Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Η "μεγάλη πατριωτική κληρονομιά" των Αμερικάνων. Το δικαίωμά τους να φέρουν όπλα


Από το βιβλίο "Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας" του Dwight Kinman*

« Οι Αμερικανοί δεν πρέπει να φοβούνται την κυβέρνηση, μια και έχουν το μοναδικό προνόμιο να είναι οπλισμένοι, προνόμιο που κανένας άλλος λαός δεν διαθέτει. (Τζέημς Μάντισον, τέταρτος Πρόεδρος των ΗΠΑ, 1751-1836)

«Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίον θα πρέπει ο λαός να διατηρήσει το δικαίωμα του να κατέχει και να φέρει όπλα είναι, σε τελευταία ανάλυση, η ανάγκη αυτοπροστασίας του εαυτού του εναντίον μιας τυραννικής διακυβέρνησης».
(Τόμας Τζέφερσον, τρίτος πρόεδρος των ΗΠΑ, 1743-1826)

«Να φυλάγετε με ζήλο την δημόσια ελευθερία. Να αντιστέκεσθε σθεναρά σε οποιονδήποτε πλησιάζει απειλητικά σε αυτό το πολύτιμο πετράδι! Δυστυχώς, τίποτε δεν μπορεί να το διατηρήσει άθικτο εκτός από την χρήση ωμής βίας. Αν αμελήσετε να αντι- σταθείτε στην τυραννική βία, είστε αναπόφευκτα καταδικασμένοι!» (Πάτρικ Χένρυ, πολιτικός και κυβερνήτης της Βιρτζίνια, 1736-1799)
  
Ο συρφετός των διεθνών συνωμοτών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης πιστεύει ότι βρίσκεται πλέον στο κατώφλι της επίτευξης του πολυπόθητου στόχου του - το έπαθλό του- το “χρυσό δαχτυλίδι” του - την εγκαθίδρυση μιας Ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Υπάρχει όμως και ένα εμπόδιο στο δρόμο τους - τα 200 εκατομμύρια όπλα που βρίσκονται στα χέρια νομιμοφρόνων Αμερικάνων πατριωτών που είναι πρόθυμοι να δώσουν ακόμη και τη ζωή τους για να παραμείνει αυτή η δημοκρατία ελεύθερη κάτω από τον Θεό.

Ο Αμερικανικός λαός δεν πρέπει ποτέ να παραδώσει τα όπλα του! Η Ιστορία διδάσκει με εύγλωττα παραδείγματα, ότι όποιος λαός οποιουδήποτε έθνους παρέδωσε τα όπλα του κατέληξε αμέσως στην τυραννία. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μαζικός κεραυνοβόλος πόλεμος των ΜΜΕ και του Ρόκεφελερ που αποσκοπεί στην πλύση εγκεφάλου των Αμερικανών πολιτών, ώστε να πειθαναγκασθούν να παραδώσουν τα όπλα τους. Εμείς οι Αμερικανοί δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τη μεγάλη μας πατριωτική κληρονομιά που μας άφησαν θεοφοβούμενοι άνθρωποι - οι Πατέρες, ιδρυτές αυτού του έθνους – που σφυρηλάτησαν αυτή τη δημοκρατία που ονομάζεται Αμερική.

«Οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα και το πλεονέκτημα να είναι οπλισμένοι - σε αντίθεση με τους πολίτες άλλων χωρών, οι κυβερνήσεις των οποίων φοβούνται να εμπιστευθούν στους λαούς τους όπλα» (Τζέημς Μάντσον)

