Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Οι κομμουνιστές στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων ως όπλο για να χτυπήσουν την οικογένεια και εκκλησία


«Κατάργηση της οικογένειας. Ακόμα και οι πιο ριζοσπάστες αγανακτούν γι' αυτή την επαίσχυντη πρόθεση των κομμουνιστών... Οι αστικές φλυαρίες για την οικογένεια και την ανατροφή, για τις προσφιλείς σχέσεις των γονιών με τα παιδιά, γίνονται τόσο πιο αηδιαστικές, όσο περισσότερο, εξαιτίας της μεγάλης βιομηχανίας, σπάνε όλοι οι οικογενειακοί δεσμοί για τους προλετάριους…. Ο αστικός γάμος είναι στην πραγματικότητα η κοινοκτημοσύνη των παντρεμένων γυναικών. Το πολύ πολύ θα μπορούσαν να κατηγορήσουν τους κομμουνιστές ότι θέλουν στη θέση μιας υποκριτικά σκεπασμένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών να βάλουν μια επίσημη, ανοιχτόκαρδη κοινοκτημοσύνη των γυναικών». (Μάρξ- Ένγκελς, «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος», έκδ. Παπακώστα 1965, σελ. 4749).

Surry Hills, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία, (LifeSiteNews.com) - Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Αυστραλίας έχει συνειδητοποιήσει ότι στην δημόσια συζήτηση που γίνεται στην χώρα για τον «επαναπροσδιορισμό του γάμου», (όχι ως μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας), ο «επαναπροσδιορισμός» του πανάρχαιου θεσμού του γάμου αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας πυλώνα του πολέμου των μαρξιστών ενάντια στην Εκκλησία την οποία θεωρούν "δεκανίκι του καπιταλισμού".

Ένα κύριο άρθρο της εφημερίδας The Guardian, της επίσημης εφημερίδας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αυστραλίας, αναφέρει ότι ο γάμος προέκυψε από την ιδιωτική ιδιοκτησία, ιδιαίτερα από την ανάγκη της κληρονομιάς μεγάλων κτημάτων. Δεδομένου ότι ο κλήρος είναι «ένας από τους πυλώνες του καπιταλισμού», η "εκκλησία βλέπει το γάμο - όπως τον ορίζει - ως ένα όργανο ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση της εξουσίας της και μάλιστα του ίδιου του καπιταλισμού."

"Αν χτυπήσεις κατά του εν λόγω πυλώνα, αμφισβητώντας αυτή την εξουσία, θα υπάρξει μια αντίδραση, όπως υπάρχει, από το Βατικανό," και άλλους "ευσεβείς υποκριτές," δηλώνει το άρθρο.

Ο Δρ Paul Kengor, πολιτικός επιστήμων στο Grove City College, έγραψε σε πρόσφατη στήλη, "Η ρίζα της υποστήριξης από τους κομμουνιστές του «επαναπροσδιορισμού του γάμου», για άλλη μια φορά, είναι η μαρξιστική / κομμουνιστική επίθεση κατά του γάμου. "
«Η προτεραιότητα για τους κομμουνιστές δεν είναι τα “δικαιώματα των ομοφυλοφίλων”, αλλά η συνεχιζόμενη επίθεση κατά της οικογένειας», έγραψε.

Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς έγραφαν στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο το σχέδιό τους για την εφαρμογή της «κατάργησης της οικογένειας», «της αντικατάστασης της εκπαίδευσης στο σπίτι (από τους γονείς) με την κοινωνική» και την εισαγωγή «μιας ανοιχτά νομιμοποιημένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών» (οι γυναίκες να μοιράζονται σε όλους).

Οι ιστορικοί έχουν σημειώσει την μεγάλη αντίθεση των κολεκτιβιστών στην πυρηνική οικογένεια.
 
Σε μια πρόσφατη εκδήλωση αυτού του «πολέμου κατά της οικογένειας» , η Μαριέλα Κάστρο, η ανιψιά του Κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο και κόρη του κυβερνώντος Κουβανού προέδρου Ραούλ Κάστρο, επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποστηρίξει τον "γάμο" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
  
Η Κάστρο, η οποία θεωρεί τον εαυτό της "σεξολόγο", έχει πει ότι αν θα μπορούσε να ψηφίσει στις εκλογές αυτές, θα ψήφιζε τον Μπάρακ Ομπάμα.

