικαστή ότι η πελάτης της είναι «ανοιχτά λεσβία ... έτσι ώστε κάθε ομοφοβική (συμπεριφορά) είναι αδικαιολόγητη». Είπε ότι το φερόμενο ως θύμα ήταν ο επιτιθέμενος που χρησιμοποίησε υποτιμητικά και ρατσιστικά σχόλια".. Τις προκάλεσε ".

Ο δικηγόρος της Felicia Stroud, C. Harold Krasnow, είπε, "Δεν ξέρουν ποιος είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του, όπως δεν ξέρει και εκείνος το δικό τους."

Ο Krasnow αργότερα σημείωσε ότι ο δικαστής επέβαλε χαμηλή εγγύηση για τις γυναίκες, $ 100 και $ 500 σε μετρητά, και γνωμοδότησε ότι η υπόθεση της κατηγορούσας αρχής ήταν αδύναμη.

Αλλά ο Jake Wark, εκπρόσωπος του Εισαγγελέα του Σάφολκ, δήλωσε ότι οι εισαγγελείς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποδείξουν ότι οι γυναίκες διέπραξαν ένα «έγκλημα μίσους», ακόμη και αν είναι λεσβίες.

"Ο συγκεκριμένος «προσανατολισμός» των κατηγορουμένων ή ο υποτιθέμενος «προσανατολισμός» δεν έχουν καμία σχέση με την ικανότητά μας να ασκούμε δίωξη για εκείνους που στοχεύουν ένα πρόσωπο που θεωρούν ότι είναι διαφορετικό από αυτούς", είπε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κακό αυτοκαταστρέφεται!

Ανώνυμος είπε...

Το κακό αυτοκαταστρέφεται!

Αριστείδης είπε...

Θα πρέπει απλώς να συμβουλευτούν τον κώδικα
http://aristidisdikaios.blogspot.com/2011/02/blog-post_18.html
Ο,τιδήποτε άλλο δεν είναι πολιτικώς ορθόν! Λέγω!