Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η Βρετανία θα γιορτάζει μουσουλμανικές γιορτές



Το Λονδίνο έχει γίνει η πρώτη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου που αναγνωρίζει τις μουσουλμανικές γιορτές, μια κίνηση, που όπως γράφουν τα δημοσιεύματα, αποσκοπεί στην προώθηση της "ενσωμάτωσης" μιας θρησκευτικής μειονότητας που συχνά διασύρεται από τους αντιπάλους της μετανάστευσης.

Ο Δήμος του Tower Hamlets του ανατολικού Λονδίνου προτείνει όλα τα σχολεία της περιοχής να μένουν κλειστά κατά τις ισλαμικές γιορτές του Eid al-Fitr και του Eid ul-Adha.

Η τοπική αρχή δηλώνει: "Η πολιτική του Tower Hamlets είναι ότι τα σχολεία πρέπει να κλείσουν για το Eid (αυτές οι ημερομηνίες προτάθηκαν από το Τζαμί του Ανατολικού Λονδίνου).

Οι μουσουλμάνοι εργαζόμενοι και μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να απουσιάζουν για να γιορτάσουν τις γιορτές τους.

"Ελπίζουμε ότι η εισαγωγή ισλαμικών θρησκευτικών τάξεων στην πρωτεύουσα θα είναι ένα σημείο και για άλλες πόλεις", δήλωσε μια πηγή κοντά στον Rowan Williams (Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι).

"Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την αναγνώριση του Ισλάμ στη χώρα."

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ το επόμενο έτος, και είναι η δεύτερη ανάλογη περίπτωση (μετά την απόφαση της Γερμανίας) σε ένα κράτος στο οποίο βρίσκονται ή 2,9 εκατομμύρια μουσουλμάνοι (ενώτο 2001 ο αριθμός του ήταν 1,65 εκατομμύρια), από τους οποίους, περίπου το 75%, έχει την Βρετανική ιθαγένεια.

Οι μουσουλμανικές ομάδες του Λονδίνου, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 38% των μουσουλμάνων της Βρετανίας, δήλωσε ότι η συμφωνία αποτελεί ένα ιστορικό σημάδι για την «αποδοχή».

"Οι Μουσουλμάνοι θεωρούν το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο σπίτι τους», είπε ένας συνάδελφος του Benjamin Bruce, που ειδικεύεται στις σχέσεις ισλάμ – Ευρώπης (http://www.euro-islam.info/).

Εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου του Μάντσεστερ, που πιθανόν θα είναι η επόμενη πόλη που θα κάνει το ίδιο, δήλωσε: "Ενθαρρύνουμε τα σχολεία να συνεργαστούν με τις τοπικές (μουσουλμανικές) θρησκευτικές ομάδες και να συντονιστούν για τις ημέρες που θα αφιερωθούν για τις θρησκευτικές τελετές.

Σχ. ΚΟ: Αν κατάλαβα καλά, μόνο οι μουσουλμάνοι θα έχουν δικαίωμα να απέχουν από τις εργασίες τους και οι μαθητές από το σχολείο τους, λόγω των γιορτών τους, στην (μέχρι πρόσφατα) «χριστιανική» Βρετανία. Εδώ όμως υπάρχει ο ορατός κίνδυνος, για να μην πω βεβαιότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα η πολυπολιτισμική Βρετανία, στην οποία υπάρχει πανσπερμία λαών και θρησκειών (με το Ισλάμ να είναι βέβαια, η ανερχόμενη και η κυρίαρχη θρησκευτική δύναμη), να αποφασίσει, χάριν «ισότητας» και «εξάλειψης των διακρίσεων», να δίνει το δικαίωμα ΜΟΝΟ στους χριστιανούς να μην πηγαίνουν στις δουλειές τους και οι μαθητές στα σχολεία τους, τις ημέρες των χριστιανικών γιορτών τους. Έτσι η ζωή θα συνεχίζεται κανονικά, στην χώρα και τα πάντα θα λειτουργούν «φυσιολογικά» την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα και των λοιπών χριστιανικών γιορτών. Εξάλλου οι μετανάστες και οι «Βρετανοί» απόγονοι μεταναστών, θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού. Γιατί δηλαδή, η χώρα να «νεκρώνει» για κάποιους λίγους; Οι χριστιανοί θα είναι απλώς μία «κοινότητα» ανάμεσα στις άλλες. Σε ελάχιστα χρόνια θα είναι φυσικά, μια «μειονότητα», μέχρι που λόγω του συρρικνωμένου αριθμού τους θα θεωρείται «περιττό» οι χριστιανικές γιορτές να είναι λόγος αργίας για τους πιστούς αυτής της θρησκείας. Ας γιορτάζει ο καθένας μόνος του στο σπίτι του. Και αυτό βέβαια στο τέλος θα θεωρηθεί παράνομο όταν θα ανεβεί στο θρόνο ο ‘Παγκόσμιος Κυβερνήτης’, (αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία).     

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

γιατι η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ πρεπει να ειναι κατα των φυλετικων διακρισεων;;;

γιατι πρεπει να επιτρεπουμε ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ απο στιφη ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ - ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ
νεγρων, μουσουλμανων, αλβανων, ρωσων, σχιστοματιδων;;;

ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ - ΛΕΥΚΟΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ
ΝΕΓΡΟΛΑΓΝΩΝ - ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;

3.000.000 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ η' ΕΞΙΔΕΚΕΥΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ...ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (θα καθοριζε δια νομου το χρονικο διαστημα) ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ (θα φορολογουσε ενα μερος των χρηματων τους) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΛΑ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (παρανομα και αντισυνταγματικα..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!) ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ (δικαιωμα ψηφου) ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ (εργασια, ασφαλιση) ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ (παιδεια, υγεια) ΑΤΟΜΙΚΑ (ελευθερια εκφρασης) ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;;;;;

1) ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!!!
2) ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
3) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
4) ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ...

ΟΧΙ...Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ...ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΛΕΥΚΟΥΣ!!!

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...
ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ!!!
ΤΟ ΕΝΝΟΩ...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (δεν αναφερομαι στις πολιτειες του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ γιατι ηδη συμβαινει...ΚΡΙΜΑ) ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΕΣ - ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΓΡΟΛΑΓΝΟΙ - ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ (απεναντι στους μεταναστες) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ;;;;;

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ" ΤΗΝ "ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ" ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (νεγρων, μουσουλμανων, σχιστοματιδων, αλβανων, ρωσων)
ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ
ΝΕΓΡΟΛΑΓΝΟΙ - ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟΝ νεγρικο "πολιτισμο" ΤΟΝ "πολιτισμο" ΤΩΝ ανατολικο"ευρωπαιων" Η' ΤΟΝ
"πολιτισμο" των σχιστοματιδων...
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!!! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!! ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ - ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ :
Ως γνωστον το Λονδινο ηταν μια πολη που αγαπουσε τους σκυλους ...Τα συμπαθητικα τετραποδα συνοδευαν τους κυριους και στα μεσα μαζικης μεταφορας .Προ ετους δια νομου απαγορευθηκε στους Λονδρεζους να παιρνουν μαζι τους τον τετραποδο φιλο τους στα μμμ .Γιατι αραγε ?
{Η απαντηση προσεχως...}

Αχιλλεας Πατροκλος.