Το άρθρο του Κομμουνιστικό Κόμματος της Αυστραλίας έρχεται την ώρα που το κοινοβούλιο συζητά μια πρόταση για τον «επαναπροσδιορισμό του γάμου» ώστε να συμπεριλάβει και τα ζευγάρια ίδιου φύλου. Αν και οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου ζητούν να υπάρχει ψηφοφορία, πολλοί από τους υποστηρικτές του, δεν την θέλουν, γιατί γνωρίζουν ότι οι Εκκλησίες της χώρας, - η Ρωμαιοκαθολική, η Αγγλικανική, η Ευαγγελική, και η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία - , έχουν ταχθεί σθεναρά εναντίον του.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E oχι αυτο πια παραπαει Κοκκινε Ουρανε ...
Ειπαμε πρεπει να δειχνουμε κατανοηση και ανεκτικοτητα στο αντιομοφυλοφιλο μενος ορισμενων ,αλλα να φορτωσουν στους ομοφυλοφιλους και την κομμουνιστικη χολερα παει πολυ!

Καλα εσεις δεν εχετε ακουσει τιποτε για τις διωξεις και την εξοντωση που υπεστησαν οι ομοφυλοφιλοι στα κομμουνιστικα καθεστωτα ?Στη Σοβιετικη Ενωση επι Σταλιν στελνονταν ασυζητητι στη Σιβηρια, οπου εξοντωνονταν ανελεητα , κατα προτεραιοτητα μαλιστα ...
Στα μετεπειτα χρονια κλεινονταν σε ψυχιατρεια ,οπου υφισταντο απανθρωπα πειραματα, η φυλακιζονταν επ'αοριστον .Ηταν κοινωνικα και κομματικα αποκλεισμενοι εννοειται μεχρι το τελος της Σοβιετιας και αυτη η κατασταση μολις τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει προς το ελαφρως καλυτερο στη Ρωσια.

Τα ιδια και χειροτερα συνεβαιναν και στην κομμουνιστικη Κινα .Τα πρωτα γκει μπαρ επιτραπηκε να ανοιξουν μολις πριν λιγα χρονια και σταματησε η διωξη...Ακομα ομως οι γκει αναγκαζονται συχνα να παντρευονται με ασχημα αποτελεσματα για τους ιδιους αλλα και τις συζυγους τους.

Οσο για την Κουβα του Καστρου τι να πει κανεις ? Οι ομοφυλοφιλοι ηταν ταυτισμενοι με την αμερικανικη παρακμη και διωκονταν αλυπητα και με φανατισμο.Οι κουβανεζικες φυλακες ηταν γεματες ομοφυλοφιλους μεχρι πριν μερικα χρονια .Οι μισοι κουβανοι προσφυγες στις ΗΠΑ ισχυριζονταν πως ηταν ομοφυλοφιλοι... Η ανηψια του Καστρο που παρουσιαζετε δεν ξερω τι ρολο βαραει ...μαλλον σπευδει να απαλυνει το ρατσιστικοτατο παρελθον του κοκκινου θειου της.

Σεβομενος τη ιερη μνημη λοιπον των εκατονταδων χιλιαδων σιωπηλων, εξοντωμενων και καταδιωγμενων ομοφυλοφιλων σε ολα ανεξαιρετως τα κομμουνιστικα καθεστωτα ,
καλω τον Κοκκινο Ουρανο να επανορθωσει τη βεβηλωση που διεπραξε κατα των θυματων αυτων του κομμουνισμου.

Ηταν ιδιαιτερως ατυχης η δημοσιευση του αντιομοφυλοφιλου αυτου αρθρου.
Απαραδεκτη επιεικως...ακομα κι αν οφειλεται σε απροσεξια η αβλεψια.
ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ!
Aχιλλεας Πατροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Εγω απ'οσο ξερω στις πρωην κομμουνιστικες χωρες, συνεχιστηκαν να γινονται γαμοι κανονικα, οχι θρησκευτικοι, αλλα παντως, με τους ιδιους ρυθμους οπως πριν (εκτος βεβαια απο περιοδους πολεμου κ αναταραχων)

konion είπε...

Ἡ χειρότερη ἐκμετάλλευσις τῶν ἐργατῶν ἔγινε στὰ κομμουνιστικὰ καθεστῶτα

konion είπε...

