Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ισλαμιστές απευθύνουν απειλές θανάτου κατά του Wilders σε πλατεία του Άμστερνταμ και η αστυνομία συλλαμβάνει περαστικό!


 Ο Robert Flos, δημοτικός σύμβουλος του Άμστερνταμ με το κόμμα ‘VVD’ του Geert Wilders (‘Λαϊκό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία’, στα ολλανδικά: ‘Volkspartij voor Vrijheid en Democratie’), επέκρινε την ολλανδική αστυνομία για τον τρόπο που χειρίστηκε ένα καθαρό περιστατικό «ρητορικής μίσους» στην πλατεία Dam, την Παρασκευή. Σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι AT5, ο σύμβουλος ανέφερε ότι η αστυνομία απέτυχε να συλλάβει τους ομιλητές της ακραίας ισλαμικής οργάνωσης ‘Sharia4Holland’, οι οποίοι απηύθυναν απειλές θανάτου κατά του αρχηγού του VVD Geert Wilders, αλλά οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν…περαστικό ο οποίος προσπάθησε να πιάσει συζήτηση με τους ισλαμιστές.

Ο κ. Flos επισημαίνει ότι η πραγματοποίηση απειλών κατά της ζωής αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ο περαστικός απομακρύνθηκε βίαια από την περιοχή. Ο σύμβουλος είπε στο AT5 ότι ήταν σοκαρισμένος, που ένα «μήνυμα μισαλλοδοξίας μπορεί να εκφωνηθεί ακόμη και δίπλα στο μνημείο της ελευθερίας μας».

Ζήτησε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο της πόλης Eberhard van der Laan,. Ο ομιλητής της ‘Sharia4Holland’ αποκάλεσε τον Wilders "αυτό το σκυλί των Ρωμαίων", τον οποίο θα κανονίσουμε όταν η Ολλανδία γίνει ισλαμικό κράτος. Προειδοποίησε επίσης ότι θα πρέπει να πάρει μαθήματα από "την περίπτωση του Theo van Gogh'' (ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από μουσουλμάνο, γιατί «πρόσβαλε το Ισλάμ»).

Η εισαγγελία και η αστυνομία ερευνούν τα σχόλια που έγιναν από τα μέλη της Sharia4Holland, που θέλουν να επιβάλουν τον νόμο της Σαρία, του ισλαμικού νόμου, στην Ολλανδία. Σύμφωνα με ειδικούς, το κίνημα στην Ολλανδία είναι πολύ μικρό με μόνο περίπου δώδεκα μέλη και μάλιστα, ριζοσπαστικοί ιμάμηδες δεν θέλουν να έχουν σχέση με αυτό. Η Sharia4Holland είναι ένα παρακλάδι της Sharia4Belgium

Τελικά, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα, η αστυνομία συνέλαβε ένα 29χρονο για τις απειλές εναντίον του βουλευτή Geert Wilders.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (όπου μπορείτε να δείτε και το βίντεο)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γινεται της μουρλης με θεματα αδικιας και δικαιοσυνης. Ειναι ο καιρος που η εξουσια δημιουργει σκοπιμα αδικια ωστε ο κοσμος να δεχθει απο απογνωση και αγανακτηση προθυμα την παγκοσμια δικτατορια νομιζοντας οτι ετσι θα ησυχάσει.

Δειτε και αυτο για οσους εχουν αποφασισει να βρισκονται στο Λονδινο στις 3 Αυγούστου.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NRsPaD-2YWs#!

Ειστε σιγουροι οτι θελετε να πατε;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 30 Μαίου 2012
Κύριοι,
Οι δυτικοδίαιτες "ισλαμικές" οργανώσεις, ειδικά οι ακραίων τάσεων είναι όργανα δράσης του γενικότερου πολιτικού ισλάμ που με τη σειρά του είναι κυματοθραύστης στις κοινωνικές αλλαγές και στις όποιες κοινωνικές διεκδικήσεις, ειδικά στο μοίρασμα του πλούτου.
Η μετάσταση του κοινωνικού αυτού καρκινώματος γένεται μεθοδευμένα, με την ανοχή των "Αρχών" για τους ίδιους λόγους που γίνεται και στις "μουσουλμανικές" κοινωνίες, μόνο που στην Ευρώπη απαιτείται πρώτα πληθυσμιακή αλλοίωση, διάλυση του κοινωνικού ιστού, για την αποφυγή, λόγω ομοιογένειας και αμοψυχίας, προβολής αντίστασης, τα άλλα, όπως η κοινωνική ποδηγέτηση, έρχονται μόνα τους.
Ελπίδα είναι η φώτηση που έλαβε η ισλαμική σκέψη, όπως και όλες οι υπόλοιπες, από την ελληνική φιλοσοφία, αυτή, εφ΄ όσον μελετηθεί, θα φωτίσει πολλά "μουσουλμανικά" μυαλά, όπως έχει ήδη γίνει σε πολλούς μουσουλμάνους που έχουν παιδεία.
Δυστυχώς όμως το κατεστημένο, για λόγους δικής του ιδεολογικής επιβίωσης, προβάλλει τη βάρβαρη σκέψη του.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός