Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

«Ρατσισμός» είναι να τρως μαύρα ζελεδάκια!


ΚΟ: Η φυλακή της "πολιτικής ορθότητας" έχει ανοίξει και χωράει πολλούς... Ιδού ένα λαμπρό παράδειγμα από την πρώτη διδάξασα Μ. Βρετανία:

Το Νοέμβριο του 2006, ο 47χρονος Victor Cooney και ο 44χρονος Carlos Rozza, υπάλληλοι στο μετρό του Λονδίνου, κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο βασιλικό δικαστήριο του Middlesex Guildhall, σε μία δίκη που κράτησε οκτώ ημέρες.

Η κατηγορία εναντίον τους ήταν ότι έτρωγαν μαύρα ζελεδάκια (black jelly babies) μπροστά στον συνάδελφό τους, Daniel Jean Marie! Ο Marie,που είναι μαύρος, θεώρησε ότι το έκαναν επίτηδες για να τον πειράξουν και τους έκανε μήνυση «επί ρατσισμώ»!

Τελικά αθωώθηκαν.

Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας είχε δηλώσει με σοβαρότητα: «Είχαμε μια καταγγελία σοβαρής κακομεταχείρισης για φυλετικούς λόγους και πάντοτε παίρνουμε σοβαρά τέτοιες καταγγελίες.

Ο Cooney, δήλωσε μετά την δίκη στη Sun: "Η δίκη ήταν μια φάρσα Το όλο θέμα ήταν μια ντροπή..

«Για δυο χρόνια και έξι μήνες κρεμόταν μια κατηγορία από πάνω μου. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μου πήγε χαμένη."

Συνέχισε: «Η ετυμηγορία είναι μια νίκη της κοινής λογικής».


Ο κ. Cooney, είπε ότι είχε προσφέρει στο παρελθόν στον Ζαν Μαρί ένα σακουλάκι ζελεδάκια, αλλά βρέθηκε να κατηγορείται ότι είναι «ρατσιστής», επειδή υπήρχαν πάρα πολλά μαύρα ζελεδάκια.

Ο Συντηρητικός βουλευτής Mike Penning δήλωσε: «Ενώ χρειαζόμαστε απελπισμένα την βοήθεια της αστυνομίας στους δρόμους μας, τα χρήματα των φορολογουμένων σπαταλούνται σε γελοίες περιπτώσεις σαν αυτή».
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: