Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Οι δήθεν πνευματικοί ταγοί τηρούν μια ένοχη ανοχή…»*



*XTC : «Το ξόδι»

Επειδή κάποιοι αναγνώστες ζήτησαν την γνώμη μου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου, έχω να πω τούτο.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, από το ξεκίνημα της πορείας του, είναι προσανατολισμένος στο να παρουσιάζει άρθρα και ειδήσεις για προβληματισμό και εξαγωγή συμπερασμάτων. Υπάρχει φυσικά, μία συγκεκριμένη θεματολογία, ενώ οι παρεμβάσεις και τα σχόλια του ΚΟ παρατίθενται με κόκκινο χρώμα.
Δεν θεωρώ όμως, ότι πρέπει να υπάρχει τοποθέτηση και κριτική σε δηλώσεις διαφόρων επωνύμων προσώπων. Ο ΚΟ προτιμά να μιλάει γενικότερα και όχι να προσωποποιεί ένα θέμα. 
Όσοι παρακολουθούν όμως, τον ΚΟ θα έχουν αντιληφθεί ότι το θέμα "Πολυπολιτισμικότητα – (Λαθρο)μετανάστευση" έχει την μερίδα του λέοντος! Αρκεί να κοιτάξετε τον αριθμό των αναρτήσεων στο κάτω μέρος της σελίδας, στην θεματολογία του ΚΟ. Ο κίνδυνος από την λαθρομετανάστευση είναι τεράστιος. Ανυπολόγιστος. Μεγαλύτερος φυσικά, από την όποια οικονομική κρίση. Η Ελλάδα αλλάζει δραματικά και τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν (ήδη μεγαλώνουν) σε μία άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που και η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας (αν παραμείνει) θα είναι δείγμα «ρατσισμού» (βλ. βίντεο στο τέλος). Μια Ελλάδα που νόμος θα είναι το δίκιο του ιμάμη. Σε μια Ελλάδα που στα «ελληνικά» σχολεία θα διδάσκεται ο «αναμορφωτής Κεμάλ», θα καταδικάζονται οι «ξενοφοβικοί» επαναστάτες του ’21 και θα εορτάζεται επισήμως το Ραμαζάνι. Άλλωστε σε όλες τις multi culti αίθουσες διδασκαλίας το πιο συχνό όνομα μαθητή θα είναι το Μοχαμέντ. 
Είναι και άλλα πολλά γνωστά και θλιβερά, αλλά θα σταματήσω εδώ και θα πω μόνο τούτο. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τον αργό θάνατο του έθνους μας και του λαού μας είτε τυφλός είναι, είτε εγκάθετος. 
Για το συγκεκριμένο θέμα τώρα, κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο αρκετά άρθρα που με καλύπτουν κατά κάποιο τρόπο. Το μόνο που αισθάνομαι να πω, είναι ότι εάν οι χριστιανοί (επώνυμοι ή ανώνυμοι) «ενοχλήθηκαν» από την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής, ας φρόντιζαν να πήγαιναν περισσότεροι. Εάν μαζεύονταν έξω από το Αποχωρητήριο Χυτήριο, χιλιάδες πιστοί, τα λιγοστά μέλη της ΧΑ θα χάνονταν έτσι και αλλιώς, μέσα στο πλήθος. Ας κινητοποιούσαν λοιπόν, οι εκκλησιαστικοί ηγέτες και ποιμενάρχες το λαό και ας κανόνιζαν εκείνοι τον τρόπο της αντίδρασης ώστε να ήταν καθαρά «χριστιανική». Αλλά μάθαμε (ή μας μάθανε) ότι ο «καλός ο χριστιανός» δεν κάνει τίποτα. Και αν κάνει, ανήκει στους «παραθρησκευτικούς», στους «φονταμενταλιστές» και στους «ψευτο-ομολογητές» (!) οι οποίοι δεν έχουν … «σύνεση». Επίσης η άποψη ότι «έτσι τους διαφημίζουμε» (όποτε δεν κάνουμε τίποτα) έχει οδηγήσει στην πλήρη ασυδοσία όλων αυτών των ψυχοπαθών τύπων που παριστάνουν τους «καλλιτέχνες» και που την βρίσκουν με το να ποδοπατούν κάθε ιερό και όσιο του λαού μας. Όταν μαζεύονται σκουπίδια έξω από την πόρτα σου δεν αντέχεις την μπόχα. Φωνάζεις τους "αρμόδιους" και αν δεν κάνει κανείς τίποτα, ενεργείς μόνος σου. Είναι η φυσική αντίδραση του μέσου «συνετού» ανθρώπου. Όταν σου πετάνε σκουπίδια στη ψυχή σου κάθεσαι;   
Και κάτι ακόμα. Εάν κάποιοι θέλουν να ζητήσουν πιστοποιητικά «χριστιανοσύνης» από ανθρώπους που ανήκουν σε ένα πολιτικό κόμμα ή ψηφίζουν (!) ένα πολιτικό κόμμα, ας πάνε να τα ζητήσουν από όλους.

Τέλος, ένα καλό άρθρο που δημοσίευσε ο ΚΟ για το θέμα χριστιανοί – λαθρομετανάστες και προτείνω να ξαναδιαβαστεί, είναι το παρακάτω:

Η εισαγωγή του άρθρου έχει ως εξής;

Οι αριστερές φωνές στην Εκκλησία και στον χριστιανισμό γενικότερα, ενδύονται τον μανδύα της «φιλανθρωπίας», της «ελεημοσύνης» και της «αγάπης» στον «πάσχοντα συνάνθρωπο» και τον «ξένο», προκειμένου να αποδοκιμάσουν και να ενοχοποιήσουν εκείνον τον χριστιανό που έχει αγανακτήσει με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και την ραγδαία υποβάθμιση της ζωής του. Άλλοτε "σπαραξιάρικα" και με μελοδραματικές κορώνες και άλλοτε χρησιμοποιώντας τσιτάτα της αριστερής ιδεολογίας και φρασεολογίας, του επιτίθενται και του κολλάνε την ταμπέλα του «ξενοφοβικού» και του «ρατσιστή».
Βέβαια, όλοι αυτοί οι πανομοιότυποι «ευαίσθητοι», «φιλάνθρωποι» δημαγωγοί του «κοινωνικού ευαγγελίου» δεν δίνουν δεκάρα για τις γειτονιές που βασιλεύει το έγκλημα, για την μητέρα που δεν μπορεί να βγάλει το παιδί της στο πάρκο, τη γιαγιά που την έχουν ποδοπατήσει για 5 ευρώ και της άρπαξαν την συρρικνωμένη σύνταξη, για την οικογένεια που κλειδαμπαρώνεται από τις 6 στο σπίτι, για την κοπέλα που την βίασαν μες τη μέση του δρόμου, για το νεαρό που δεν βρίσκει δουλειά γιατί «ζητάει πολλά» και τον μπαμπά που δεν θα πάρει ποτέ στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωρό του γιατί τον έσφαξαν για μία κάμερα και για τόσα άλλα «αγαθά» της λαθρομετανάστευσης. Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σημασία, καμία αξία για τους «ευαίσθητους» αριστερο-χριστιανούς. Έκαναν βλέπετε, το λάθος να είναι Έλληνες.

Το άρθρο είναι από Αμερικάνο καθολικό. Διαμαρτύρεται γιατί τα εκκλησιαστικά φερέφωνα της αριστεράς στη χώρα του κάνουν πλύση εγκεφάλου στο ποίμνιο, υπενθυμίζοντάς συνέχεια στους πιστούς ότι έχουν «χρέος» ως χριστιανοί να περιθάλπουν τον «ξένο». Εδώ θέτει το ζήτημα της νομιμότητας και της υποταγής στους νόμους του κράτους, κάτι που επίσης παραβλέπουν οι αριστερο-χριστιανοί, δήθεν χάριν της «αγάπης».  
Διαβάστε το υπόλοιπο.

Εποικοδομητικά βίντεο:

1.


2.

3.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει θέμα λαθρομετάναστευσης στο κράτος του Ισραήλ και με ποιες ΑΚΡΙΒΩΣ διαδικασίες δίνουν οι Εβραίοι, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ σε όσους επιθυμούν να μένουν στη χώρα τους.
Μπορείτε να με ενημερώσετε επί του θέματος;
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζι σου και μπράβο για το πατριωτικό σου μπλόκ.
Πιστεύω ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.
Η οικονομικη επίθεση καθώς και η εισβολή πολυπολιτισμικού εποικισμού μπορει να δημιουργήσει ενστικτωδώς αίσθημα πατριωτισμού-εθνικισμού, την ανάγκη του κάθε Έλληνα να βοηθήσει τον συμπατριώτη του να σώσουν την πατρίδα.
Όσο μεγαλύτερη η επίθεση τόσο πιο πολύ θα μεγαλώνει ο εθνικισμός.