Ἡ χειρότερη ἐκμετάλλευσις ἔγινε στὰ πρώην κομμουνιστικὰ καθεστῶτα, στὸ ὄνομα τῆς ταξικῆς πάλης καὶ συνειδήσεως. Στὴν πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. τὰ ἀνώτατα καὶ ἀνώτερα στελέχη τοῦ Κ.Κ.Σ.Ε. ἅρπαξαν τὰ ἔργοστάσια, ὡς ἰδιοκτῆτες πλέον καὶ ἄρχισαν νὰ ἐκμεταλλεύονται φανερὰ τοὺς ἐργάτες, ἐνῶ πρὶν τὸ ἔκαναν κρυφὰ καὶ χωρὶς δυνατότητα διαμαρτυρίας τῶν ἐργατῶν, σκέτη δικτατορία.
Ξέρετε τὶ ξεπήδησε μετὰ τὴν διάλυσι τῆς Ε.Σ.Σ.Δ.;
Ἔθνη, μετὰ 70 χρόνια προπαγάνδας καὶ ἀπηνῶν διωγμῶν ξεπήδησαν τὰ ἔθνη πιὸ δυνατὰ καὶ πιὸ ἐπιθετικά.

Δυστυχῶς γιὰ τοὺς διαφόρους ἐθνοαποδομιστές, ἠδονιστὲς καὶ μηδενιστές, δὲν ὑπάρχει κάποια ποιὸ ἀξιόπιστη διεθνὴς δομὴ νὰ ἀντικαταστήση τὰ ἔθνη.

Εύρυτος είπε...

ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΦΙΛΟΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλα Αποστολε Σουκαρα δεν γνωριζεις οτι ο Πατροκλος ως μεγαλυτερος ηταν ο εραστης του Αχιλλεως ? Διαβασε Ιλιαδα καθως και τι πιστευαν οι ιδιοι οι Αρχαιοι για τον χαρακτηρα της φιλιας Αχιλλεως και Πατροκλου .
Οι ηρωες προγονοι μας ηταν πολυ περισσοτερο ομοφυλοφιλης διαθεσεως απ'οτι εμεις οι νεοελληνες...

Τρεχα τωρα στις βιβλιοθηκες να διαγραψεις τις αμετρητες αναφορες στα αρχαια μας κειμενα περι ομοφυλοφιλιας και στα μουσεια να κομματιασεις τα αγγεια και τα γλυπτα με ομοερωτικο περιεχομενο .Σημειωτεον οτι δεν εχουν υπαρξει καλλιτεχνες αλλου λαου που να εχουν λατρεψει τοσο κραυγαλεα το γυμνο αντρικο σωμα ...
Κατι τυποι σαν εσενα δεν αντεχαν να βλεπουν τα γυμνα αντρικα αγαλματα {εργα του Σατανα τα ελεγαν...} και τα βρωμιζαν και τα εσπαγαν ...

Αχιλλεας Πατροκλος.

Υ.Γ.Το αγαλμα στην Ολυμπια του Διος που ερωτευμενος αρπαζει τον 20χρονο Γανυμιδη... το εχεις υπ'οψιν σου Αποστολε?Διαβασε και το Συμποσιο του Πλατωνος , ετσι για αρχη...

konion είπε...

