Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Ο Ολάντ ομιλητής σε Μασονική Στοά


Στις 22 Νοεμβρίου ο σημερινός Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μίλησε στην αίθουσα της ‘Grand Orient De France’ (Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας).  

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που παραθέτουμε ο Francois Hollande μιλάει στην κεντρική αίθουσα της Μασονικής Στοάς της Γαλλίας, παρουσία του "Μεγάλου Μαγίστρου" της "Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας" Guy Arcizet και 400 Γάλλων Μασόνων 33ου βαθμού.

Η κεντρική αίθουσα της "Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας" στην οποία μίλησε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Ο "Μέγας Μάγιστρος" της "Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας" Guy Arcizet, (Εβραίος σύμφωνα με κάποιες ιστοσελίδες) στενός "φίλος" του Francois Hollande. Σύμφωνα με το «Ελληνικό Πρακτορείο τεκτονικών Ειδήσεων» ο «Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας» Guy Arcizet, έκανε ταξίδι στην Ελλάδα στις 18-19 Φεβρουαρίου 2012 καλεσμένος της Στοάς "ΜΥΗΤΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ 2018" του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος ΔΕΛΦΟΙ. Στην συνέχεια έκανε δηλώσεις «συμπαράστασης» για την χώρα μας. Υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο με τον Ολάντ:


Βίντεο με τον Alex Jones που μιλά για τη συμμετοχή του Γάλλου Προέδρου στη Λέσχη Bilderberg:


 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, χτισε και ΣΥ την είσοδο μιας μασωνικής στοάς!