Παναγιώτης

SkyWatcher είπε...

Υβριστικό σχόλιο δεν δημοσιεύεται. Το έχω γράψει.

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...Παντελως ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ,ΑΚΑΙΡΗ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ και ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ η' "θεολογικη παρεμβαση" του Αγιου Σιατιστης!!!
*Καταρχην ειναι ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να επικρινει καποιος Ιεραρχης ενα ΝΕΟ Πολιτικο κομμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για την σημερινη ΚΑΤΑΝΤΙΑ της χωρας...
*Ειναι τουλαχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να ονομαζουμε "μαυρη νυχτα" ενα (οντως ακραιο)ΑΛΛΑ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ι Κ Ο πολιτικο ΚΙΝΗΜΑ,που προσπαθει (εν μεσω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ εναντιον του!),να τονωσει το Εθνικο φρονημα και να ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ τους ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,την στιγμη κατα την οποια ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ της "αστικης" ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ που ειναι ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ στον Σατανισμο της "Νεας Εποχης",στον Σιωνιστικο ΣΚΟΤΟΣ του Μασονισμου,και στον ΒΟΘΡΟ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...
*Γραφει ο Αγιος Σιατιστης,πως "Ἡ Ἐκκλησία εἶναι τοῦ Χριστοῦ καί ὄχι τοῦ Ἔθνους." Ξεχνα ομως πως τουτο το Εθνος,ειναι το "ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ της Χαριτος" ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ,αλλα εγω ο τελευταιος ΧΡιστιανος
Καταλαβαινω πως η ΜΟΝΑΞΙΑ της ΥΠΑΙΘΡΟΥ απο τα "φωτα" της ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΟΣ,αντι να οδηγει τους ΧΡιστιανους σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,δημιουργει ταραχη στην ΚΕΝΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ,που αναζητα ετσι λιγη "διασημοτητα",ανακατευομενη με την Κοσμοκρατορια του ΦΑΥΛΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ...

SkyWatcher είπε...

4. Ἡ μνημειώδης καί θεολογικά ἀρτία τοποθέτηση τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ἱερεμίου, Καθηγητοῦ τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν, ἔδωσε ἠχηρό ράπισμα σέ ἀδολεσχοῦντες ἐκκλησιαστικούς πού ρίχνουν ἀφρόνως νερό στό νεοεποχίτικο μῦλο προσφέροντας ἄλλοθι σέ ἐξωνημένους τοῦ πολιτικοῦ μας συστήματος νά ἐπαναλάβουν τό στρατήγημα τοῦ Ἰμπραήμ Πασᾶ γιά τήν δημογραφική ἀλλοίωση τοῦ λαοῦ καί τήν καταστροφή τοῦ Γένους καί ἀσυνέτως στρεβλώνουν τά πράγματα ἠθελημένως «λησμονοῦντες» καί τήν γεωστρατηγική θέση τῆς χώρας καί τήν φρικώδη ρήση, τό δόγμα, τοῦ ἀλήστου μνήμης Τουργκούτ Ὀζάλ: «Δέν χρειάζεται νά κάνουμε πόλεμο μέ τούς Ἕλληνες, ἀρκεῖ νά τούς στείλουμε μερικά ἑκατομμύρια ἀπό ΄δῶ μεριά καί νά τελειώνουμε μ΄ αὐτούς»!

Από το ανακοινωθέν του Μητροπολίτου Πειραιώς για το Corpus Christi.

δείτε το εδώ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κόκκινε Ουρανέ,
μπορείς σε παρακαλώ να διαβάσεις το σχόλιό μου στην ανάρτηση του κειμένου του μητροπολίτη Σισανίου Παύλου στην ιστοσελίδα "Χριστιανική Βιβλιογραφία":
http://christianvivliografia.wordpress.com/2012/10/22/%CE%B3%CE%B9%E1%BD%B0-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%E1%BD%80%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%E1%BE%B6%CE%BD%CE%B5/

Γιάννης