Ἀνώνυμε 7 Ιουλίου 2012 2:33 π.μ. ποὺ ὑπογράφεις ὡς Ἀχιλλέας Πάτροκλος,

Ἡ ἐπικρατοῦσα ἄποψις περὶ ὁμοφυλοφιλίας στὴν Ἀρχαία Ἑλλάδα εἶναι πολὺ λάθος. Διάβασε νὰ μάθης τὶ νόμοι εἶχαν θεσπισθῆ καὶ θὰ καταλάβης.
Δὲν λέω ὅτι δὲν ὑπῆρχε πρόβλημα, ἐξ οὖ καὶ οἱ νόμοι, ἁπλῶς ἡ ὁμοφυλοφιλία δὲν ἦταν ἀνεκτὴ δημοσίως, ποιὸς πιστεύεις θὰ ἀνεχόταν δηλωμένο ὁμοφυλόφιλο στὰ κοινὰ ἢ αὐριανὸ ἄρχοντα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΙΟΝ οι νομοι στους οποιους αναφερεσαι {τους εχω υπ'ψιν μου }ισχυσαν σε συγκεκριμενες πολεις για τις σχεσεις μεταξυ ελευθερων πολιτων {μεταξυ ελευθερων και δουλων γινοταν της κακομοιρας...} για περιορισμενο χρονικο διαστημα {κατα τον 6ο και 5ο αιωνα} και αφορουσαν σε εκθηλυσμενους αντρες ομοφυλοφιλους {τους σημερινους τρανσεξουαλ} και σε εταιριζομενους δηλαδη εκπορνευομενους {η αντρικη πορνεια ηταν πολυ διαδεδομενη στην αρχαιοτητα παρα την υπαρξη των δουλων με τους οποιους ηταν ευκολο το σεξ}.
Τωρα με το ιντερνετ ειναι πολυ ευκολο να πληροφορηθεις ποσο διαδεδομενη και ριζωμενη στους Αρχαιους μας ηταν η ομοφυλοφιλια σε ολες τις περιοχες , ιδιαιτερα σε περιοχες δωρικες οπως η Λακωνια και η Κρητη και την πληρη ελευθερια της στην ελληνιστικη και ρωμαικη εποχη.

Ο Πλατων ,που θεωρει οτι ενα πολιτευμα παρομοιο με το Σπαρτιατικο θα ηταν το ιδανικο ,κριτικαρει {παρα την φιλοομοφυλοφιλη σταση του} την εντονα και απροκαλυπτα ομοφυλοφιλη ζωη των Σπαρτιατων...Η κριτικη του αυτη ομως ειναι σταχτη στα ματια ,για να αποσεισει την κατηγορια των δημοκρατικων οτι ειναι φιλοσπαρτιατης.Αλλωστε ο ιδιος ο Πλατων ηταν ομοφυλοφιλος.

Αχιλλεας Πατροκλος.

Ανώνυμος είπε...

@redsky
ΚΟΚΚΙΝΕ ΟΥΡΑΝΕ.....

κάνε το καλό και διέγραψε σχόλια που μπήκαν ώς τρολαρίσματα - προπαγάνδα μιας συγκεκριμένης διαστροφής.

Άλλο ο διάλογος άλλο το τρολάρισμα...

Εύρυτος είπε...

Σοβαρά τώρα παπαγαλίζεις την εβραϊκή προπαγάνδα του BBC και μας παρουσιάζεις την ομοφυλοφιλία ως διαδεδομένη στην Αρχαία Ελλάδα;
Άλλο η φιλία, άλλο ο εραστής και άλλο η ομοφυλοφιλία.
επειδή όμως συνεχίζεις να βρωμίζεις το όνομα του Αχιλλέα και του Πατρόκλου. Πες μας στην Ιλιάδα που αναφέρει για την σχέση που λες και άσε τα γενικόλογα ότι " τι πιστευαν οι ιδιοι οι Αρχαιοι για τον χαρακτηρα της φιλιας τους" εκτός αν ταξίδεψες στον χρόνο και να έκανες δημοσκόπηση στους αρχαίους...
Το ότι αυτοί που έσπαγαν τα αγάλματα ήταν σαν εμένα που το ξέρεις; Και εγώ μπορώ να σου πω πως τα λες αυτά για να δικαιολογήσεις την δική σου ανωμαλία.

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Αποστολε Σουκαρα ,
χωρις να με γνωριζεις με λουζεις με κοσμητικα {ανωμαλος , βρωμιαρης!!! }και απαιτεις να αλλαξω το ονομα μου!Θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα ? Το αντλεις απο ποιο αυτοκρατορικο σου παρελθον ? Και δεν φοβασαι μηπως σε... βρωμισω διαλεγομενος μαζι μου?
1/Οι αρμοδιοι ψυχιατρος και ψυχολογος γνωματευσαν με απολυτο τροπο οτι δεν "πασχω" απο καμμια ...ανωμαλια.Ο τελευταιος που θα λαμβανα υπ'ψιν μου εισαι εσυ και η γνωμη σου για μενα.
2/ Σεβαστες οι αποψεις σου για οποιοδηποτε θεμα θρησκευτικο , κοινωνικο , σεξουαλικο , πολιτικο ...δεν σε κατακρινω ουτε γι'αυτες ουτε για το ονομα σου.Θα μου επιτρεψεις ομως να μην τις ασπαζομαι , αν δεν συμφωνω. Εκτος κι αν διεκδικεις την δια της βιας επιβολη της αληθειας σου.
3/ Οσον αφορα τη σχεση Αχιλλεως και Πατροκλου πιστευω αυτο που πιστευαν οι αρχαιοι Ελληνες , δηλαδη οτι ηταν και ερωτικη .