Ισχυρίζονται ότι η οπλοκατοχή είναι η αιτία που προκαλεί τι εγκλήματα. Αλλά μήπως η κατοχή όπλων αποτρέπει τα εγκλήματα και δεν είναι αυτή που τα προκαλεί; Η πρωτεύουσα Ουάσινγκτον έχει τους αυστηρότερους νόμους για την οπλοκατοχή και την οπλοφορία σε όλοκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα όμως εμφανίζει και τους περισσότερους φόνους κατά κεφαλήν από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Αμερικής.
Η Ελβετία υποχρεώνει κιε άνδρα να έχει όπλο και να εκπαιδεύται στη χρήση του. Έχει μια από τις χαμηλότερες εγκληματικότητες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο ειδικός εγκληματολόγος της Φλόριδας Gary Clech μας λέει ότι τα όπλα χρησιμοποιούνται γι’ αυτοάμυνα 2,5 εκατομμύρια φορές το χρόνο στην Αμερική. Η δήμευση των όπλων αυτών απλώς θα αφοπλίσει τους νομιμόφρονες πολίτες και θα αφαιρέσει το ιερό δικαίωμα προστασίας των ιδίων και των οικογένειών τους.

Ο George Mason (Αμερικάνος πατριώτης από την Βιρτζίνια και ένας από τους Πατέρες - ιδρυτές των ΗΠΑ. 1725 – 1792) είπε: “Τι είναι η Πολιτοφυλακή; Είναι ο ένοπλος λαός”.

"Η Δεύτερη Τροπολογία του Χάρτη των Δικαιωμάτων δίνει στο λαό το αναφαίρετο δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Εξουσιοδοτεί επίσης τον λαό να έχει την δυνατότητα συγκρότησης μιας παλλαϊκής πολιτοφυλακής. Παραχωρώντας στον λαό το κυρίαρχο δικαίωμα να φέρει όπλα και να συγκροτείται ως μη κυβερνητική πολιτοφυλακή, οι ιδρυτές - πατέρες του έθνους κατοχύρωσαν την ελευθερία των πολιτών από κάθε απειλή, εξωτερική ή εσωτερική.
Αυτό το δικαίωμα επίσης υπερισχύει έναντι οποιουδήποτε προσχήματος ή αιτιάσεων προβάλλει μια φαυλοκρατούμενη κυβέρνηση καταπιέζοντας τον λαό με διάφορους τρόπους που υπονομεύουν, ανατρέπουν, δυσφημούν και καταργούν τα αναφαίρετα Συνταγματικά μας δικαιώματα. Αν οι κατέχοντες ανώτερα αξιώματα συνεχίζουν απερίσκεπτα να καταδιώκουν και να καταπιέζουν τον λαό, οι συνέπειες που θα προκύψουν θα είναι τραγικές.
Αν αυτοί οι αντίχριστοι πολιτικοί ηγέτες συνεχίζουν να παραβιάζουν και να αγνοούν τα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα των πολιτών, ο λαός έχει το ύστατο δικαίωμα να οργανωθεί σε πολιτοφυλακή. Η πολιτοφυλακή θα αναλάμβανε ένα ιερό καθήκον. Τη διατήρηση, προστασία και, αν χρειαστεί, την επιβολή του Συντάγματος των ΗΠΑ" (Texe Marrs).

Προσέξτε το καπέλο....
Ο Τόμας Τζέφερσον έγραψε - προειδοποιώντας μας - για τους συνωμότες που θα επεδίωκαν να υπονομεύσουν και να ανατρέψουν το Σύνταγμα. Τα είπε όλα στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας:
«Εγκαθιδρύονται κυβερνήσεις με την υποστήριξη των πολιτών, οι οποίες αντλούν τις νόμιμες εξουσίες τους με την συγκατάθεση των κυβερνομένων. Οποτεδήποτε, οποιαδήποτε μορφή κυβέρνησης προσπαθήσει να παραβιάσει αυτές τις αρχές και να τις ανατρέψει, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του λαού να την αλλάξει ή να την καταργήσει και να εγκαθιδρύσει μια νέα κυβέρνηση!»

Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία.

* Άλλες αναρτήσεις του ΚΟ με αποσπάσματα από το αποκαλυπτικό βιβλίο του Dwight Kinman :


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί όπλο θα μου πρότεινες για αυτοάμυνα;

Ανώνυμος είπε...

Ένα ΗΚ11 καλό θα ήταν.Κι ένα stinger αν είσαι σε νησί και σε ενοχλούν οι χαμηλές διελεύσεις πολεμικών αεροσκαφών.