Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: Πάνω από 100.000 Γάλλοι διαδήλωσαν κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων και του δικαιώματος υιοθεσίας



Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο σε πολλές μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, διαμαρτυρόμενοι για την πρόθεση της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τους μη πολιτικούς γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων και να δώσει στα ζευγάρια ίδιου φύλου το δικαίωμα υιοθεσίας τέκνων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της γαλλικής Αστυνομίας, τουλάχιστον 70.000 άνθρωποι βάδισαν στους δρόμους του Παρισιού, ενώ πορείες έλαβαν χώρα και στις Λιόν, Τουλούζη και Μασσαλία. Ανάμεσα στους διαδηλωτές βρίσκονταν μέλη Καθολικών οργανώσεων. Σύμφωνα όμως με τους διαδηλωτές, υπήρχαν 200.000 άνθρωποι.
 
«Ένα παιδί χρειάζεται έναν πατέρα και μία μητέρα, χρειάζεται μία πατρική και μία μητρική πλευρά, και με αυτό το νομοσχέδιο αυτό μπορεί να καταστεί αδύνατο», σχολίασε χαρακτηριστικά μία διαδηλώτρια. «Έτσι είναι και δεν μπορούμε να πάμε ενάντια στη φύση».

Παρά την αντίθετη στάση περίπου 1.000 δημάρχων και της Καθολικής Εκκλησίας, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ φαντάζει αποφασισμένος να υλοποιήσει την αλλαγή στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το επίμαχο νομοσχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από την κυβέρνηση και αναμένεται να κατατεθεί στο κοινοβούλιο τον Ιανουάριο.

Ό υφιστάμενος γαλλικός νόμος επιτρέπει μονάχα τους πολιτικούς γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, ωστόσο, τα πολιτικά ζευγάρια δεν απολαμβάνουν το δικαίωμα υιοθεσίας.

Αρκετά Ευρωπαϊκά κράτη, ανάμεσά τους η Γερμανία, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο ήδη επιτρέπουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

ΚΟ: Δείτε το βίντεο που στο τέλος δείχνει και… «αντιδιαδήλωση» ομοφυλόφιλων!!! Τέτοια «ανεκτικότητα»…


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ
ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με την καταπληκτική ιστοσελίδα σου .
Σε παρακαλώ κάνε ένα αφιέρωμα στους αεροψεκασμός, ενημέρωσε όσους πιο πολλούς μπορείς .

IDOS

http://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%A7%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A8%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3-chemtrails-%CE%92/173522886000848