Α/ Ο Αισχινης { κατα Τιμαρχου i 133} λεει οτι ο Ομηρος "δεν αναφερεται στον ΕΡΩΤΑ τους κρινοντας οτι ο ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΣ βαθμος της αμοιβαιας αγαπης τους ηταν φανερος στους καλλιεργημενους {λαικως : μπασμενους ...} ακροατες {ενν.του επους της Ιλιαδος}" δηλαδη ο Αισχινης λεγει οτι... τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται και ενας καλλιεργημενος δεν θα ρωτουσε ωμα στην αρχαιοτητα δυο εραστες "κανετε ερωτα εσεις οι δυο ?"...

Β/ Ο Πλατων στο Συμποσιο 179e-180b λεγει καθαρα οτι ο Αχιλλευς και ο Πατροκλος ηταν εραστες .Μαλιστα ο Φαιδρος λεγει οτι σφαλλει ο Αισχυλος πως ηταν εραστης του Πατροκλου ο Αχιλλεας αφου ο Αχιλλευς ηταν νεωτερος.
Και { παρακαλω μην αρχισει καποιος : τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ? ειναι ο σκυλος που μαθαινει γατισια..} οι εραστες ερωντο , εκαναν ερωτα και δεν μαθαιναν...την Περσικη γλωσσα δια αλληλοβοηθειας, τι ειδους ερωτα εκαναν εξαρτατο απο το ζευγαρι .Και ο θεος Ερως ηταν ο θεος συγκεκριμενης σχεσης και οχι της... πνευματικης φιλιας και της μαθησεως.

Γ/ Ο Αισχυλος στο 228 αποσπασμα της δυστυχως χαμενης τριλογιας του Αχιλλιιδος βαζει τον Αχιλλεα να ρωτα τον νεκρο Πατροκλο "και δεν ενοιωσες καθολου τυψεις για την βαθεια μου εκτιμηση {δηλαδη εννοει αγαπη} για τους μηρους σου { εδω υπονοει τον ενδομηριο ερωτα } - ω ποσο αχαριστη ανταποδοση για τοσα πολλα φιλια"!!!

Δ/ Για να καταλαβομε τα οσα ο Αισχυλος λεγει προφανως βασιζομενος σε πεποιθησεις των συγχρονων του η σε πηγες που δεν σωζονται , ερχεται ο μεταγενεστερος Λουκιανος στους "Ερωτες" του και συπληρωνει " Αυτο που καθοριζε τη φιλια του Αχιλλεως και του Πατροκλου ηταν η ηδονη.Ετσι λοιπον στεναζοντας ο Αχιλλευς στον θανατο του Πατροκλου αναγκαστηκε απο το ασυγκρατητο παθος του για εκεινον να πει την αληθεια" .Προφανως και ο Λουκιανος βασιζεται σε καποια χαμενη σημερα πηγη .

Φυσικα στην Ελληνιστικη και Ρωμαικη εποχη ηταν κοινη πλεον η πεποιθηση οτι ο Αχιλλευς με τον Πατροκλο ηταν ερωτικο ζευγος.

Μετα απο ολα αυτα κυριε Αποστολε Σουκαρα νομιζω πως οχι μονο εχω δικαιωμα να χρησιμοποιω ως ονομα το "Αχιλλεας Πατροκλος " , αλλα επιβαλλεται απο την αρχαια μας αξιοσεβαστη Ελληνικη παραδοση.

Ερρωσθε ,
Αχιλλεας Πατροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Αποστολε Σουκαρα σχετικα με τα αγαλματα δε νομιζω πως εγω θα εσπαγα ενα αγαλμα του Αντινοου ,του θεοποιημενου και πολυλατρεμενου ερωτικου φιλου του φιλελληνα και ελληνομαθους αυτοκρατορος Αδριανου.
Ο ενδοξος μας Ελληνισμος ειχε και αυτα. Ως ποτε καποιοι θα τα κρυβουν κατω απο το χαλι υποκριτικα και σεμνοτυφα ? Κρυβεται η ιστορικη αληθεια με ετεροχρονισμενες προκρουστιες προπαγανδες και εθελοτυφλιες ?